- 21 Temmuz 2015
- 6.687
- 6.069
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
okul bittikten 2 sene sonra ödemeye başlanmalıymış.para sana lazım değilse hiç girme
benim arkadaşım hala ödemedi
sözde ödieyecek her yerde karşına çıkıyor
kredi falan çekmek istediğinde
sorgulamada falan heryerde karşına çıkar
ödeyeceğinizi düşünüyorsanız elbette alınokul bittikten 2 sene sonra ödemeye başlanmalıymış.
okuldan sonra çalışmaya başlayacağım ayda ya da söylenene göre 2-3 ayda ödemeler oluyormuş. fakat benim duydugum kadarıyla faizi pek yokmuş o yüzden elimde toplu bir para olsun.. illaki işime yarayacak dye düşündüm.
yoksa ayda ailemden aldıgım para bana yetiyor
yani şuan için paraya ihtiyacım yok ama kararsız kaldım ben de.ödeyeceğinizi düşünüyorsanız elbette alın
iyi para sonuçta
evet bu sene 350.Sanirim bu sene 350 tl olmustur. Calismaya basladiktsn iki sene sonra odemeye basliyorsun. degisik secenekleri var hrrhalde topluda odersin aydan aya da uc ayda bir de cok bir faizi yok diye biliyorum.
alıp harcamayacağım ama ödemesi zor mu olur cidden yaçok ihtiyacın yoksa alma derim .alırken çok güzel oluyor da öderken insana çok koyuyor ya.
Her ay maaşından kesilecek işte. Erteledikçe faize biniyor ama çok büyük miktarda değil. Ben alıyorum, hiçbirini harcamadım şu an bankada birikiyor. Gerçi toplu para en verimli nasıl harcanır bir fikrim yok ama ben yurt dışı gezmelerine harcamayı düşünüyorum. Unutulmaz ve kültür dolu hatıralar.alıp harcamayacağım ama ödemesi zor mu olur cidden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?