Kredi çektim yazınca bırakan erkek

Wuuoow erkeklerde açtı gözü yakında kendilerine başlık istemezlerse iyi. İyi taktikmiş

Evet aşk yoktu ama benden hoşlandığını görüşmek istediğini daha önceden de söylemişti.
Kendimi onun yerine koyuyorum evet ben de çok fazla ailesine para göndermesini istemem ama bu kadar net ve kesin bir dille anlatmazdım. Hani derler ya laf vardir keser basi laf vardir keser savasi onun gibi.uslubu bile yanlis adamin.Direk pat diye böyle söylediği için zaten direk param için evleniyor demek ki diye dusundum

Gül kalk oyna hatta kurtulmuşsun ne güzel ya fikrin de çok güzel canım

Testleri ve deneyleri severim. Hele bunları uygulayanları ayrı severim. Tebrikler konu sahibi. Lütfen adama açıklamanızda bulunun " seni denemek için bu konuyu açtım ortada kredi borç vs durumu yok :)" yazın. O cevap verse bile bu mesaj ona yetecektir emin olun. Yanınızdan bile geçemez.

Hayır bile yap valla. Erken göstermiş yüzünü.

Böyle bir yalan nasıl ve neden aklınıza geldi anlamadım ?

İlla erkek test edecek değil bende uyanık kadınlara hayranım adam ilk testi geçememiş avcıymış ama avlanmış

İlla erkek test edecek değil bende uyanık kadınlara hayranım adam ilk testi geçememiş avcıymış ama avlanmış
Ben hep sonunda belirtirim testlerimi geçemeyen olursa hatta utanmadan kaba kaba "hacı naptın ya testi geçemedin" demiştim birine. Adam ne dese beğenirsin "ben seninle t*stis geçmedim ki ne diyorsun visenyaa" dedi. "Yav test dedim" diyorum en sonunda dehledim

Maaşını alacak .. işini yaptıracak.. altına arabasıNı alacak gezecek... oh Ne alA memleket. Allah kurtarmış

Sen bu adamda birşeyler sezip de mi böyle bişey söyledin :)
Yoksa içine mi doğmuş acaba
Veeilmiş sadakan varmış. Birgün bi denk gelirseniz laf açılırsa ne tepki verceğini merak edip böyle bişey söyledim gerçek yüzünü gördüm dersin. Sonra o yansın derdine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…