Ben işletme 4. sınıfım ama henüz ona başlamadım stratejik yönetimdeyim[/QUO
o biraz daha rahat bi ders ama bu çok sıkıcı inşallah sen zorlanmazsın nasıl çalışıyosunuz sadece okul kitabıylamı
herkese kolay gelsın dıyım önce......gecen dönem den 2 dersım ff geldı...hıç çalışmadım günümü gördüm.....bu dönem murattan çalışıyorum 2 sf özet koymuşlar önce onu okuyorum sonra sorulara gecıyorum ama sankı unutuyorum üniteyı bıtırdıkce:44::44::44: acaba sorun bende mi? daha bır ton unıte var:26::26::26:
Bu yöntemle çalışıyorum geçen dönemde bu yöntemdi hepsinden geçtim....
Aynı yere takılmısız desenecanım elimde okulun kitabı var ama nedir nevar bi tuhafmı hazırlamışlar anlamıyorum.murat yayınlarının ingilizce kitabıda var ama anlamadığım hangi konulardan sorumluyuz bana onları sölersen çok sevinirim arkadaşım.bende geçen sene ingilizceden 1 sorudan kalmıştım.bu sene aldım güzde verdim ama bahar döneminde ingilizce 2 yi görünce şok oldum.
şimdi ben ing 2den hangi konulara çalışayım
Merhaba! 4 aylık bir aradan sonra aöf macerama kaldığım yerden devam ediyorum10 ünite bitirdim, 14 ünitem kaldı. Sınava kadar onları da bitireceğime inanıyorum Bir yandan da master sunumlarım ve sınavlarım var, hepsini altından kalkabilirsem koca bir aferini hak edeceğim sanırım.
maşallah baya iyi gidiyorsunuz ben daha 3 ünite bitirdimbıktım ama ne yapayım yıllardır öğrenciyim ama bu hafta hepsini hallederim murat yayınlarından test çözüyorum iki sayfada konu anlatımı var yeter inşallah murat yayınlarından yararlananlar var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?