- 6 Şubat 2014
- 973
- 1.075
- 408
- Konu Sahibi Delphi_HACISI
-
Biz başvuruyu hallettik de 8-9 aydır ödemeden ses yok.
Bankadan makbuz kopyalarını alıyorsunuz, parayla satıyorlar tabi. Sonra dilekçeyle tüketici hakkemheyetine verşyorsunuz. Sonrası beklemek işte böyle aylarca.
Aynen öyle. Para almaya gelince anında görüntü, vermeye gelince aylardır ses yok.Makbuzda parayla heee !
Bunlar nitelikli dolandırıcı ya.
Biz başvuruyu hallettik de 8-9 aydır ödemeden ses yok.
Bankadan makbuz kopyalarını alıyorsunuz, parayla satıyorlar tabi. Sonra dilekçeyle tüketici hakkemheyetine verşyorsunuz. Sonrası beklemek işte böyle aylarca.
Bizimde epey alacağımız var... Sakın pes etmeyin gidip makbuzları çıkarttırın makbuz parası isterlerse onunda makbuzunu dilekçenize ekleyip kaymakamlığa başvurun...
Arkadaşım da başvurmuştu. Geçen hafta tebligat geldi şubeye gitti 10 gün içinde parasını verecekler...
Müşteri temsilcisiyle kanka olduk artık. Bu dokuz ay içşnde bir de araç kredisi sattı bana. Çok fena şu bankacılar.Bankaya gore degısıyormus ama sız bıraz fazla beklemıssınız.Aradın mı hıc bakayı bir daha.
Bende bu işe girişmek istiyorum da gözümde büyüyor.
Aynen öyle. Para almaya gelince anında görüntü, vermeye gelince aylardır ses yok.
Bankaya gore degısıyormus ama sız bıraz fazla beklemıssınız.Aradın mı hıc bakayı bir daha.
Bende bu işe girişmek istiyorum da gözümde büyüyor.
Müşteri temsilcisiyle kanka olduk artık. Bu dokuz ay içşnde bir de araç kredisi sattı bana. Çok fena şu bankacılar.
Heheh aynen öyle valla. nasıl oldu ben de anlamadım.Abowwww ! Sen Timur'a filleri şikayete gidip 1 fil daha alan Nasreddin Hoca gibi olmuşsun :)
Bizde şuanda ayni durumdayiz. Toplam alacağımız 4 binden fazla. Ilk olarak dilekçeyle genel Müdürlüğe posta yoluyla ulaşıp dekontlarimizi istedik ama bu pek doğru bir yöntem olmadı. Bi finans şirketi bizi böyle yonlendirmisti çünkü. Bankalardan direk gidip almak lazım. Krediyi cektiginiz ay ve yılı sorup hemen buluyorlar. Bunu sormadan bile işlemi çabucak halleden bankalar var. Bizden bankalar herhangi bir ücret talep etmedi. Bide cektiginiz kredi ev kredisi ise ekspertiz ücretini de alabiliyorsunuz masrafin haricinde. Daha sonra bir bulunduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine bir şikayet dilekçesi yazıyorsunuz ve dilekçeyle beraber dekontu bulunduğunuz ilçenin tüketici hakem heyetine veriyorsunuz. Bu şekilde alan arkadaşlarımız çok oldu.
Benim cengaverimde söke söke aldı bin tl üzeri bi rakamdı şuan eşim işte ayrıntıları sorucam nasıl olduğuyla ilgili yanlış hatırlamıyorsam tüketici mahkemesine başvurmuştuEvet Arkadaşlar,
Bu kahpe, acımasız kapitalist düzenin en temel taşı olan, mudilerini inim inim inleten, eline düştüğünüzde kırbacını acımasızca sırtımızda şaklatan, 100 bin tl alıp 300 bin tl olarak ödetmeyi görev edinmiş BANKAlardan şimdiye kadar 2007 - 2010 tarihleri arasında aldığım 4 kredinin "Dosya masrafını" iade almak için yarından itibaren cepheyi açıyorum.
Bu savaşı kazanan var mı ?
Neler yaptınız ? Şubeye gidip "Kredi dosya masrafı makbuzlarımı istiyorum" dediğinizde memurun o sanki babasının cebinden çıkacakmış tarzı davranışlarını nasıl püskürttünüz ?
Benim aşağı yukarı sanırım 1000 tl alacağım var bu pisliklerden. Ben almaya karalıyım ama onların bu tavırlarına nasıl katlanabileceğim bilemiyorum.
Bu işlemlerde bana yardımcı olabilecek, işimi kolaylaştıracak biraz taktik, kısayol, ipucu verin lütfen...
Paraları alırsam çaylar benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?