- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
Oyyyyyyyyyyyy gazelllllllllllllllll , ne güldüm yahu
Hanımlar meclisi
Kazene söyleyelim de isim değişikliği yapsın sitede
Biz hanımlar meclisi üyeleri kaynatırken bulunşunca , erkeklerde beyler cemaatini kurarlar artık
Erkeklerin yaşları yakın mı bilmiyorum ama benim eşim 34 yaşında .
Yusufta çocuklara deli oluyor ama nedense iş oyun kurmaya gelince tırt biraz
Sıkı açılış oldu bu canım
Benden pek beklenmedik bir şey dimi
Bende 3 ünite çalıştım, kaldı 17
Eeee biraz
Oooooooo herkes bir atakta maaşallah .
Ben daha sınav tarihini bilmiyorum , off iyice haylaz öğrencilere döndüm
Hatırlamadığım bir kaç soru var ama hep iyi olan notlarımdan zaten , yani düşüklerden umut yok
Sağol canım benim , dün kontrol için oturdum pc ye . Gerçekten en az 5 soruyu sırf o anki ağrıdan bildiğin yanlış okumuşum , asla yapmam dediğim şey olmuş yani.
Normalde heyecanlı bir yapım yok , az çok tanımışsındır sende ama aklımı verememişim ve en basit hataları yapıp değildir li soruları şaşırmışım ve ilk gördüğüm seçeneği işaretlemişim diğerlerini okumadan.
Olsun ama eşim asla gitmeme izin vermiyordu sınava , finalde kurtarırsın diyordu . İyi ki gitmişim . Hepsinden 65-70 almaya çalışacaktım o zaman en az .
Gözetmenler hala aklımda , elimden yavaş yavaş kan damlıyor , onlar benden daha panik.Zaten sınav sonunda da her yeri kan gölüne çevirdim
Ama bu sefer ameliyat dönemi girecek , ne kadar verimli çalışacağım bilemiyorum ama kendimi toparlar toparlamaz başlayacağım .
Sizde beni dürtün ne olur arkadaşım.
Ooo, ben geç kalmışım muhabbete. Soruların yayınlandığından da haberim yoktu. Uykum kaçtı zaten, hesaplayayım bari.
Gazel, beni de ekler misin? Bulamadım çizelgeyi, ünite sayısı falan sorarsan söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?