- 29 Mart 2014
- 276
- 185
- 103
AferinBen söyleyeyim neden tercih etmediğinizi, nefsiniz kabul etmez. Kaldı ki dinimiz de mantıksızlığı ve nefsimize zulmetmeyi teşvik etmez. Zaten mantıklı normal bir insanın kullanılmaktan hoşlanması mümkün değil. O yüzden öyle uluorta hadis dayamadan önce karşımdaki insan müslüman mı, söylediğim hadis sahih mi (ortalık uydurma hadis kaynıyor), sahihse arapçadan türkçeye doğru çevrilmiş mi, çevrilmişse hangi şartlar hangi durumlar için söylenmiş, bu duruma uygun mu diye kafamızda bazı sorgulamalar yapmamız lazım değil mi. Gözünüzü seveyim insanları dinden soğutmayın böyle.
Burayi mi okuyor napiyoorrr?:)Kızlar galiba şimdi geldi aklına şaka yapmış olabileceğim.
"Nilsu şaka mı yaptın,beni denediğini biliyorum yazmış "
(Kızlar okulumuzun whatsap grubu var numarasını silsem de grupta görüp tekrar yazar hem aynı okuldayız numarasini engelleyemem )
Ben de yazdım ." Bizim düşüncelerimiz çok farklı.Sadece mesai arkadaşım olarak sana saygı duyarım amamesajlarını ciddiye almicam bundan sonra konuşmana gerek yok mesajlaşmaya da aynı sekilde"yazdım.
Aklımı seviyim aklımı dedim kendi kendi
Ya bu Burhan Altıntop u geçmiş neler hesaplamış adam ya !!!! Kala kaldımKızlar gülsem mi.aglasam mi bilemedim.Bugun de ikinci konum oldu kusura bakmayın.
Aylardır konuşmak isteyen bir öğretmen arkadaşım vardi.Ayni okuldayız.Ben de işin açıkçası istemiyordum ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm.Son seminer zamanı bir defa başbaşa konuştuk sonra memleketine gitti herkes.Mesajlasmaya ,telefonda sık sık konuşmaya başladık.
Ben bugün onu denemek için memleketteki evi sattigimizi,üzerine ben kredi çekip babama daha iyi bir ev alacağını söyledim.ama en sonunda o evin benim olacağını söyledim.yani tapusu bana olacak dedim. Krediyi ne kadar odeyecegimi sordu aylık bin lira öderim dedim ,gerekirse babam yardımcı olacak dedim.
"Bir daha bana yazma Nilsu ,ben seninle ciddi düşünüyorum evlenirsek tek maaş ben ne yapicam .Ben cift maas olacak diye seninle dusunutordum yazdi"
Kızlar bir anda öyle kredi diye uydurdum.Sonu böyle bitti. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim
Sonra bir daha yazmış kızlar.Ben eşimin parasıyla birim yapıp. Kendi maaşınla da ev gecindircektim yazmış.Hem sen ailene göndersen haksızlık olmaz mı yazmış?
Ben de aileme değil ev benim üzerime olacak.aksine ailem bana yardım etmiş oluyor cunku eski evin parası var yazdım.haksizlik olacağını dusunuyorsan aylık 500 öderim evlenince sen de ailene 500 gonderitsin haksizlik olmaz yazdım
"Ben çok zor kazanıyorum paramdan bir kuruş kims3ye vermem yazmis
Bence kafasına sonradan dank etti : ) Başta kandıracağım hiç aklıma gelmedi: )Burayi mi okuyor napiyoorrr?:)
Belki nete yazdı burayı buldu:)Bence kafasına sonradan dank etti : ) Başta kandıracağım hiç aklıma gelmedi: )
Oo daha kötü:) Her şeyimi burda yazıyorum benBelki nete yazdı burayı buldu:)
Allah ım ya. Hayır olsun inşallahKızlar gülsem mi.aglasam mi bilemedim.Bugun de ikinci konum oldu kusura bakmayın.
Aylardır konuşmak isteyen bir öğretmen arkadaşım vardi.Ayni okuldayız.Ben de işin açıkçası istemiyordum ama denemekten zarar gelmez diye düşündüm.Son seminer zamanı bir defa başbaşa konuştuk sonra memleketine gitti herkes.Mesajlasmaya ,telefonda sık sık konuşmaya başladık.
Ben bugün onu denemek için memleketteki evi sattigimizi,üzerine ben kredi çekip babama daha iyi bir ev alacağını söyledim.ama en sonunda o evin benim olacağını söyledim.yani tapusu bana olacak dedim. Krediyi ne kadar odeyecegimi sordu aylık bin lira öderim dedim ,gerekirse babam yardımcı olacak dedim.
"Bir daha bana yazma Nilsu ,ben seninle ciddi düşünüyorum evlenirsek tek maaş ben ne yapicam .Ben cift maas olacak diye seninle dusunutordum yazdi"
Kızlar bir anda öyle kredi diye uydurdum.Sonu böyle bitti. Gülsem mi ağlasam mi bilemedim
Ay alemisniz ya :)Ay kızlar şaka maka maaşıma gelecek koca bile bulamıyorum yaa.O değil de çocuk olmayacak yakinda.Reglim bile azalmaya başladi.Ayyyy.
Şükret ki gerçek yüzünü göstermiş, ben seni paran için istiyordum demek bu Başka bişey değilKızlar gülsem mi.aglasam mi bilemedim.Bugun de ikinci konum oldu kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?