Kredi borcu bizi bitirdi :-(

Belki sürekli evde olduğu icin olmustur diye kreş önerdiler, yani sıkıntı stres vs

Allah saglik,sihhat,huzur versin ... kimseden birsey beklemeyin bekleyipte huzurunuzu bozmayin bir evde huzur olmasin dunya kadar paran olsun ise yaramaz sikn disinizi gecer bugunler agzinizin tadi yerinde olsun yeterli insanlar ne halde yasiyolar eminim ki yakin bi zaman da oh diyeceksiniz..

istanbulda meshur agop kotogyan vardi.kolsuz agop adi.prof.ona gitseydiniz aslinda

adini koyanadiklari herseyde sikinti sitres
adamakilli kimse yok

istanbulda meshur agop kotogyan vardi.kolsuz agop adi.prof.ona gitseydiniz aslinda

O kadar cok doktor görduki artık bıktık. Kullandığımız ilacların haddi hesabı yok. En frnası kortizonlu krem kullanmadan gecmiyor ve benim oglum daha çok kucuk. Onudaaraştırayım aama bir İstanbul macerası daha kaldırabilirmiyiz bilemiyorum.

Aslında beklentim yoktu taa ki bugün çıkmaza girinceye kadar. Alsinlar baslarına ćalsınlar evlerini. Kv cok konuşuyor herkes onu çok yardımsever sanıyor belkide inanmış gibi yapıyorlar bilemiyorum. Bende konuşuyor maden uygulamaya geçsin diye geçirdim aklımdan. Rabbim'den geldi birşey demiyorum, sadece bazı insanlardan daha fazla nefret ediyorum.

Benim oğlumda da atopik dermatit var Ermeni hastanesine gittim Serkis Barış dı sanırım ama hiç bişe değişmedi yapıcak bişe yok dedi bi kaç krem şampuan gönderdi yazın denize fln götürüyorum çok iyi gelio

Çok çaresiz kaldık ne yapsamda iyileşse bilemiyorum. Krem kullanmayınca yüzü şisiyor, gözleri kapanıyor

Sizin canınız zaten sıkkınmış oğlunuzu da kafaya takınca iyice bunalmışsınız.

Evi eşiniz mi yaptırdı yoksa kv ler yaptırıp biri de sizin mi dedi?

Eşinizin eviyse konuşsun madem ev benim kirayı gönderin benim hakkım zaten sıkıştık diye.

Bende küçükken atopik dermatit idim çok doktor gezdik ailemle , yorucu oluyor inşallah doğru tedavi bulunur.

Gecmis olsun.Kolsuz agopa mutlaka goturun kendisi Cerrahpasanin doktoru hocasi bir numaradir alaninda zaten goturdugunuz doktorlarinda hocasidir kesin.

Hepsinin parasıyla yapıldı ev. Sadece görümcemin maddi katkısı olmadı. Hepsine 1 daire olacak şekilde yapmışlar. Görumcemin kendi ayrı evi var ama annesiyle kirayı ikisi kullanıyor. Eşimde bir kere aldı ama burnumuzdan geldi ve geri verdik. Şimdi cesaret edemiyor sanırım. Bende bu gibi durumlarda konuşamıyorumda patlayacak dereceye geliyorum. Benim annem emekli maaşını hep torunları için harcıyor. Kıslıklarımızi her sene kargo ile gönderir. Kv hem havasını atar hem yapmaz, buda beni üzüyor

önemli olan oğlunuz
gerekirse bebişler kreşe siz işe.

Hepimiz zorluklar içerisinden geçiyoruz. .
Benzer şeyler başımıza geldi ..
Rabbim bir an evvel krediden kurtulmayı nasip etsin. .

Keşke durumum ultra süper olsaydı da size yardım edebilseydim her şeyden önce bir annesiniz. Çocuğunuz iyi olsa rahatsızlığı olmasa eminim taşı sıkıp suyunu çıkartıp yemek yaparsınız. Ama işin içinde evlatlarınız olunca bi noktadan sonra tükenince size haksızlık yapanlara sitem edersiniz bu çok normal çünkü ordan alacağınız kira parasını değerlendirebilirdiniz şu an ya kreş ya borç ya tedavi masrafı hangisi olursa artık. O kayınvalideye yazıklar olsun yazıklar hiç utanması insaniyeti yok mu? Merhameri vicdanı yok mu? Mahkemeye verin hakkınızı alın.

Belliki eşinizin size yardımı olmuyor . Maddiyat ortada. Manevi açıdan da yanınızda değil. Ailesine karşıda söz söyleyemiyor.. Tek başınıza hayatla mucadele vermeye çalısıyorsunz. Doğuda olmanız,maddi ve manevi imkansızlıklar,hastalıklar vs... zor imtihanlar. Ama üzülmeyin ALLAH bizimle beraberdir. Ve taşıyamayacağı hiçbir yükü,imtihanı omuzlarımıza yüklemez. Ve hiçbir dert,tasa tıpkı bu Dünya gibi Baki değildir.. ALLAH yar ve yardımcınız olsun. Bol bol dua edin,Kuran okuyun,Namaz kılın. Eşinizle de dertleşin,karşılıklı konusun..

Bende tarımda mühendisim eşinizde tarımda veteriner sanırım. Maaşları bildiğim için bence sizi bunaltan kredi borcu değil çocuğunuzun hastalığı. Değilse aldığımız maaşlarla 33 bin kredi borcu ödenir büyük birşey değil. Ailesini boşverin onlarında mayası öyle demekki kendi oğullarına acımıyorlar sizde onları yok sayın günü geldiğinde acımayın hiç. Evladınızın hastalığına en kısa zamanda çözüm bulursunuz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…