- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi Delphi_HACISI
-
tüketici hey7eti işleme alana kadar neredeyse tüm gün orada beklemelisinzi yoksa sallıyorlarmış.işleme alınınca 1 ay içinde ödeme alınıyormuş.bankadan son 10 yıl kredi kartı aidat dökümünü mailinize ve kredi masraflarını mailinize isteyin bunlarla birlikte hakem heyetine bir dilekçeye iliştirip götürün işleme alındıktan 1 ay sonra sonuçlanıyor.Biz başvuruyu hallettik de 8-9 aydır ödemeden ses yok.
Bankadan makbuz kopyalarını alıyorsunuz, parayla satıyorlar tabi. Sonra dilekçeyle tüketici hakkemheyetine verşyorsunuz. Sonrası beklemek işte böyle aylarca.
Arkadaşlar banka dosya masraflarının iadesi için avukatlara basvurmaktan çekinmeyin. Çünkü biz avukatlar dosya masrafında vekalet ücretini sizden değil bankadan alıyoruz. Sistem şu şekilde işliyor: Muvekkil noterden bize vekalet çıkarttırıyor, dekontlarını bize teslim ediyor. Biz de onun adina hakem heyetine basvurup karari cikinca da icraya koyuyoruz. Bankalar artik icrai islem baslatilmadan kolay kolay odeme yapmiyor. Icraya koyduktan en gec 10 gun sonra da siz paraniza kavusuyorsunuz. Özelden yazacak arkadaslara yardimci olabilirim.
Acaba eşimin hesabını versem oluyormu ki ?
tüketici hey7eti işleme alana kadar neredeyse tüm gün orada beklemelisinzi yoksa sallıyorlarmış.işleme alınınca 1 ay içinde ödeme alınıyormuş.bankadan son 10 yıl kredi kartı aidat dökümünü mailinize ve kredi masraflarını mailinize isteyin bunlarla birlikte hakem heyetine bir dilekçeye iliştirip götürün işleme alındıktan 1 ay sonra sonuçlanıyor.
hesapla ilgisi yokki. Dilekçe yazıyosunuz. misal 2009-2014 yılları arasında adıma kullanmış olduğum kredilerin dosya masraflarını gösterir dekontların tarafıma verilmesini diye.
Tc no nu belirtiyosun. hesap kapanmış olsada veriyorlar sana vermek zorundalar yani. Yokuşa sürmek isteyebilirler ama dilekçeyi uzatıp o zaman vermediğinizin sebebini bu evrak üzerine yazıp kaşeleyip imzalarmısınız? deyin o zaman dökülürler.
Uyanık olun pabuç bırakmayın.
Arkadaşlar banka dosya masraflarının iadesi için avukatlara basvurmaktan çekinmeyin. Çünkü biz avukatlar dosya masrafında vekalet ücretini sizden değil bankadan alıyoruz. Sistem şu şekilde işliyor: Muvekkil noterden bize vekalet çıkarttırıyor, dekontlarını bize teslim ediyor. Biz de onun adina hakem heyetine basvurup karari cikinca da icraya koyuyoruz. Bankalar artik icrai islem baslatilmadan kolay kolay odeme yapmiyor. Icraya koyduktan en gec 10 gun sonra da siz paraniza kavusuyorsunuz. Özelden yazacak arkadaslara yardimci olabilirim.
Şunu sormuştum ben,
Mesela ben bu parayı hakettim. Nereye yatırıyorlar ? yada şubeye çağırıp elden teslim alabiliyor muyum ?
Çünkü benim hesabım yok hiç bir bankada.
Şunu sormuştum ben,
Mesela ben bu parayı hakettim. Nereye yatırıyorlar ? yada şubeye çağırıp elden teslim alabiliyor muyum ?
Çünkü benim hesabım yok hiç bir bankada.
tüketici hey7eti işleme alana kadar neredeyse tüm gün orada beklemelisinzi yoksa sallıyorlarmış.işleme alınınca 1 ay içinde ödeme alınıyormuş.bankadan son 10 yıl kredi kartı aidat dökümünü mailinize ve kredi masraflarını mailinize isteyin bunlarla birlikte hakem heyetine bir dBiz başvuruyu hallettik de 8-9 aydır ödemeden ses yok.
Bankadan makbuz kopyalarını alıyorsunuz, parayla satıyorlar tabi. Sonra dilekçeyle tüketici hakkemheyetine verşyorsunuz. Sonrası beklemek işte böyle aylarca.
yok öle bir şey. bankalar sallıyor
bir dilekçe örmeğiyok öle bir şey. bankalar sallıyor
tüketici hey7eti işleme alana kadar neredeyse tüm gün orada beklemelisinzi yoksa sallıyorlarmış.işleme alınınca 1 ay içinde ödeme alınıyormuş.bankadan son 10 yıl kredi kartı aidat dökümünü mailinize ve kredi masraflarını mailinize isteyin bunlarla birlikte hakem heyetine bir d
bizede bankacı arkaşım söyledi karar çıkmadan bankalar ödemeyi zaten yapmıyor karar çıkma aşasında hakem heyetinin salladığını söyledi siz anlatın bizde bilgi sahibi olalım.
bu konuda en iyisi Akbank. heyete verdikten bir ay sonra hesabıma yatırdı ve melefonuma da mesaj gönderdi hesabınıza para yatırılmıştır diye. iki ayrı kredim vardı ikisini de akbanktan aldım. ing bank a vereli 4 ay oldu hala ses yok bekliyorum bakalım
ayrıca kredisi devam edenler yada 2 yıl içinde almış olanlar hiç bankaya gitmesin bankanın internet şubesi hesabı varsa yoksada alsın oradan dekontları yazdırsın bankalar çünkü başvuru yapamasın insanlar diye 50 tl dekont ücreti istiyor. Ne gerek var hem bankaya gidip hem orda ağız açıp 2 saat kendini sinir etmeye ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?