Kredi cekmelimi

Ev fiyatlarinin dustugunu ilk sizden duyuyorum. Cok buyuk bir sehirde yasamasam da gittikce artiyo valla. 3 ay once sordugumuz evle 3 ay sonra sordugumuz arasinda 30bin farkediyo ve evler cok yeni ultra luks olmamasina ragmen. Insan ev alirken aile icin yasama alani guvenilir olan semtlere bakiyor onlarda hic dusus gostermiyo. En azindan ben 3 sehir arastirdim durum bunu gosteriyor. Birikim olsa guzel olur tabiki ama cekilen miktar cok yuksek degilse birikim de cok onemli degil diye dusunuyorum.

Mardindr uygun canim.

Eşim 5bin kazanıyor 2250 kredi ödememiz var kredi kartları patlak zor geçiniliyor canım ya vadeyi uzatın daha düşük ödeme olsun

malesef ev fiyatları olduğu yerde durmuyor, biz iki kişi çalışıyoruz siizn kadar gelirimiz var ve ev kredisi ödüyoruz
evet çocuğumuz şimdilik yok olsa zorlanırız çünkü ben işten ayrılmak zorunda kalırım ve gelirimiz düşer
ama sizin gelirinizle olsam hiç düşünmezdim,
sizde bebek olana kadar çalışırsanız birikim yapabilirsiniz belki
hakkınızda hayırlısı olsun.

Evet almak mantıklı ama işi garantiyse Eşinizin .çünkü tek maaş birikim yapmadan gecineceksiniz aksilik olması durumunda sizin maaşınız yok devreye sokabilceginiz bir birikmisiniz olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…