Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Bu yöntemle çalışıyorum geçen dönemde bu yöntemdi hepsinden geçtim....

1 ünite çalıştım toplam 17 oldu.

kalanlar, finansalın 3. ünitesi, stratejinin 3 ve 4. ünitesi.

Selamlar

Geçmişi dönüp okumadım , bitirenler varsa tebrik ediyorum .

Bende bugün bir program yaptım , başlıyorum çalışmaya

Beni bekleyen 6 derscikle beraber sıvıyorum kolları bu akşam

Gazam mübarek ola güzeller

slm kızlar...bi süre gelemedim ama bitirenler var sanırım tebrik ediyorum bol bol
ben de bu sürede boş geçirmedim fırsat buldukça birer ünite en az çalışmaya çalıştım :)
toplamda 22 ünite bitirdim..kaldı 6 hadi hayırlısı bakalım...
yarın test çözmeye başlamak istiyorum inşallah..sınava kadar test çözecem kalan üniteleri birer birer giderek...inşallah tabi..

hakkaten yaa şu ünite bitirenlere kutlama yapalım ki teşvik olsun...özellikle isim vererek bitiren aöfdaşlarımıza konfetili havai fişekli kutlama yapalım yaww

Aynı yere takılmısız deseneBen de hangi konulardan sorumluyuz bilmiyorum sadece saçma sapan anlaşılmaz bi kitap vermişler e-ve bundan sorumlusunuz demişler,baktım bi hafta o kitaba ama hiçbişey anlamıyorumBen de araştırdım,bu ing geçenlere danıştım geniş çaplı bi araştırma haaBana dediler murat yayınları ing 2 ye çalış geçersin konulara fln bakma o çözümlü soruları çöz notlar al arada oku gir sınava en az 70 alırsın diidlerSen de öyle yap istersen zaten az kaldı:2:

Maliyet yönetimi dersinde ne çok gereksiz anlatım var yahu ilk ünite oku oku bitmedi

Açılışı yaptım 1 ünite bitti

Akşama kadar bitirmeyi planlıyorum bu dersi

3 ünite daha bitti kaldı 1 üniteeee. :)) Onu da bitirince kupamı istiyorum sevgiciğim, konfetiler ve havai fişekleri de unutmayalım tabii. :))

Gazelim, bana sorduğun soruyu unutmadım, hatta bir kısmını cevapladım burada ama geride kaldığı için görmemiş olabilirsin. Ben hepsini toplayıp sana mesaj atacağım, şu tek ünitem de bitsin, mesajın geliyor hemen. :)))

istatistik ve matematik bütün unitelerim bitti tekrar yapıyorum artık. haydi hayırlsı :)

Merhaba! 4 aylık bir aradan sonra aöf macerama kaldığım yerden devam ediyorum 10 ünite bitirdim, 14 ünitem kaldı. Sınava kadar onları da bitireceğime inanıyorum Bir yandan da master sunumlarım ve sınavlarım var, hepsini altından kalkabilirsem koca bir aferini hak edeceğim sanırım.

Bir ünite daha bitti 25 oldu
Akşama kadar 28 yapıcam ve bi dersi daha hayatımdan kaldırıcam

garengim nerelerdesin özlettin kuzum....:)
ismini görünce sevindirik oluverdim nedense

Benim son bir dersim kaldı hafta sonu 2şer ünite olarak bitiricem pazt itibaren tekrar yaparım yeter gider ya baydı bu aöf beni

sevgi meleği toplamda 23 ünite bitirdim..kaldı 5 allahın izniyle bitircem inşallah sınava kadar yarından itibaren test de çözmeye başlıyorum..kk ya fazla uğramasam iyi olacak, burası beni oyalıyor :)

maşallah baya iyi gidiyorsunuz ben daha 3 ünite bitirdim bıktım ama ne yapayım yıllardır öğrenciyim ama bu hafta hepsini hallederim murat yayınlarından test çözüyorum iki sayfada konu anlatımı var yeter inşallah murat yayınlarından yararlananlar var mı acaba?

ben murattan çalışıyorum canım...konular bitince de ayrıyeten muratın test kitabını aldım onu çözecem..geçen dönemde murattan çalıştım ben çok memnunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…