kredi kartından anlayanlar bakabilir mi ?

esemre

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2013
486
226
303
33
Ankara
kizlar. kredi kartı borcunun günü gelmemiş taksitleri dahil tamamını ödemek mümkün mü ? kart halkbank paraf bu arada.
borcun tamami kapanirsa ekstra para aliyorlarmiş böyle birşey var mi ?

Yok diye biliyorum borcun tamamını kapatmak istiyorsanız şubeden yapın. Atm den değil

asgari tutar dışında kalan borç rakamı vardır
onu yatırınca kart boşa çıkar

Dkkat etmen gereken nokta kart limit asımında mı
Yani kartın limiti atıyorum 1000tl sizin daha önceden yaptıgınız harcamalarla birlikte toplam borcunuz 1100tl ise ve karta 1000tl yatırırsanız sadece 900tl sini kullanabilirsiniz
Limit aşımındaki tutar tahsil edilir öncelikle ve kullanmanıza bi süre izin verilmeyebilir

Buarada günü gelmemiş taksitleri kapama işlemini internet bankacılıgından ek ücret karsılıgı yapabilirsiniz

Dkkat etmen gereken nokta kart limit asımında mı
Yani kartın limiti atıyorum 1000tl sizin daha önceden yaptıgınız harcamalarla birlikte toplam borcunuz 1100tl ise ve karta 1000tl yatırırsanız sadece 900tl sini kullanabilirsiniz
Limit aşımındaki tutar tahsil edilir öncelikle ve kullanmanıza bi süre izin verilmeyebilir

Buarada günü gelmemiş taksitleri kapama işlemini internet bankacılıgından ek ücret karsılıgı yapabilirsiniz

yok limit aşimi degil. alttaki cevabi merak ediyordum. gunu gelmemiş taksitlerin ödemesi. o zaman doğru demişler ekstra ucret aliyor demişlerdi. cok tesekkurler.

kizlar. kredi kartı borcunun günü gelmemiş taksitleri dahil tamamını ödemek mümkün mü ? kart halkbank paraf bu arada.
borcun tamami kapanirsa ekstra para aliyorlarmiş böyle birşey var mi ?
Böyle bir şey yok ekstra para alınmaz. Limiti düşük olanlar genelde bunu yapıyor, ödeyip limit açıyorlar.

Onu bankaya gidip görüşün o şekilde de kapatılıyor diye biliyorum
Böyle bir şey yok ekstra para alınmaz. Limiti düşük olanlar genelde bunu yapıyor, ödeyip limit açıyorlar.
konustuk banka ekstra ucret talep edecegini söyledi. neyse artik kredi çekmek mantıkli geldi hem alcagimiz sey tek cekim. bankayi arayip taksit yaptircaktik yine fazla faiz cikariyodu . krediyle çözdük sorunu.. başka bu konuyu merak eden, başina gelen olursa ödenmemiş taksitler ekstra ücret almadan kapatılmıyor.. :mapus:

Back
X