Kredi çektim yazınca bırakan erkek

Sadece mesajlasip gorustugun birisine babama ev alicaz kredi cektim ama sonra tapusu benim olacak gibi seyler neden soylenir anlamadim.
Adam icin kiminle evleneceginin onemi yok. orasi kesin. Herhangi biri olsun yeter yeter ki eve para getirsin derdinde. Orasi tamam da konu sahibinin boyle bir muhabbete girmesine ne luzumu vardi? onu anlamadim.

Sizin konuların kökeni niye hep para? En azından benim gördüğüm 2 veya 3 tanesi öyleydi.

Adam baştan su koyvermiş iyi olmuş hadi de, kimin aklına gelir kredi ile test etme fikri? Yani ne sebeple akla gelir? Durduk yere dur bakalım kredi çektim diyim şuna demek kolay kolay akla gelmez benim bildiğim.

Neyse.

onu keklediğini ona sonradan söyledin mi ? asıl bence bu kısmı eğlenceli :)

oha diyebilir miyim kusura bakmazsanız? bu nedir abi güçlerinizi mi birleştiriyorsunuz gülün gitsin bence.

ayyy cimrilikten ölmek üzere bu adam sen bu adamla evlensen üzerine 20 liralık bir tişörtü bile zor alırsın. ne kadar korkunç.. seni bir bankamatik kartı gibi gören adam. nerde kaldı senin karakterin kişiliğin değerlerin? sen 1000 lira kredi ödiycem deyince adam senden anında vazgeçmiş. bir de çalışmıyor olsan yüzüne bakmazdı artık. ona kim baksın! cibiliyetsiz pinti. ne yazık ki böyle bir güruh türedi günümüzde. bazı erkekler için kadının çalışıyor olması da yetmiyor, illa devlette kadrolu çalışıyor olacak. bizzat kulağımla duymuşluğum var, bi öğretmen kız bulalım de evlendirelim bizim oğlanı diye.

Denemek istedim.Bakalim ne cevap vericem diye
Ya eskiden niyet buda olsa iste erkek arayip sormama,msja cvp vermeme gorusme istegine isim var deme bir sekilde karsi tarafa hissettirme modunda kendi yoluna bakardi
Dusuncesinden cok rahat ifade edisi daha rahatsizlik verici bence
hani nisanli olsaniz anlarim da daha flort yok ortada bu ne rahatlik evlenince!du bakalim camiş kiz seni aliyor mu acaba !!
Allahin sevdigi kuluymussun hic uzatma gordugun yerde slm slm de gec

adamın pat diye söylemesi saçma olmuş. ama en azından dürüst. sen evleneceğin kişinin maaşının yarısını böyle krediye bağlı olmasına ses etmez miydin?

anneniz sürekl sizden oara alıyordu yanılmıyorsam bu anlattıgız sey adama da gercek olabilir mi . yani kredi cekip ailenizin evini büyüktmek . yanlıs yaparsınız.

konu sahibi daha öncede maasının bir kısmını ailesine veriyordu gecinemiyordu . belkide niyet bu

yani maaşından ailesine yardım yapıcak da onun yolunu mu yapıyor diyosunuz?

yani herkes zor durumdaki ailesine yardım etmeli tabi ki bunda anormal bişey yok ama şimdi burda bi kadın konu açsa nişanlım kredi çekicek ev için aylık bin lira ödeyecek ama evde şimdi ailesi oturcak dese topa tutarız burda.

yok artık ya... şok oldum cidden gülün ve şükredin... resmen sizi banka olarak görmüş. erkek dediğin becerikli olur, bu erkek beceriksiz bir erkek belli, kurtulduğuna şükret...

Yorumlara ben de şaşırdım, evlilik düşündüğüm biri maaşını ailesinin oturacağı eve bağlamış olsa, aşkından ölüp bitmiyorsam ben de vazgeçerdim. Maaşını ailesine bağlayan kadın olunca niye karşıt tepkiler geliyor anlamadım.
Adamın tuhaflığı burda dan diye söylemesi olmuş, yoksa kim olsa aynı tepkiyi verirdi.

önceki konularında vardı ailesine cok para gönderdiğini kendinin ütü alacak parası olmadıgından. ve ailesi cok para istiyordı

ama adam ayrıca diyor ki kendi maaşımı biriktirip eşiminkini harcayacaktım yani adam şimdiden evleneceği kişinin maaşını da sahiplenmiş

Adam haksız değil ki. Aynı şeyi o söylese sen ok dermiydin? Hangimiz deriz. Sonuçta bizlerde evlilikten önce işine gücüne gelirine bakıyoruz. Erkekte bakabilir bu koşullara bu garip değil ki. Hayat şartları zor, çoğu çalışan bu şekilde birikim yapıp ev araba sahibi oluyor. Ben haksız bulmadım. Seni de zaten öğretmensin maaşım var diye düşünmüş.liseden süregelen yılların sevgilisi değilsin ki.
Ama senim böyle yalandan deneme yapman bence çok çirkin.

ama adam ayrıca diyor ki kendi maaşımı biriktirip eşiminkini harcayacaktım yani adam şimdiden evleneceği kişinin maaşını da sahiplenmiş
Ben onu sahiplenmek olarak algılamadım, tabi adamın huyunu suyunu bilemeyiz de, devir tek maaşla geçinme devri değil, çoğu çift için yatırım yapmak, para biriktirmek isteniyorsa 2. bir maaşa gerek var. Genelde eşlerden birinin maaşıyla birikim yapılır, diğeriyle ev geçindirilir.
Ha adam burda bazı konularda okuduğumuz gibi, maaş kartına el koyacak, karısına zar zor harçlık verecek kafada biridir orasını bilemem. Ama bir maaşı biriktirirz diğerini harcarız diye düşünmesi bana normal geldi. Tabi bunlar evlenecek çiftlerin ortak alacağı kararlar, tanışma konuşma evreleri de bunun için var.

Nedeni belli işte. Öğretmensin. Yaz tatilin var. Maaşın iyi. Çocuk olunca bakarsın. Yaz tatilinde de anasının köyüne gider, tıkılırsınız. Adamın kapasite bu yani.

haha aynen öyle. bizim işte ki erkeklerin hepsi öğretmenle evli yanımdaki bayan arkadaşta direkt yüzlerine diyor. siz çok çakalsınız hepsi birer öğretmen bulmuş ohhhh . yazın bakıcı derdi yok, kar tatilinde çocuğu nereye bıraksam derdi yok daha ne olsun

Bir tiyatro senaryosu gibi senaryo belli oyuncu aranıyor. Sen ne istiyorsun nasıl yapalım demek yok.insanın mantıgına uysa bile emrivaki oldugu için yapası gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…