Benim de maaşımı aldığım bankadan anlaşmalı tek kredi kartım var, 13000 limiti var, 11000den fazlası temiz. kullanmak gibi bir niyetim de yok.. kullandığım kısmı da son zamanlarda bebek eşyalarına gitti. sadece bu yüzden kullanıyorum kredi kartını zaten, internet alışverişi.. internetten alışveriş yapmasam olmaz mı diye düşünüyorum olur aslında ama, yaşadığın yerde her şeyi istediğin gibi bulabilme imkanın olmuyor maalesef. atıyorum aldığım bebek arabasını gidip mağazalarda aradım ancak bulamadım. bişeyleri bilince de, hele bu devirde imkanda varsa eldekine razı olmak istemiyor insan. internet çağın getirdiği bir şey alışverişte de kredi kartı lazım genelde. onun haricinde dışarıda alışveriş yaptığım hiç bir şey için kredi kartı vermek aklıma bile gelmez. bazen markette tanık oluyorum 10 lirayı karttan çeken insanlara o zaman düşünüyorum işte zorunluluk mu, mecburiyet mi yoksa hata mı?
Ama benim de eşim tam tersi, o yüzden çok kızıyorum ona.. adam bişi alacağı zaman parası varsa bile karttan alıyım nasılsa ekstresi geldi parayı oaraya yatırayım hesabında
4 tane kredi kartı vardı, birini zar zor kapattırdım kaldı 3.. kendisi de kapatma taraftarı aslında ama o mantıkta olunca olmuyor maalesef, kapanmıyor o kartlar. bu ay resti çektim bende bir lira bile isteme benden ayağını denk al diye, bakalım napacak 
Ama benim de eşim tam tersi, o yüzden çok kızıyorum ona.. adam bişi alacağı zaman parası varsa bile karttan alıyım nasılsa ekstresi geldi parayı oaraya yatırayım hesabında