Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Yok kuzum hiçbirşeye bakmıyorum ben , sınavda vahiy gelecek heralde onu bekliyorum .

Zaten hepi topu iki kitap aldım , oyyy ki ne oyy durumum yani

bende 1 kitap aldım şaka gibi ya yatırdığımız paraya yazık valla
dışardan aldığım kitaplarda olmasa öyle otururdum
biliyorum gidicem yine eksik alıcam sinirlenicem
bu hafta gidip bakayım bari ayıp olmasın yoksa gitmeye utanıcam

ben aöf ers kıtaplarında okudum ıkı sınavda ıyı gectı bakalım son sınavlara calısamadım bakalım ne olucak

selam canlar iki saniye hemen bakıp kaçıyorum topa tutun beni vurun beni vurun bugün sağda solda totomu gezdirdim iyice eşimde izinli olunca hava da güzel maşallah akşama kadar alışveriş çarşı pazar market derken az önce geldik yemek yedik ve direk burayı açtım...
hemen gidip çalışacam 2 üniteyle dönecem inşallah gece uyuyana kadar

GZDBKY'cim yazdıklarını okudum bi an önce ya senin bana yada benim sana bi gaz vermemiz lazım olmuyor böyle kuzum yaa

AUS'cum bugün o bahsettiğim kitabı aldım hani kitap topiğine konu açmıştım çok aradım ama buldum sonunda..
moskof cariyesi hürrem..çok güzele benziyor...bakalım bitirince bütün seriyi okumak istiyorum bütün saray sultanlarını ve hatunlarını...
ama sınava kadar elime almıcam kitabı yoksa dersleri iyice sererim ben, kendimi biliyorum bi kitaba başladımmı gözüm başka bişey görmez hemen bitmesi şartmış gibi :)
sen naptın mesneviyi...
bu arada derslere başlamadınmı daha...çeyrek ünite ile kaldınmı
bizi toparlıyon gaz veriyon ama kendine hayrın be kuzum

Bugün 1 ünite çalıştım. Toplam 12 ünite oldu diyecektim çizelgeye baktım 13 ünite olmuş 1 üniteyi atlamışım galiba.

Ünite çalışmaya ara verip soru çözeceğim.

bende dün bütün gün diyorum gazel nerde sabahtan akşama kadar hiç girmedin
meğer geziyormuşsun
aman boşver iyi yapmışsın azcık kendine gelmişsindir
bu arada gaz bekleyen benim
çok feci saldım farkındamısın
dün gece çalışcaktım güya
ama yine birşeyler oldu moralim bozuldu gttim yattım erkenden
bugün çalışcam ama söz

sevgi meleği toplam 10 ünite bitirdim..eklermisin sana zahmet... daha çok ünite var napıcam ben yaa

azda olsa çalışıyorsun bak yine maşallah
kitap bırakılınca eline alınmıo bidaha o çok kötü

Son düzenleme:

çok haklısın canım soğukluk giriyor hemen ara verince..inan çizelgemi bi görsen gülersin :) bir çarpı orda bir çarpı burda :) ne zaman dolacak bilmiyorum....
dün gece bir ünite bitirip hemen yattım güya uyuyum hemende sabah erken kalkayım bi ünite bitireyim diye...
yattım ama şu yeni aldığım kitabı aldım elime şöyle bi kurcalayacaktım :) bir sayfa iki sayfa derken 50 sayfaya gelivermişim :)
çok güzel bi kitap...

aynen benim çizelgemde öyle
bir ara 4 gün boş
şimdide 6 gün boş
bugün başlıcam neyseki
bende acayip kitap stoğu yaptımbeni bekliyorlar gel oku gel oku diye ama ben bir sararsam kalır herşey biliyorum hepsini yaza saklıyorum

ben bugün itibariyle yeni kararlar aldım eksik kitapım vardı ikitane yayınlamışlar netten çalışıcam eksiklerinide almıcam birde murat yayınları aldığım zaman ona çalışıcam tamamdır:)

6 gün aradan sonra bugün nihayet başladım
birdaha asla bırakmıcam 1 ünitede olsa bitiricem her gün
yoksa çok zor oluyor çalışmak zaten çok az kaldı sınava günde 2 ünite çalışsam bile kıtı kıtına yetişiyor
doğru düzgün tekrar yapamıcam

2 ünite çalıştım bugün
toplamda 15 oldu sevgi eklermisin sana zahmet

bende bugün 1 ünite bitirdim, kafam şişti çok karmaşık bi üniteydi İSLAM MEDENİYETİ VE TARİHİ diye bi ders, ara verdim mecburen...gece de bi tane bitirecem inşallah... sınava az kaldı oy oy oyyyy

Son düzenleme:
bende bugün 1 ünite bitirdim, kafam şişti çok karmaşık bi üniteydi İSLAM MEDENİYETİ VE TARİHİ diye bi ders, ara verdim mecburen...gece de bi tane bitirecem inşallah... sınava az kaldı oy oy oyyyy

bu kadar sıkma bence kendini senin ünitelerin az bak sevin bence
rahat rahat yetişirsin
birde bana bak bitiriyorum bitiriyorum bitmiyor
27 ünite var hala senin toplam üniten kadar

Kızlar sınav geçsin sonuçları belli olsun derkene elimi bile sürmedim daha derslere. 1 ünite ile kaldım.
Ama şimdi toparlanma vaktidir. Yarın çalışabilir miyim emin değilim ama pazar Allahın izni ile başlıyorum
Günde 2 3 çalışırım bir uğraşım yok artık kolayca bitiririm inşa'Allah...

Biri artık bana da aus git çalış der mi lütfen

Tabloda ismimin karşısı neden boş sevgi meleğim ; oysa gül gibi 4/1 ünite çalışmıştım

Ama söz size bu hafta sonu o çeyreği tamamlayacağım , sonra da kim tutar beni zaten

ben daha baslamadim ve okulda 4 tane sinavim oldugu icin onlara caliscam bugun ve yarin. son hafta herseyi ezberlerim yine. ne de olsa can var gecmek cooook kolay, en azindan bizim bolumde oyle. kesin kalirim dedigim dersten bile ba aldiysam... konulara da bi baktim az evvel hep bilinen seyler bi cok derste. lys calisirken hepsini ogrenmstm osmanlica haric. biraz detay ogrenip tazelemek yeterli olur diye dusundum. umarim yanilmam :)

dün gece iki ünite bitirdim şükür...toplam 12 ünite oldu...sevgi meleği eklermisin??
böylelikle 3 dersim full bitmiş oldu...
bugün bi derse daha başlıcam sanırım öğleden sonra bir ünite bitirirsem, gece de bir tane bitirirm 2 üniteyle günü kapatırım inşallah...
belki biraz yavaş ilerlesemde günü boş geçirmemeye kararlıyım..en azından bi ünite...
sınava az kaldı ve benim daha elime bile almadığım test kitabım var kocaman
bi an önce üniteleri bitirip test çözmeye başlamam lazım... çünkü arapça dersine başladığımda günde en fazla bir ünite gidebiliyorum arapçadan...çünkü çok uzun ve zor bi ders..çatlasam bile bir üniteyi geçemiyorum çok zor bi ders yaa
bilenler bilir arapça anamı ağlattı

selam kızlar umarım herkesin çalışmaları güzel gidiyodur.ben bu günlük 2 ünite daha çalıştım toplamda 8 ünite bitti.yani 2 dersi bitirdim

Arada geliyorum yazıyorum sakın hakkımda yanlış düşüncelere kapılıp çalıştım da ünite bildireceğim sanmayın

Kendimi unutturmayayım diye giriyorum

Herkese zihin açıklığı dileyip çıkayım bari , son hafta ; kapı , yumurta ve ben üçlemesi ile yanınızdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…