Kredi borcu bizi bitirdi :-(

allah yardımcınız olsun biz de hem ev hem araba borcu ödüyoruz büyük şehirdeyiz hayat pahalı. sağlık sorunu için dilerim en kısa zamanda şifa bulur oğlunuz.benimki de atopik ama o kadar ileri seviyede değil. biobaby diye bir markanın şampuanlarına geçtim, fındık fıstık ceviz turunçgilller yedirmiyorum alerji prof una götürdüm vermeyin dedi.yediklerine dikkat ederseniz belki bir nebze azalır.

Allah yardımcınız olsun inşallah bu zor günler de gelir geçer bir an evvel

o kira konusunda sizi haklı gördüm

kayınların kendi paylarına düşen dairelerde oturuyormuş

size düşen daire kirada olduğuna göre kirası size yollanmalı

Canim.inan herkes cok farkli degil.
Ne esya ne dugun salonu odediler. Bize kaldi bunlar haliyle altinlar.vs bunlara gitti. Ogrenim kredisi ayni sekilde ailenin odemesi gerekiyo ama odemediler. 6000 oldu 10.000. Kredi cektik. Uzerine birde kardesinin araci oldugu bi konuda 45 bin tl dolandirildik. Bunun kredi borclari da var. Ev aldik evlenirken babam disinda kimse yardim etmedi. Hatta ilk zamanlar taksitlere destek de oldu. O taraftan bisey yok. Benim anladigim bu saatten sonra kimseye guveenerek is yapmamak gerekiyor.
Kendisi evlenirken ben oglumu ortada birakmam bilmem ne diyodu. Hic eser yok o hallerden. Sana tavsiyem esinle bir olup bu isin altindan birlikte cikmaya calisin. Maddi destek olamiyorsan manevi destek ol mutlaka. Bizim bunlarin uzerine birde bebegimiz geliyor. Zor durumdayiz ama yapacak bisey yok.

Çok saolun gercekten ama manevi anlamda destek bana cok iyi grliyor. Aslında bunlar tüm yapılanların birikimi

Aslında birbirimize çok desteğiz fakat ben aileme çok katıyım. Sırf eşim kazanıyor diye verdiklerimi kuruş kuruş hesaplarım ve hata yapıyorum. Ablama urfadan biber getirttik gidip ağzımla istedim parayı. Meğer eşime vermişler. Ne kadar aptalım yaa varsın kalsın ne olur yani. Bir kuru dolmanın hesabıda yapılırmı. Ama iste eşim kazanıyor diye çekiniyorum.

Eşimin maaşı düşük değil tabi fakat borcumuz çok. Sadece 33000 kredi değilki. Şu 3 ayda milyarlarca lira içeriye girdik. Oğluma feda olsun tabi ama sonuç alamamak çok üzücü.

İstanbuldan daha yeni döndük, dönmeden haberim olsaydı giderdim. Ama şuan inşaAllah düzelir diye dua ediyorum. Düzelmezsede ilk adres Adana olacaktır sanırım.

sen çalışacaksın o zaman evde örgü öreceksin nakış yapacaksın ev yemeği yapıp satacaksın sen çalışcaksınbaska care yok

Ben bilgisayar mezunu ve çizimciyim. Ama doğuda özel sektör çok çok zor. Cocukları emanet edeboleceğim güvenilir bir yer bulmak çok zor

befer .!.:
sen çalışacaksın o zaman evde örgü öreceksin nakış yapacaksın ev yemeği yapıp satacaksın sen çalışcaksınbaska care yok
Aslinds mutfakta cok iyiyim. Ama piyasa lazım bunun icin. Çevre pek yok

Arabayı satın başkasına minnet etmeyin derim.
İyilik yaparlar sonra fitil fitil burnundan getirirler.

MutlulukiKirst: 44749625 .!.:
Arabayı satın başkasına minnet etmeyin derim.
İyilik yaparlar sonra fitil fitil burnundan getirirler.

Çok haklısıniz. Kira hakkımız olmasına rağmen aldığımız taktirde kat kat fazlasını isteme potansiyeline sahipler maalesef.

Arabayı satmaya karar verdik zaten. Zorlanacağız ama hsyırlısı diyorum artık. Millete el açmaktansa zorlanmayı yeğlerim

el yeteneğiniz varsa evde bişeyler yapsanız. akmasa da damlar. en azından faturlardan kurtulursunuz.
bir de deri hastalığı ve kreş alasını anlamadım??
bir diğer konuda arabayı satsak çocuğum kreşe gidemez dediniz. ee 350 lira artı benzin parasını nasıl karşılayacaksınız.
bence siz evdeyken kreş gereksiz. ha psikolojik olarak gerileme olsa çocukta bulun buluşturun yollayın derdim..
ama dağ gibi bir borç varken arabayla gezmekte saçma

Kreşe iki gün göndrrdim ve bugün almaya karar verdik zaten. Gönderme konusuda ilkkez gündeme geldi bu hastalıkla beraber. Evde sıkılıp stres olabileceğini düşünerek karar verdik yoksa gönderme gibi niyetim yoktu. Burası Iğdır ve biz şehir merkezine uzaktayız. Arabasız çok zor oluyor, bilen bilir. Lüksiyet icin almadık yani. Saçma bulacağınıza konunun tamamını okumanızı tavsiye ederim.

Bir dernek var aylık temizlik yapıyorum zaten. Bulup bulusturmak sandığınız kadar kolay dğil. Belliki metropol bir şehirde yaşıyorsunuz o sebeple anlamamanızı normal karşılıyorum ama üsluba dikkat lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…