Kredi çektim yazınca bırakan erkek

Aferin

Burayi mi okuyor napiyoorrr?:)

Ya bu Burhan Altıntop u geçmiş neler hesaplamış adam ya !!!! Kala kaldım

Buda laf kalabalığı olmuş niye açıklama yapıyorsun
Otursun yesin parasını kendi kendine

Bunların bir de antidepresan kullandığını hemen bırakamayacağını duyunca giden çeşidi var.O daha rezillik.Bunda bir parça haklı adam kendince.

Zaman değişti erkek milleti de değişti. Dün kadın parası yemem diyenler, bugün paran yoksa senle işim olmaz diyor. Vayyy be.

Allah ım ya. Hayır olsun inşallah

Aranizda pek ask yok zaten mantik evliligi olurdu olsa. Normal degil mi mantik evliligi yapacak adamin maasiniza paraniza bakmasi?

Tam tersi olsa siz ne yapardiniz? Tamam ode babana kredi benim maasimla geciniriz der miydiniz?

Zaten ogretmen gelin hep hayaldir. Calisir para kazanir eve gelir is yapar cocugu iyi egitir... bu yuzden bu kisi degil ama kim olursa olsun cok iyi dusunun. Cabuk karar vermeyin. Sizi gram sevmeden sizinle evlenmek isteyen kim bilir kac kisi daha cikarm..

Şükret ki gerçek yüzünü göstermiş, ben seni paran için istiyordum demek bu Başka bişey değil

Iyyyy bu tiplere sinir oluyorum şimdiki erkeklerin çoğu böyle malesef çift maaş o ne rahat havalarindalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…