Nerde benim kutlamam,hani konfetiler
Benim üniteler bitii bugünDarısı sizlerin başına
Başlasın soru çözümleri ve tekrarlar
Ben de ing 2 den kaldım.Bütlerde de geçemedim gecen sene,bu sene büt de yok:26:kızlar nabersiniz nasıl gidiyor dersler.benim çooook ünitelerim var daha çalışıorum hergün 3 ünite bitiriyorum ama eksilmio sanki yavv.
kızlar bişey sorucam bu ünite sonlarındaki testler yanlış olabilirmi böyle bir ihtimal varmıdır ya bi iki soruya kafam takıldı yarım saatimi kaybettim konuda kesinlikle olmaz dediğini testde olur diye vermiş :44:nasıl olcak bu şimdi
bide ben 4 ünitelik derslerimin 3 ünitesine çalışıorum yetişmez diye
hee birde ingilizce 2 den dersi olan yokmu varsa bi el atsın bana
Amin,İnşallahTebrikler canım, darısı başımaaa :)))
Ben de ing 2 den kaldım.Bütlerde de geçemedim gecen sene,bu sene büt de yok:26:
Ben murat yayınlarının ing 2 kitabından çalışıyorum,Harika bi kitap tavsiye ederim
Canım türkiye ekonomisinin konuları sıkıcı ama murattaki soruları çözünce zevkli oluyor. ben ekonıminin 4 ünitesini bitirdim ama hiç birşey anlamadım diye dersten çok umutsuzdum bugün 1 ve 2. ünitenin sorularını çözünce daha anlaşılır oldu.
işletme son sınıfolan varmı???
türkiye ekonomisi ne kadar bayık bi konu yarabbim okurken daraldım bıraktım siz nasıl çalışıyosunuz
Ben işletme 4. sınıfım ama henüz ona başlamadım stratejik yönetimdeyim[/QUO
o biraz daha rahat bi ders ama bu çok sıkıcı inşallah sen zorlanmazsın nasıl çalışıyosunuz sadece okul kitabıylamı
Benimde 2. üniversitem. Ben geçen dönem de muratın soru bankasından çalıştım şimdi de öyle çalışıyorum. önce konuyu cevaplar kısmından çalışıyorum sonra soruyu çözüyorum pekişiyor. aöf nin kitaplarına dalarsam çıkamam ben o derece. hiç de ders bırakmadım bu yöntemle.
en azından 2 si cumartesi olsaydı ama işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?