Kredi Çekmek İstiyoruz Ama Kararsızım..

ben biraz zorlanırız ödemeyemeyiz diye korkuyorum acıkcası esktra birşeyler cıkmasından korkuyorum

arabayi bir yatirim araci olarak dusunmeyin araba hic kontak cevirmeden bir mutfak masrafini yer ki bunu biliyorsunuzdur

açıkcası ben kredi çekmeyi sevmiyorum
mesela ne çıkıyor ekstra olarak

Bence ödeyebilirsiniz. Bizde eşimin komple maaşı ev kredisine gidiyor 2 çocukla geçiniyoruz bir şekilde. SAdece ilk aylar zorlanıyor insan sonra alışıyorsunuz. 500 tl çok bir miktar değil gelirinize göre.

açıkcası ben kredi çekmeyi sevmiyorum
mesela ne çıkıyor ekstra olarak
örnegin hastane masrafları mesela bu ay düzleştiricim bozuldu onu aldık
eşimin telefonun bataryası gitti onu aldık..
bebegimin dogum günü vardı uzaktan kumandalı araba aldık gibi gibi böyle şeyler çokca çıkıyor
ha birde temizlik yaptım halıları yıkamaya gönderdik bu tarz şeyler korkutuyor beni

Bence ödeyebilirsiniz. Bizde eşimin komple maaşı ev kredisine gidiyor 2 çocukla geçiniyoruz bir şekilde. SAdece ilk aylar zorlanıyor insan sonra alışıyorsunuz. 500 tl çok bir miktar değil gelirinize göre.
zaten ocak ayından sonra hiç zorluk çekmeyiz ama bebek olunca biliyorsnzdr esktra birsürü şey çıkabiliyor.

bence güzel fikir. ben tüm ihtiyaçlarımı kredi sayesinde karşılıyorum. afedersin maaşlar eşeğin kuyruğu misali ne uzuyor ne kısalıyor başka türlü bir mal sahibi olunmuyor. arabanızı yenilemiş olursunuz. araba piyasası zaten kaybettirmiyor son zamlardan sonra.

zaten ocak ayından sonra hiç zorluk çekmeyiz ama bebek olunca biliyorsnzdr esktra birsürü şey çıkabiliyor.

Tabi bizim de mesela geçen ay ikisi birden hasta oldu tedavi vs. 300-400 tl harcadık. Onun yerine eve tıkıldığımızdan benzin almadık gibi. Çocukla zor biliyorum ama gençken de olmayınca, bir yerden başlamayınca olmuyor hiçbir şey.

o zaman 2 tercihin var canım ya krediyi ödeyeceksin yada ekstra çıkan alacaksın
yada önce krediye öncelik tanayıp ihtiyaçlarını sıraya koyabilirsin
anlattıklarında aciliyetine göre her ay birini alırsın
2500tl net kalan eline 1200tl kredi ödesen geriye kalır 1300tl faturaydı erzaktı bence yeter
kaç yıl peki bu kredi

mevcut arabanızı hiç değiştirmeyin derim şuan için. çok konforsuz demişsiniz ama 20 bin tl ye alıcı bulan bir araç o kadar da konforsuz değildir sanırım. bizim bir komşumuz var, arabaları 20 senelik olmuştur, her yere de onla gidiyolar. ama kadın da koluna her ay bir bilezik takıyor. naçizane tavsiyem krediye vereceğiniz paraya her ay gidip bir yarım altın alın.

krediden sonra elimize kalan 2500 tl canım kredinin ödemesi 500 tl 2 sene olacak

20 bin tl bu zamanda bir araç için konforsuzdur . hatta 30 bin tl ye alınacak araç da pek konforlu değildir

2500 e gecinilir
Kredi cekin tabiki araba yatirim aracidir kimsenin bilgisi yok galiba ikinci el araba fiyatlarindan. euro yukseldikce yukselir. Araba zarar ettirmez (kaza falan olmadığı muddetce) kar ettirir

Arabada model yükseltmek yatırım mı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…