Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

kızlar nabersiniz nasıl gidiyor dersler.benim çooook ünitelerim var daha çalışıorum hergün 3 ünite bitiriyorum ama eksilmio sanki yavv.

kızlar bişey sorucam bu ünite sonlarındaki testler yanlış olabilirmi böyle bir ihtimal varmıdır ya bi iki soruya kafam takıldı yarım saatimi kaybettim konuda kesinlikle olmaz dediğini testde olur diye vermiş :44:nasıl olcak bu şimdi

bide ben 4 ünitelik derslerimin 3 ünitesine çalışıorum yetişmez diye

hee birde ingilizce 2 den dersi olan yokmu varsa bi el atsın bana

ben de 4 ünite bitirdim
kaldım son ders ve 4 ünite
az kaldı sınava ya:18::18::18::18:

4 ünite daha bitti
Toplamda 20 ünite oldu.

Kaldı geriye 16

Ben de ing 2 den kaldım.Bütlerde de geçemedim gecen sene,bu sene büt de yok:26:
Ben murat yayınlarının ing 2 kitabından çalışıyorum,Harika bi kitap tavsiye ederim

Ben de ing 2 den kaldım.Bütlerde de geçemedim gecen sene,bu sene büt de yok:26:
Ben murat yayınlarının ing 2 kitabından çalışıyorum,Harika bi kitap tavsiye ederim

canım elimde okulun kitabı var ama nedir nevar bi tuhafmı hazırlamışlar anlamıyorum.murat yayınlarının ingilizce kitabıda var ama anlamadığım hangi konulardan sorumluyuz bana onları sölersen çok sevinirim arkadaşım.bende geçen sene ingilizceden 1 sorudan kalmıştım.bu sene aldım güzde verdim ama bahar döneminde ingilizce 2 yi görünce şok oldum.

şimdi ben ing 2den hangi konulara çalışayım

işletme son sınıfolan varmı???
türkiye ekonomisi ne kadar bayık bi konu yarabbim okurken daraldım bıraktım siz nasıl çalışıyosunuz

Bende öyle yapcam canım yok gitmiyo çünki zorlamayla btrdm üniteleri ama test çözcem bundan sonra daha verimli oluyo kesinlikle,off sistem cok kötü oldu ya eski sistem olsaydı suan finallere giriyoduk ve bitiyodu..

işletme son sınıfolan varmı???
türkiye ekonomisi ne kadar bayık bi konu yarabbim okurken daraldım bıraktım siz nasıl çalışıyosunuz

Aynen fena yani finansal tablolar da cok geriyo en iyisi testtt

kızlar bende sosyoloji 1.sınıftayım 7 dersim var bilgisayarın hiç yüzünü açmadım zaten kitapla olacak iş değil gibi geldi.diğer 6 kitabın vize konularını bitirdim şimdi tekrar yapıyorum inşallah yeterli olurda iyi bi puan elde ederim:18::18:

Bende finallere o şekilde çalıştım gercekten cok da verimli oldu cok sükür ders bırakmadım ay ben 3 dersten daldım o kitaplara özet cıkara cıkara canım cıktı son 2 dersi de netten özet buldum o sekilde bu hafta birer kez okuycam haftaya test bol bol anca yetişir bakalım umarım iyi gecer herkesin..İlle bi gıcıklık yapcaklar ya Allahtan bu sefer cok uzak yerlere vermemişler.

herkese kolay gelsın dıyım önce......gecen dönem den 2 dersım ff geldı...hıç çalışmadım günümü gördüm.....bu dönem murattan çalışıyorum 2 sf özet koymuşlar önce onu okuyorum sonra sorulara gecıyorum ama sankı unutuyorum üniteyı bıtırdıkce:44::44::44: acaba sorun bende mi? daha bır ton unıte var:26::26::26:

merak etme arkadaşım aynı sorun bende de var özetten okuduktan sonra soru ları çözüyorum sonra unutuyorum buda
çok canımı sıkıyor malesef(napcaz bilmiyorum sınava az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…