Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Sınav yerleri süper ya
Mezun olduğum lisede gireceğim ilk gün eve 10 dakikalık yürüyüş mesafesinde
Pazar günü de eve yine 10 dakikalık otobüs mesafesinde lisede vermişler sınava
Sabahın köründe kalkmak yok

Merhaba kızlar birşey sorucaktm size.
Ben e-kitap indirmek istedim ama ilk dönemkileri gösteriyor bu döneminkini göstermiyor bilgisini olan varmı acaba?

Eveeeeeeeeeeeeeeeet açılın bakalım . Ausencia dan aöf topiğine medar-ı iftihar olacak 1 ÜNİTE (en kısasından )

Ben maalesef öğrenemiyorum bu sefer sınav yerimi , yanlış parola diyor ama değişen bir şey yok , yeni giriş yapıyorum kabul etmiyor.

Mailime yanıt gelmiyor şifremi unuttum dediğimde , falan falan ....

http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...zeytinyaglilar-salatalar-37.html#post29892348

Bu arada sevgili arkadaşınız zeytinyağlı kuru dolma ve buğday salatası ile yemek yarışmasına katıldı ve oylama başladı , haberiniz olsun

Son düzenleme:
Bugün 3 ünite bitti
Toplamda 10 ünite bitirmiş oldum.
Sevgi melegi tabloya ekler misin ?
Sonunda iki basamaklı sayılara geçtim

2 ünite daha bitirdim toplamda 20 oldu... Ama beynim durdu yani...

şu 20li sayılara bende geçsem artık bu gece
tebrik ederim arkadaşım maşallah valla sana ne güzel çalışıyorsun

aöf nün her zamanki anormallikleri ablacım
neyi düzgün yapıyorlarki iyice şaşırdılar
bu arada yarışmada başarılar dilerim
kategoriyi incelemiştim senin şaheserlerinide gördüm ama yazamamıştım döktürmüşsün yine her zamanki gibi
bende oy kullanmaya doğru gideyim yavaştan
Bugün 3 ünite bitti
Toplamda 10 ünite bitirmiş oldum.
Sevgi melegi tabloya ekler misin ?
Sonunda iki basamaklı sayılara geçtim

insan seviniyor 2 basamaklı sayıları görünce dimi
bende sevinmiştim şimdide 20-30 olsam diyorum

aöf geçmişimdeki en uzun üniteyi bitirdim az önce ama ne üniteydi aman yarabbim toplamda 15 ünite oldu...kaldı 13
bunaldım patladım çok zor ve nasıl uzun bi bilseniz...akşam başlamıştım şu saat oldu az önce bitti sorularınıda çözdüm ama çözmek denirse, sanki hiç çalışmamış bu üniteyi az önce okuyan ben değilmişim gibiydi sonuç anlayacağınız rezalet....

Bozma moralini canım benim , zorlandığın üniteleri tekrar edersin .

Geyiğe gel bir daha girince , biberoooooooooooon geldi

toplam da 5 dersim var, 4 sınavımı aynı oturuma koymuşlar 4 dersin biride en zor ders, oturumun birine sadece 1 ders koymuşlar. bu nasıl iştir ya.

toplam da 5 dersim var, 4 sınavımı aynı oturuma koymuşlar 4 dersin biride en zor ders, oturumun birine sadece 1 ders koymuşlar. bu nasıl iştir ya.

benimde en zor dersleri bir güne koymuşlar..kolay olan üçünüde pazara koymuşlar..tövbe yarabbim...
dersin birini bitirip kolaylayacam derken ikinci zor dersle cebelleşecez...çok saçma...
ama seninki de köt olmuş be stanki...insan bi pay eder yahu...bir ders için sınava gidicen...

yetiştirmeye çalışıcam arkadaşım napıyım evde boş boş oturdum istek bi türlü gelmedi.vallahi buraya baktıkça gaza geldim.bugün 3 ünitelik dersimden başladım ama oneeee 13-14 sayfalıkdı ünitelera 1 ders bitti bu saat oldu inat ettim bitirmeden yatmıycam diye.diğer 4 ünitelik derslerim 6 sayfalık ene kona oturdum sayfaları saydım bugün

merhaba kızlar ben 4 ünite daha bitirdim
son 2 kitabım kaldı en zor denilen dersi de en sona bıraktım bakalım nasıl çıkacağım işin içinden
ALLAH kolaylık versin hepimize

Tşk ederim canım birkaç gün hiç çalışamadım eşim izindeydi ama dün iyi çalıştım. İnşallah birkaç gün içinde diğer kalan üniteleri bitiririm sonra bol tekrar. Gerçi çalıştım da ne oldu hiç bir şey bilmiyorum gibi...

Bende oy kullandım auscuğum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…