istanbulda meshur agop kotogyan vardi.kolsuz agop adi.prof.ona gitseydiniz aslinda
Allah saglik,sihhat,huzur versin ... kimseden birsey beklemeyin bekleyipte huzurunuzu bozmayin bir evde huzur olmasin dunya kadar paran olsun ise yaramaz sikn disinizi gecer bugunler agzinizin tadi yerinde olsun yetnsanlar ne halde yasiyolar eminim ki yakin bi zaman da oh diyeceksiniz..
Benim oğlumda da atopik dermatit var Ermeni hastanesine gittim Serkis Barış dı sanırım ama hiç bişe değişmedi yapıcak bişe yok dedi bi kaç krem şampuan gönderdi yazın denize fln götürüyorum çok iyi gelioistanbulda meshur agop kotogyan vardi.kolsuz agop adi.prof.ona gitseydiniz aslinda
Benim oğlumda da atopik dermatit var Ermeni hastanesine gittim Serkis Barış dı sanırım ama hiç bişe değişmedi yapıcak bişe yok dedi bi kaç krem şampuan gönderdi yazın denize fln götürüyorum çok iyi gelio
Belki sürekli evde olduğu icin olmustur diye kreş önerdiler, yani sıkıntı stres vs
Alerji testi yapildi mi?
Gecmis olsun.Kolsuz agopa mutlaka goturun kendisi Cerrahpasanin doktoru hocasi bir numaradir alaninda zaten goturdugunuz doktorlarinda hocasidir kesin.O kadar cok doktor görduki artık bıktık. Kullandığımız ilacların haddi hesabı yok. En frnası kortizonlu krem kullanmadan gecmiyor ve benim oglum daha çok kucuk. Onudaaraştırayım aama bir İstanbul macerası daha kaldırabilirmiyiz bilemiyorum.
Sizin canınız zaten sıkkınmış oğlunuzu da kafaya takınca iyice bunalmışsınız.
Evi eşiniz mi yaptırdı yoksa kv ler yaptırıp biri de sizin mi dedi?
Eşinizin eviyse konuşsun madem ev benim kirayı gönderin benim hakkım zaten sıkıştık diye.
Bende küçükken atopik dermatit idim çok doktor gezdik ailemle , yorucu oluyor inşallah doğru tedavi bulunur.
Gecmis olsun.Kolsuz agopa mutlaka goturun kendisi Cerrahpasanin doktoru hocasi bir numaradir alaninda zaten goturdugunuz doktorlarinda hocasidir kesin.
Zaten emekli ozel muayanehanesi var.Internette vardir bilgileri pahalidir ama iyidir deger.Üniverste hastanelerinden yıldım :-( Ama araştırsyım, buradan iletişim kurabilirsem direk götüreyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?