Evet aşk yoktu ama benden hoşlandığını görüşmek istediğini daha önceden de söylemişti.Aranizda pek ask yok zaten mantik evliligi olurdu olsa. Normal degil mi mantik evliligi yapacak adamin maasiniza paraniza bakmasi?
Tam tersi olsa siz ne yapardiniz? Tamam ode babana kredi benim maasimla geciniriz der miydiniz?
Zaten ogretmen gelin hep hayaldir. Calisir para kazanir eve gelir is yapar cocugu iyi egitir... bu yuzden bu kisi degil ama kim olursa olsun cok iyi dusunun. Cabuk karar vermeyin. Sizi gram sevmeden sizinle evlenmek isteyen kim bilir kac kisi daha cikarm..
Yakışıklıydı evetTüm konuyu okumadım ama meraktan öleceğim çocuk yakışıklı mıydıyaaa bi numarası olması lazım bu denyoluğun bi açıklaması olmalı
Bence o bu kafayla giderse çalışan hiç bir bayan onunla evlenmezAdam hakli tek ogretmen maasiyla nasil gecinsin
Gül kalk oyna hatta kurtulmuşsun ne güzel ya fikrin de çok güzel canımKızlar gülsem mi.aglasam mi bilemedim.Bugun de ikinci konum oldu kusura bakmayın.
Aylardır konuşmak isteyen bir öğretmen arkadaşım vardi.Ayni okuldayız.Ben de işin açıkçası istemiyordum ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm.Son seminer zamanı bir defa başbaşa konuştuk sonra memleketine gitti herkes.Mesajlasmaya ,telefonda sık sık konuşmaya başladık.
Ben bugün onu denemek için memleketteki evi sattigimizi,üzerine ben kredi çekip babama daha iyi bir ev alacağını söyledim.ama en sonunda o evin benim olacağını söyledim.yani tapusu bana olacak dedim. Krediyi ne kadar odeyecegimi sordu aylık bin lira öderim dedim ,gerekirse babam yardımcı olacak dedim.
"Bir daha bana yazma Nilsu ,ben seninle ciddi düşünüyorum evlenirsek tek maaş ben ne yapicam .Ben cift maas olacak diye seninle dusunutordum yazdi"
Kızlar bir anda öyle kredi diye uydurdum.Sonu böyle bitti. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim
E tabii adam es degil bankamatik istiyor . Gul gercekten gulunecek gibi konusmus cunkuBence o bu kafayla giderse çalışan hiç bir bayan onunla evlenmez
Testleri ve deneyleri severim. Hele bunları uygulayanları ayrı severim. Tebrikler konu sahibi. Lütfen adama açıklamanızda bulunun " seni denemek için bu konuyu açtım ortada kredi borç vs durumu yok :)" yazın. O cevap verse bile bu mesaj ona yetecektir emin olun. Yanınızdan bile geçemez.
Ben hep sonunda belirtirim testlerimi geçemeyen olursa hatta utanmadan kaba kaba "hacı naptın ya testi geçemedin" demiştim birine. Adam ne dese beğenirsin "ben seninle t*stis geçmedim ki ne diyorsun visenyaa" dedi. "Yav test dedim" diyorum en sonunda dehledimİlla erkek test edecek değil bende uyanık kadınlara hayranım adam ilk testi geçememiş avcıymış ama avlanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?