Kredi çekmek

scodelario

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
280
138
53
Merhaba, annemin babasından kalan emekli maaşı var 900 tl.iki ay önce 9 bin küsür kredi çektik aylık 350 tl taksidi.şimdi bu krediyi öderken tekrar 4 5 bin tl daha çekilebilir mi? Yoksa öncekinin bitmesi mi gerekiyor?

Çeker misin cekemez misin bilmem.
Hiç anlamam bu kredi işlerinden. Fakat 2 krediyi nasıl odeyeceksiniz?

Araştırdım geçen bu konuyu bende. Anladığım kadarıyla aynı bankadan 2.kredi için önce ilk çektiğin krediyi ödemen gerekiyor. Başka banka da kredi notuna göre verir ya da vermez onlara kalmıs tamamen

Çekilir ben çektim. Ama şu da var, iki kredi değil de ikisini birleştirip tek yapmak daha hesaplıya gelebilir öyle de bir hesaplat istersen.

hem ev hem ihtiyaç kredisini aynı anda almıştık. ihtiyaç kredisini bitirdik araç kredisi çektik

şuan hem ev hem araç kredisi ödüyoruz aynı bankaya

aynı anda olması problem olmadı bizde

İşim gereği bankalarla devamlı çalışıyorum hemen hemen her bankayla. Şunu söyleyebilirim her bankada değişir bu durum. 900 tl ye 2. Krediyi vermeleri zor yine de bir bankayla görüşün belki iki krediyi birleştirebilirler iki ayrı kredide çok faiz ödersiniz.

aylık ödemem 1250 tl
yüksek bi ödemeymiş aslında maaşımın çeyreği oluyo ama mesaj atıp sorguluyorum arada, olumsuz sonuçlanmıştır diye cvp yazıyolar
düzenli ödüyorum halbuki
Asgari ücret alan bir tanıdığıma 6 banka kredi vermişti tabi bunlar borcu borçla ödemeye çalışarak çoğaldı ama ne hikmetse borcu 1 2 yıl ödeyemeyip faiz faize bindirdikleri halde aynı banka tekrar kredi vermeye kalktı Bu bankaların işleyiş sistemini hiç anlamıyorum o yüzden içlerinde tezatlar çok duyuyorum sizin gibi örnek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…