Kredi cekmelimi

bana kalirsa o yerde olsaydim evi kiraya verip bi kaç yıl sora fiyatlari artınca direk satardim. çok iyi peşinat olurdu. bizim bulunduğum yerde pahali insanlar emlakçi olmuş. 3 yıl önce3+1 100 bine alip kiraya verip şimdi 250 bine satiyolar.
 
Ole canim birdr suan bi ev baktim 3+1 net 150 metre kare. Pazarliksiz 130 bin dedi. Hastaneye avm ye yurume mesafesu. Bole bisey olursa ayda 2 bin oderiz krediyi. Gevinmek cok rahat olur
 
yaşamınızı o paraya gore ayarladınız o kadar sıkmak sizi mutsuz eder 2500 olan bır kredı tuttarı ayarlayın bence 2500 tl hem fatura hem yemek zor
 
 
Acaba niye ev kredi faizleri düştü. Hem de sıfır evler için sadece... Ben olsam bunu düşünürdüm bı...onunuzu görüyorsanız alın derim.
 
Faizler dustu suan 0.99 civari olmasi lazim,ama onemli olanin emlak fiyatlari oldugunu unutmayin, faiz dustu ama insanlarin elindeki birikim az ev fiyatlari ucmus durumda,ama 5 sene vade cok uygun, biz 10 yil olarak cektik 120 ay bitmez gibi geliyordu basta ama cok sukur 5 yili devirdik bu arada 1.evladimdan sonra 2.ye hamileyim rizki veren Rabbim kolayliginida veriyor. Siz niyetine girin olcup bicin hayirli sonuca ulasirsiniz ins.. Allah hepimize odeme kolayligi versin..
 
 
Şu anki durumumdan örnek vereyim, biz de benim maaşımı komple krediye veriyoruz. Ağustosta doğum iznine çıkacağım, doğal olarak sigortadan paramı alana kadar en az 4 ay maaşım olmayacak, bu da eşimin maaşının çoğunu krediye ödeyeceği anlamına geliyor. Yani 4 ay eve para girmeyecek gibi bir şey. Ha bizim kenarda paramız var, hazırdan kredi ödenecek, bi 10bin de doğumudur masrafıdır dedik. Zaten sonra da toplu para gelecek. Bunları iyi düşünün derim.
 
Biz bu gel gitleri 2 sene evvel cok düşündük
2700 t ödüyoruz ayda
Hiç almasaydık suanda 3500 tl ödeyecektik
ALısana kadar zorluyor evet ama alısıyorsunuz
Maaslar artıyor
Ödediğiniz kredi ev kirası tutarına denk geliyor
Aldıgınız ev senede 50 bin tl katıyor üzerine
İyiki almısız diyorum
Almasak suanda asla alamazdık
Gözünüzü karartın alın derim ben
 
Kv de ev arsa var ama bizde hiic. Ona ragmen suan aylik 2500 kredi oduyoz diye biliyolar. Ve arayip 300 ver 500 ver diyolar. Ben bian once ev sahibi olmak istiyom.
O zaman siz bir an önce alın evinizi yoksa anlaşılan birikiminiz de kalmayacak. Ayrıca maaş artar. Kredi sabit kalır. Ayrıca elinde de geçinilecek kadar miktar kalıyor muş. Çocuk olana kadar çalışıp biriktirseniz siz işten ayrılınca sizi bir süre götürür
 
InsaAlah ya su an ev bakiyoruz.
 
Ole canim birdr suan bi ev baktim 3+1 net 150 metre kare. Pazarliksiz 130 bin dedi. Hastaneye avm ye yurume mesafesu. Bole bisey olursa ayda 2 bin oderiz krediyi. Gevinmek cok rahat olur

Cok uygun gercekten. Kacirmayin firsatlari. Borcsuz olmuyi maalesef hicbisey
 
Geçinme konusu çok bireysel bir konu. Hayat kalitenize yaşadığınız şehre göre değişebilir. İstanbul için konuşayım bence yetmez yetinenler elbette var asgari ücretle kira ödeyip çocuk bakan aileler de var tabi ki. Ama ben mesela hayat kalitemden ödğn vermeyi mantıksız buluyorum. Tam tersine hayat kalitesi önemli değil şu kadar yıl sonra evimiz olsun kendimize ait diyorsanız haksız da dğeilsiniz ancak ülkenin mevcut durumunu da dikkate alın inşaat sektörü hali hazırda krizde ev fiyatları gittikçe düşüyor kredi faizleri yüksek ben illa alacak olsam beklerdim biraz daha tabi evi küçük ilçelerden falan alacaksanız piyasayı bilemem ama büyük şehirlerde düşüşte bir de onu beklerjen birikim yapıp kredinizi düşürebilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

Bulduğunuz evle ilgili mesajınızı şimdi gördüm çok uygun bir evmiş görüşüm değişti şimdi eğer geçinebilme konusunda kendinizi ayarlayabilirseniz güzel bir fırsat
 
Sagolum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…