Kredi sıkıntısı yüzünden ev alamıyoruz kiraya mı gitsek kafam karışık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ya mesela benim eski patronum sey yapmisti, tatil ucak biletlerini almisti bonus diyerek, ama sirket gideri gibi gostermisti,
hani sen simdi en yasal halini dusunuyorsun ya o yuzden diyorum

ya mesela benim eski patronum sey yapmisti, tatil ucak biletlerini almisti bonus diyerek, ama sirket gideri gibi gostermisti,
hani sen simdi en yasal halini dusunuyorsun ya o yuzden diyorum

iyi de o bir bilet

benim patron da oturma grubu almıştı

hatta herkesin arabasını kiralayıp benzinini masraf gösterirdi

yani araba benim, benzini de ben cebimden koyuyorum ama fişi patrona gider

ama bunu işten ayrılırken benim arabamı kiraladın onun ederi de benim gelirimdi demeyecek olanlara yapardı :))

Etrafin ne dedigi onemli degilde bir sene icin tasinmazdim tasinmak masrafli ve cok zor esyalarda mahfoluyor cok gereksiz kisa bir süre

kim ne derse desin sizene?
siz kendi huzurunuza bakin nerede mutlu olacaksaniz orada yaşayin.
annemde 25 sene once 32 yasinda 2 cocukla kadin basina (arkamizdan konusanlarin deyimiyle) ankara ya 1 haftada göçü yukleyip geldiginde arkamizdan babaannem bile demedigini birakmamisti, koca buldu gitti diyenler bile oldu nikahlı kadinin arkasindan, biz huzur bulduk valla en basta annem daha huzurlu bir kadin oldu.
el alem konusacak bir şeyi her zaman bulur.
el aleme sirtinizi donup kulaklarinizi tikayin.

kiraya cıkmak ev almak size kalmıs bir şey, kendinizi nasıl rahat edecekseniz öyle yapın da
niye elalem ne der, ay birden niye çıktılar acaba diye düşünürler kafasına giriyorsun?
canım isterse ayda bir ev değiştiririm, canım isterse evimden cıkıp daha iyi ve ya daha kötü bir yere taşınırım
sanmıyorum insanların bunu konusacağını, saçma bir şeyi dert ediyorsunuz
paşa gönlünüz ne isterse onu yapın, konusursa da üç güne unutacak insanlar sizden önemli değiller

Öyle bir bahsetmişsiniz ki ev almaya değil kiraya diye kiraya gitmek çok mu ayıp cidden elalem ne diyecek yani neyden korkuyorsunuz? Bu arada elalem ne der şu bu bırakın bu hayatı siz yaşıyorsunuz elalem değil de patron neden 1 sene kirayı karşılıyor onu bir iyi soruşturun kimse babasının hayrına kimsenin bir senelik kirasını vermez

Aynen canm ben de ilk kez duydum ve şaşırdım. Ama eşimi çok sever ve eşim de iş yerinin herşeyine koşturan biri. Bir de bu ev sıkıntısını öğrenince öyle söylemiş. Vallahi ben de çok şaşırdım.

Oglumuzu düşünmemiş kendini düşünmüş demişlerdir. Seneye ev alma imkanımız varken bu sene kiraya çıkmak olur mu bilemedim. O kafamı karıştırıyor.

şaka mı bu?
taşınırken millete izahat mi vereceksiniz. kime ne sizin taşınmanızdan.
Yok canım hiç şaka yapar gibi bi halim var mı? Açtığım konumdan anlaşılır yani. Çok haklısınız keşke milleti umursamasam. Bir yıl için taşınınca bir de kışın ortasında ondan dedikodu malzemesi çıkacak severlere diye düşündüm ama çok haklısınız.

Hayır öyle demez çünkü bu yıl için sadece verecek. Evimiz küçük sığamıyoruz artık. Patrona kredi falan çekmedi. Patronla ilgisi yok yani ama aynen söylediğim gibi eşime kiraya çık ben bir yıl için karşılarım demiş. Demekki arada söyleyenler olabiliyormuş. Eksik yanlış anlattığım bişey yok. Patronu durumu iyi olan biri. Eşimi de çok iyi tanıyor ve seviyor. Arada birlikte yemeğe çıkarlar. Bütün detaylar bunlar. Maaşı artı kira için de almak için maaşının iyi olması lazım. Asgari ücret üç çocuk. Daha zor şartlarda geçinen de var tabi halimize bin şükür.

Milletin ne dedigini niye bu kadar takiyorsunuzki. Insanlar hep konusur bosverin siz onlari. Yerinizde olsam hemen kiraya giderdim hazir esinizde sicak bakiyor. Sonra vazgecerse bir omur boyu mahkum kalirsiniz oraya.

valla kime ne istediklerini düşünsünler. ama 1 yıl için değer mi ona karar verin siz.

Kesinlikle sözlerinize harfi harfine katılıyorum. Ama ah şu kafamdan da atabilsem bu düşünceyi. Kış ortası ve bir yıllığına kira olunca dedikodu malzemesi olur diye düşündüm. Ama dediğiniz gibi aslında kime ne.

Patron neden ödüyor diye soranlara tek tek yazmayıp burdan yazayım. Ben de ilk defa duydum böyle birşey ve ben de şaşırdım. Ama demekki artık çok zorlandigimizi anlamış olmaliki böyle söylemiş. Yani çalma yok çırpma yok. Ayrıca patron çalışan değil arkadaş gibiler. Bütün detaylar bunlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…