Yok kuzum hiçbirşeye bakmıyorum ben , sınavda vahiy gelecek heralde onu bekliyorum .
Zaten hepi topu iki kitap aldım , oyyy ki ne oyy durumum yani
selam canlar iki saniye hemen bakıp kaçıyorum topa tutun beni vurun beni vurunbugün sağda solda totomu gezdirdim iyice eşimde izinli olunca hava da güzel maşallah akşama kadar alışveriş çarşı pazar market derken az önce geldik yemek yedik ve direk burayı açtım...
hemen gidip çalışacam 2 üniteyle dönecem inşallah gece uyuyana kadar
GZDBKY'cim yazdıklarını okudum bi an önce ya senin bana yada benim sana bi gaz vermemiz lazım olmuyor böyle kuzum yaa
AUS'cum bugün o bahsettiğim kitabı aldım hani kitap topiğine konu açmıştım çok aradım ama buldum sonunda..
moskof cariyesi hürrem..çok güzele benziyor...bakalım bitirince bütün seriyi okumak istiyorum bütün saray sultanlarını ve hatunlarını...
ama sınava kadar elime almıcam kitabı yoksa dersleri iyice sererim ben, kendimi biliyorum bi kitaba başladımmı gözüm başka bişey görmez hemen bitmesi şartmış gibi :)
sen naptın mesneviyi...
bu arada derslere başlamadınmı daha...çeyrek ünite ile kaldınmı
bizi toparlıyon gaz veriyon ama kendine hayrın be kuzum
sevgi meleği toplam 10 ünite bitirdim..eklermisin sana zahmet...daha çok ünite var napıcam ben yaa
bende dün bütün gün diyorum gazel nerde sabahtan akşama kadar hiç girmedin
meğer geziyormuşsun
aman boşver iyi yapmışsın azcık kendine gelmişsindir
bu arada gaz bekleyen benim
çok feci saldım farkındamısın
dün gece çalışcaktım güya
ama yine birşeyler oldu moralim bozuldu gttim yattım erkenden
bugün çalışcam ama söz
azda olsa çalışıyorsun bak yine maşallah
kitap bırakılınca eline alınmıo bidaha o çok kötü
çok haklısın canım soğukluk giriyor hemen ara verince..inan çizelgemi bi görsen gülersin :) bir çarpı orda bir çarpı burda :) ne zaman dolacak bilmiyorum....
dün gece bir ünite bitirip hemen yattım güya uyuyum hemende sabah erken kalkayım bi ünite bitireyim diye...
yattım ama şu yeni aldığım kitabı aldım elime şöyle bi kurcalayacaktım :) bir sayfa iki sayfa derken 50 sayfaya gelivermişim :)
çok güzel bi kitap...
bende bugün 1 ünite bitirdim, kafam şişti çok karmaşık bi üniteydi İSLAM MEDENİYETİ VE TARİHİ diye bi ders, ara verdim mecburen...gece de bi tane bitirecem inşallah...sınava az kaldı oy oy oyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?