- 26 Ağustos 2015
- 280
- 138
- 53
- Konu Sahibi scodelario
-
TeşekkürlerCekebilirsiniz
İşe başlıcaz kardeşim ve ben.Çekmek zorunda kaldık çünkü başka bir şehire taşınıcaz baya masraf varÇeker misin cekemez misin bilmem.
Hiç anlamam bu kredi işlerinden. Fakat 2 krediyi nasıl odeyeceksiniz?
Gerekçeleri ne pekivalla bana vermiyolar
Gerekçeleri ne peki
Onu bilmem ama sağlam basıcan bu hayatta....İşe başlıcaz kardeşim ve ben.Çekmek zorunda kaldık çünkü başka bir şehire taşınıcaz baya masraf var
Merhaba, annemin babasından kalan emekli maaşı var 900 tl.iki ay önce 9 bin küsür kredi çektik aylık 350 tl taksidi.şimdi bu krediyi öderken tekrar 4 5 bin tl daha çekilebilir mi? Yoksa öncekinin bitmesi mi gerekiyor?
aylık ödemem 1250 tl
yüksek bi ödemeymiş aslında maaşımın çeyreği oluyo ama mesaj atıp sorguluyorum arada, olumsuz sonuçlanmıştır diye cvp yazıyolar
düzenli ödüyorum halbuki
Biraz yüksekmiş ama maaşınız yüksekse vermemeleri saçma olmuş.aylık ödemem 1250 tl
yüksek bi ödemeymiş aslında maaşımın çeyreği oluyo ama mesaj atıp sorguluyorum arada, olumsuz sonuçlanmıştır diye cvp yazıyolar
düzenli ödüyorum halbuki
Birleştirme olayını bilmiyorum onu sorsam iyi olurÇekilir ben çektim. Ama şu da var, iki kredi değil de ikisini birleştirip tek yapmak daha hesaplıya gelebilir öyle de bir hesaplat istersen.
Asgari ücret alan bir tanıdığıma 6 banka kredi vermişti tabi bunlar borcu borçla ödemeye çalışarak çoğaldı ama ne hikmetse borcu 1 2 yıl ödeyemeyip faiz faize bindirdikleri halde aynı banka tekrar kredi vermeye kalktıaylık ödemem 1250 tl
düzenli ödüyorum halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?