Sen dünden hazırmışın beBöyle etkinlikler tam benlik canım , sen yeter ki konfeti iste
Topiğin boş işler müdürüyüm ben , ders çalışmak haricinde her türlü etkinlik bende , tebrik , tedarik , motive , saçından sürüyüp derse yollama ...
Bitirince ıslık çal , partini hazır bil
Sen dünden hazırmışın beSeferim böle boş işlerle ugraşanları
Yarın ünitelerim bitcek bilesin,buraya geldiğimde ışılar patlasın,mezdeke çalınsın,herkeş göbek atsın
Yalaaaa opss opss,ıptıss ıptısss
Sen bitirmedin mi zaten üniteleri:2:Bende her daim bu etkinlikler var , ilk değil canım .
Senin partin bitince , bir kaç kutlama daha olur , sonra bende başlarım artık çalışmaya nihayet .
Sen bitirmedin mi zaten üniteleri:2:
Tebrikler adacığım, darısı başımıza. :))
Ben de 1 ünite daha bitirdim...
maşallah
Adacım bütün tebrikler senin tatlım
2 haftada tekrar yapar ya da soru çözersin , ohh miss , bomba
Ne 2 hafta mı dedim ben
Ben daha 1 ünite çaılştım
Bende işletme 4. sınıfım cumartesi tek ders pazar 4 ders koymuşlar saçmalık ya.
Bende işletme 4.sınıfım canım benm 2. üniv. bu çalışabildin mi ya ne alemdesin ben finansallla türkiye ekonomisine takıldım kaldım çalışamıyorum bitürlü çok sıkıcı geldi test çözmek daha mı mantıklı acaba,haklısın bir ders için kalkıp bilmem nereye gtcez insan 3e 2 verir pazar günü canımız cıkcak poff
Bende işletme 4.sınıfım canım benm 2. üniv. bu çalışabildin mi ya ne alemdesin ben finansallla türkiye ekonomisine takıldım kaldım çalışamıyorum bitürlü çok sıkıcı geldi test çözmek daha mı mantıklı acaba,haklısın bir ders için kalkıp bilmem nereye gtcez insan 3e 2 verir pazar günü canımız cıkcak poff
arkadaşlar emeğinize saygım sonsuz da şuan çalıştıklarınızı sınavda nasıl hatırlıyorsunuz ya? :26:
1 ünite çalıştım toplam 16 ünite oldu.
Finansalın 3. ünitesine çalışmaya elim gitmiyor. Finansalın en zor ünitesi : (
Nerde benim kutlamam,hani konfetiler
Benim üniteler bitii bugünDarısı sizlerin başına
Başlasın soru çözümleri ve tekrarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?