- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Arada geliyorum yazıyorum sakın hakkımda yanlış düşüncelere kapılıp çalıştım da ünite bildireceğim sanmayın
Kendimi unutturmayayım diye giriyorum
Herkese zihin açıklığı dileyip çıkayım bari , son hafta ; kapı , yumurta ve ben üçlemesi ile yanınızdayım
aus allah iyiliğini versin kız çatladım gülmekten...
o yumurtanın bigün gelip totoya dayanacağı günün kaçınılmaz olduğunu bile bile hala neyi bekliyon kuzum sen...:)
bi başlasan devamı gelecek diyecem ama sen başladınmı çeyrekte bırakarak rekor kırmış hatunsun vesselam
havalar ısındıkça sen bıraktın iyice dersleri, paso geziyon heralde...
ama ahretim sana kötü bi haberim var havalar gün geçtikçe daha çok ısınacakeğer havaların kapanıp yağmurların gelmesiyle ders başına oturmayı planlıyorsan hiç heveslenme kuzum :) mecbur oturup çalışıcaz...hadi bakalım artık seni burda ünite bitirdim cümleleriyle beklicem :) bana gaz verdin işe yaradı bak 12 üniteyi devirdim..:)
sıra sende artık ausum bi el at artık kitapcağızlarına
Oyyyyyyy ama ben seni özledim be güzelim
12 ünite mi
Gayet başarılı bu performansından dolayı tebrik ederim şekerim.
Benim çizelgeme göre 3-5 gün sonra başlasam tamamdır sanki
Kaç üniten kaldı senin ?
Benim 24 . 75 ünitem var
anam kıyamam kuzummm bende seni nasıl özledim valla...bu aralar sık sık ama kısa süreli girip çıkıyorum eşimden dolayı pc ona hizmet veriyor şu aralar
toplam 16 ünite kaldı sanırım benimde...bilgisayarı pek ciddiye almıyorum sadece bi kere okuyup geçecem....
ama en çok arapçadan korkuyorum günde bir ünitesini sığdıramıyorum koca güne çünkü okadar uzun ve zorki
onun dışında şöyle izah edeyim..
4 dersim kaldı...
biri en zor olan arapça...
biri basit olan bilgisayar...
kalan ikisi de orta halli işte...biraz not alma zorunluluğu var ezberlenmesi şart okuyup geçilecek bi ders değil...
bu arada biberon ne alemde hakkaten merak ettim iyice bi haberin yokmu??
perşembe günü çarşıda aklıma geldi fosforlu kalem falan almıştım nor alırken altını çizerken dikkat çekici olması işe yarıyor diye :)
aklıma geldi güldüm :)
her ders çalışırken biberonun kulaklarını çınlatıyorum :)
Allah kolaylık versin canım .
Bilgisayarı es geçersen bir şey kalmamış aslında , yine arapça yı sona mı bırakacaksın ?
Canım , ben biberonu cidden çok merak ediyorum .Tatile çıktı desem vakti değil , hep aklımda son mesajı , temizlik yapacağım bugün arada gelirim demişti.
Neyse umarım iyidir de canı girmek istemiyordur.
Eğer sınav yeriniz sitede belliyse sanırım yapamazsınız. Ancak final sınavı için yapablirsiniz onu da vizeler biter bitmez yaparsanız iyi olur. Şimdi de yapsanız olur ama finalde geçerli olur vizede değil...adres değişikliği yapmak istiyorum sınava az kaldı değişiklik yapılabilir mi?
toplamda 17 oldu
ittire kalktıra
bu dönem bende hiç heves yok çok bunaldığımı hissediyorum
hep 2.dönemlerde salarım böyle kendimi çocukluğumdan beri
biter mi bu üniteler ya biter mi
daha 25 ünite var:18:
1 ünite daha bitirip yatayım bari
sadece sen değil gözdem hepimiz ikinci dönemlerde böyle oluyoruz ki bunun müsebbibi de hava...
havalar ısındıkça bahar geldikçe insan mayışıyor...
ama el mahkum yapıcak bişey yok..yüzdük kuyruğuna geldik..gayret...gayret...
resmen utandım sevgi meleği toplam 41 ünite yaz bari zamanı geldi sanki.bende başlıyorum artık nasıl yetişecekse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?