Hayir calismiyorum. 5 yil vadeli. 160 bin cekmeyi dusunuyoruz.Ne kadarlık bir kredi çekmeyi düşünüyorsunuz. Kaç ay vadeli olacak? Çocuk olursa işin rengi değişir. İki kişi idare eder diye düşünüyorum. Çalışıyor musunuz.
Siz çalışmıyorsanız düşünülebilir. Yani ben olsam düşünürdüm. Çalışıyor olsaydınız çocuk durumunda maaşın kesilmesi vs işleri çok karıştırırdı. Şu tabloda 5 yıl nedir ki ben olsam düşünürdüm bir yerden başlamak lazım :)Hayir calismiyorum. 5 yil vadeli. 160 bin cekmeyi dusunuyoruz.
Sizde ise girerseniz olur .Hayir calismiyorum. 5 yil vadeli. 160 bin cekmeyi dusunuyoruz.
Kizlar isim vardi ama kpss icin ciktim isten. Sinvadan sonra calismayo dusunuyorum. Oda kasim dan sonra olcak. Iste benim aklimi karistiran cocuk. Cocuk olsa calisamam da. Masraflarda artarSizde ise girerseniz olur .
Birde su an cook guzel 4+1 evler suan bulundugunuz sehirde 160 bin falan. Bu evler 2 3 yil sonra baya pahallanirvalla bir yerlerden başlamak lazım
çocuk olunca da Allah bir yoluna koyar ki siz çalışmıyormuşsunuz
hani çalışsanız da doğum izni vs de sizin para kesilecek olsa sıkıntı olurdu da
kira bitmeyen borç. bana olur gibi geldi
bence alın Allah kolaylık versin..Birde su an cook guzel 4+1 evler suan bulundugunuz sehirde 160 bin falan. Bu evler 2 3 yil sonra baya pahallanir
Iste fazi oranlari 0.98 dustu bugun itibariyle en cok da o yuzden bole dusundukBence secimlerin gecmesini bekleyin. Cikacak sonuclara göre Inflasyon felan söz konusu olsa tekrar isin rengi yine degisir. (Ekonomist kafasi iste :)) Aylik gereken parayi siz herkesden iyi bilirsiniz.
Malesef pesinat yok. Borclar biti bu ay. Ve her ay ben 3 bine altin alip pesinat yapmayi dusunuyodum. Ama evlerin ilerde pahalanacak olmasi. Ve faiz oraninin dusmesi bize ev almayi dusundurduGelirinize göre kredi geri ödeme miktarı çok fazla. Çocuk olunca ne yapacaksınız onu düşünün. Hiç peşinatınız yok mu?
Iste fazi oranlari 0.98 dustu bugun itibariyle en cok da o yuzden bole dusunduk
Canim ev sahibi oglunu evlnedircek kira sozlesme temmuzda bitiyor ve temmuzda tasincaz evlendik bir yil olmadan tasincam. O yizden de cooook istiyom evi.Her ay altın alıp kenara atmak doğru değil. Altın da yükseliyor, ev fiyatları da.Bence direkt kredi çekin hem de 5 yılmış. Borçsuz bir şey olmuyor canım.Hemen taşınırsın kira derdin de olmaz.Her ay altın alıp kenara koyana kadar 1 senelik borcun biter. Kenarda hiç birikinti yok mu güvenlik için ?
Birikmis yok malesef. 8 aylik evliyiz borclari kapadik bu ay bitti. Ve altin almayi dusunuyodum her ay en az 3 bine altin alcaz demistik. Simdi ev diyiruz. Ama cook kararsizimCanim ev sahibi oglunu evlnedircek kira sozlesme temmuzda bitiyor ve temmuzda tasincaz evlendik bir yil olmadan tasincam. O yizden de cooook istiyom evi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?