Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok atm den yapmayiz . kartı kullanmaya devam etcez ama. limit açilsin diye oyle bisey yapcazYok diye biliyorum borcun tamamını kapatmak istiyorsanız şubeden yapın. Atm den değil
Taksit devam eder sen yatırdığın kadar kullanabilirsşnyok atm den yapmayiz . kartı kullanmaya devam etcez ama. limit açilsin diye oyle bisey yapcaz
Hayır tabiki öyle bişey yok
Para koy koydugun kadar kullan
Taksit devam eder sen yatırdığın kadar kullanabilirsşn
asgari tutar dışında kalan borç rakamı vardır
onu yatırınca kart boşa çıkar
tüm borcu odeyince fazladan ucret aliyorlar dediler de bi sorayim dedm
Dkkat etmen gereken nokta kart limit asımında mı
Yani kartın limiti atıyorum 1000tl sizin daha önceden yaptıgınız harcamalarla birlikte toplam borcunuz 1100tl ise ve karta 1000tl yatırırsanız sadece 900tl sini kullanabilirsiniz
Limit aşımındaki tutar tahsil edilir öncelikle ve kullanmanıza bi süre izin verilmeyebilir
Buarada günü gelmemiş taksitleri kapama işlemini internet bankacılıgından ek ücret karsılıgı yapabilirsiniz
Hayir ben her ay kartin borcunu kapatıyorum sonra harcayıp günü gelmeden bidaha kapatıp limiti aciyorumyok atm den yapmayiz . kartı kullanmaya devam etcez ama. limit açilsin diye oyle bisey yapcaz
taksite böldürdüğünüz harcamalar oluyor mu peki bu borcun içindeHayir ben her ay kartin borcunu kapatıyorum sonra harcayıp günü gelmeden bidaha kapatıp limiti aciyorum
Onu bankaya gidip görüşün o şekilde de kapatılıyor diye biliyorumtaksite böldürdüğünüz harcamalar oluyor mu peki bu borcun içinde
Böyle bir şey yok ekstra para alınmaz. Limiti düşük olanlar genelde bunu yapıyor, ödeyip limit açıyorlar.kizlar. kredi kartı borcunun günü gelmemiş taksitleri dahil tamamını ödemek mümkün mü ? kart halkbank paraf bu arada.
borcun tamami kapanirsa ekstra para aliyorlarmiş böyle birşey var mi ?
Onu bankaya gidip görüşün o şekilde de kapatılıyor diye biliyorum
konustuk banka ekstra ucret talep edecegini söyledi. neyse artik kredi çekmek mantıkli geldi hem alcagimiz sey tek cekim. bankayi arayip taksit yaptircaktik yine fazla faiz cikariyodu . krediyle çözdük sorunu.. başka bu konuyu merak eden, başina gelen olursa ödenmemiş taksitler ekstra ücret almadan kapatılmıyor..Böyle bir şey yok ekstra para alınmaz. Limiti düşük olanlar genelde bunu yapıyor, ödeyip limit açıyorlar.