Sana gozun aydin demek istiyorum sadece erkenden kendini belli etmisKızlar gülsem mi.aglasam mi bilemedim.Bugun de ikinci konum oldu kusura bakmayın.
Aylardır konuşmak isteyen bir öğretmen arkadaşım vardi.Ayni okuldayız.Ben de işin açıkçası istemiyordum ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm.Son seminer zamanı bir defa başbaşa konuştuk sonra memleketine gitti herkes.Mesajlasmaya ,telefonda sık sık konuşmaya başladık.
Ben bugün onu denemek için memleketteki evi sattigimizi,üzerine ben kredi çekip babama daha iyi bir ev alacağını söyledim.ama en sonunda o evin benim olacağını söyledim.yani tapusu bana olacak dedim. Krediyi ne kadar odeyecegimi sordu aylık bin lira öderim dedim ,gerekirse babam yardımcı olacak dedim.
"Bir daha bana yazma Nilsu ,ben seninle ciddi düşünüyorum evlenirsek tek maaş ben ne yapicam .Ben cift maas olacak diye seninle dusunutordum yazdi"
Kızlar bir anda öyle kredi diye uydurdum.Sonu böyle bitti. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim
Gerçekten hoşlanıyor mu yoksa mantık evliliği mi yapmak istiyor niyetini anlamak içindir.Siz niye böyle bı yalan söyleme ihtiyacı duydunuz
Ay neresi doğal böyle söyleyip de normalleştirmeyin olayı rica ediciyimTercih meselesi nasıl ki kadınlar erkeklerin paraları için evleniyorsa erkeklerin de bayanların paraları için evlenmeleri çok doğal. Ben olsam evlenmezdim o adamla o ayrı bir konu
O ansa öyle aklıma geldi tepkisini ölçmek istedim aslında.Galiba gelen misafirden etkilendim bayramda sürekli kredi ,ev gibi muhabbetler döndü:)Siz niye böyle bı yalan söyleme ihtiyacı duydunuz
Kızlar gülsem mi.aglasam mi bilemedim.Bugun de ikinci konum oldu kusura bakmayın.
Aylardır konuşmak isteyen bir öğretmen arkadaşım vardi.Ayni okuldayız.Ben de işin açıkçası istemiyordum ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm.Son seminer zamanı bir defa başbaşa konuştuk sonra memleketine gitti herkes.Mesajlasmaya ,telefonda sık sık konuşmaya başladık.
Ben bugün onu denemek için memleketteki evi sattigimizi,üzerine ben kredi çekip babama daha iyi bir ev alacağını söyledim.ama en sonunda o evin benim olacağını söyledim.yani tapusu bana olacak dedim. Krediyi ne kadar odeyecegimi sordu aylık bin lira öderim dedim ,gerekirse babam yardımcı olacak dedim.
"Bir daha bana yazma Nilsu ,ben seninle ciddi düşünüyorum evlenirsek tek maaş ben ne yapicam .Ben cift maas olacak diye seninle dusunutordum yazdi"
Kızlar bir anda öyle kredi diye uydurdum.Sonu böyle bitti. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim
Hah aynen.Kadin dese doktor istiyorum,avukat istiyorum vs.erkekler neler der halbukoAy bunu sen desen ne paragözlüğün kalırdı ne anlayışaızlığın. Adam tam öküzmüş.
Size arada geçen tüm konuşmaları yazacak degilim.Tum olayı burda tüm ayrıntılarıyla yazacak da degilim.Olayi kısaca kimseyi sıkmadan anlattım sadece.Tutup da bu oaky oldu aradan 2 gün geçti konuşmadık bir ara mesajlastik o arada şunları dedi ben ona bunları dedim o bana bunları sonra o bana böyle dedi gibi saçma bir şekilde milleti sıkacak degilimBir bana mı saçma geldi konu. Direkt yazma diyip düşüncesini söylemesi falan. Hayır soğuk davranır geç cevap verir vs geçer gider. Nedense sizin konular bana çok zorlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?