• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KREDİ

huzurgerek

Simdi, cati katinda inziva vakti..
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.489
1.162
168
Kızlar kredi şartları nelerdir?
2bin tl kredi çekmeyi düşünüyorum hangi bankadan çekmeliyim?
Kredi kartımda yok sorun olur mu

geliriniz varsa bu aralar bayram kredileri var çok az faizi oluyor.
işbankta en uygunu varmış baktım da.
internetten enuygun kredi diye girerseniz orda hesaplamalar var.
genelde kredi çekince bankalar mecbur kart veriyor ama 2 bin için vermezler.

Evet çalışıyorum maaşım da iş bankasın dan yatıyor ama staj yaptığım yerdeyim yani 3 aylık sigortam var sorun olur mu ki

Evet çalışıyorum maaşım da iş bankasın dan yatıyor ama staj yaptığım yerdeyim yani 3 aylık sigortam var sorun olur mu ki
hiç sorun olmaz 2 bin diyorsunuz.yanlış anlamadıysam.
onu bütün bankalar verir nakit avans gibi.sigortaya vs bakmazlar.
ama yakın zamanda başvurun ki bayram kredisini kaçırmayın.

hiç sorun olmaz 2 bin diyorsunuz.yanlış anlamadıysam.
onu bütün bankalar verir nakit avans gibi.sigortaya vs bakmazlar.
ama yakın zamanda başvurun ki bayram kredisini kaçırmayın.

teşekkür ederim kaç gün için de teslim edilir ki para

daha dün kredi çeken biri olaraktan yorum yapim dedim :)
4000 yaptım başvuru sigorta parası falan filan elime 3.695 geçti.yarım saat sonra aldım paramı 12 ay vadeyle 388 de fark ödeyeceğim.

daha dün kredi çeken biri olaraktan yorum yapim dedim :)
4000 yaptım başvuru sigorta parası falan filan elime 3.695 geçti.yarım saat sonra aldım paramı 12 ay vadeyle 388 de fark ödeyeceğim.

O zaman benim 2500 başvuru yapmam lazım ki 2000 elime geçsin.
Uzun uzun ödemiyeceğim zaten en fazla 1 ay a kapatcam şuan nakit lazım o yani

O zaman benim 2500 başvuru yapmam lazım ki 2000 elime geçsin.
Uzun uzun ödemiyeceğim zaten en fazla 1 ay a kapatcam şuan nakit lazım o yani
yani 2000 lazımsa ustu müracat edin.dosya masrafı kalktı ama bi sürü gider hesapladılar.zaten bankada yönlendiriyorlar.bende kredi kartı kullanmıyorum verelim dediler ek hesap açalım dediler :) benim gibi ilk defa bankaya bulaşıyorsanız tatlı dilerine kanmayın adam 50 defa aradı beni ya şunu söylemedim bunu söylemedim diye.kanmayın sakın :)

yani 2000 lazımsa ustu müracat edin.dosya masrafı kalktı ama bi sürü gider hesapladılar.zaten bankada yönlendiriyorlar.bende kredi kartı kullanmıyorum verelim dediler ek hesap açalım dediler :) benim gibi ilk defa bankaya bulaşıyorsanız tatlı dilerine kanmayın adam 50 defa aradı beni ya şunu söylemedim bunu söylemedim diye.kanmayın sakın :)

Yok kanmam kuzum teşekkür ederim.
Birde staj hariç şuan 4 aylık sigortam gözüküyor sorun çıkmazsa iyi

daha önce hiç kredi yada kredi kartı kullanımınız olmadıysa

kredi skorunuz 0 dır bankalar biraz zor verir

sadece maaşınızı çektiğiniz bankadan alabilirisiniz diye biliyorum

madem 1 ay içinde kapatacaksınız borç bulmaya bakın sonuçta size 1 aylık vermezler maaşınızın en fazla %70 i ne kadar kredi kullanıp bunuda bazen banka siz örneğin 1 senede ödeceğinizi deseniz bile 2 sene diyor

Hemen olur biter yazmışsınız ama banka 1000 tl verse bile en az 6 ay sigorta ister.

daha önce hiç kredi yada kredi kartı kullanımınız olmadıysa

kredi skorunuz 0 dır bankalar biraz zor verir

sadece maaşınızı çektiğiniz bankadan alabilirisiniz diye biliyorum

madem 1 ay içinde kapatacaksınız borç bulmaya bakın sonuçta size 1 aylık vermezler maaşınızın en fazla %70 i ne kadar kredi kullanıp bunuda bazen banka siz örneğin 1 senede ödeceğinizi deseniz bile 2 sene diyor

Yani illa zamanın da mı bitirmem lazım krediyi önceden kapatamıyorum yani çok saçmaymış.
Kim ha deyince çıkarır verir ki 2 bin tl :KK43:

Staj sigortam sayılmıyor sanırım di mi
Staj sigortası sayılmaz,o sadece iş yerinde falan başınıza bir iş,kaza falan gelirse diye yapılıyor,ayrıca bazı arkadaşlar 2 binlirayı hemen hemen bankalar verir yazmış ama o kadar kolay vermiyorlar ne yazik ki,erken kapatmaya gelince erken kapattığın için ceza ödersin.

Staj sigortası sayılmaz,o sadece iş yerinde falan başınıza bir iş,kaza falan gelirse diye yapılıyor,ayrıca bazı arkadaşlar 2 binlirayı hemen hemen bankalar verir yazmış ama o kadar kolay vermiyorlar ne yazik ki,erken kapatmaya gelince erken kapattığın için ceza ödersin.

Kredi erken kapatmalarında ceza ödenmez, aksine faiz indirimi yapılır ve uzun vdede ödeyeceğiniz tutarın altında bir miktar ödersiniz.
Bahsettiğiniz ceza sadece belli konut kredilerinde geçerlidir. Mortgage gibi mesela.

Konu sahibine gelince, eğer sigortalı çalışmıyorsanız kredi almanız imkansız. Geçmişteki var olan sigortanız bankayı bağlamaz, sizin şu an ki çalışır durumunuz önemlidir. Staj sigortası ile kredi çekmeniz ise neredeyse imkansız. Maaşınızı aldığınız bankaya bile gitseniz ki, İş bankası demişsiniz çok zor. Bende maaşımı İş bankasından alıyorum, işe girdiğimde kredi kartım falan yoktu, 4 ay sonra kredi çekmek istedim vermediler. Kredi kartım falan olmadığı için kredi skorum 0'dı bu yüzden. İş bankası maaş müşterisine bile zor kredi veriyor , eğer şartlar 4 4'lük değilse.Kısacası, krediyi almanız imkansız.

Back
X