Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Osmanlicanin o kalip sorulari gecen donem baska ders degil miydi?
Benim kafam allak bullak oldu :)
Ben soru cozmedigimden biraz takildim ama yinede epey yaptim. Yenide ve batida iki soru cook sinirimi bozdu :) veya ben yorgunluktan algi problemi yasadim. Cok detaydi hangisi yanlistir tipinde sorular. Ama normal yani bi kac eleyici soru olmali. Herkes 100 mu alsin? :)

artık tablo yapamıyoruz mesaj düzenleme kısmında tabloyu göremediğim için.
bu şekilde ekleriz artık

Tek ders ve son sınıf olanlara yök başkanından bütünleme haberi geldi..
İyi güzel ama iki dersi olanlara ya da diğerlerine haksızlık değil mi?
Umarım herkesi kapsar bu bütünleme haberi.. :26:

evet kızlar yök başkanı son sınıfta olup da tek dersten kalanlara bütünleme getirmeye çalışıyoruz dedi.sanki beni tarif etti.ay allahım inşallah olur yaa kızlar dua edinde alayım şu diplomayı da kurtulayım aöf sıkıntısından nerden bulaştım bilmemki

umarım hepimizi kapsarda bi kutlama yaparız artık burda

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun.Valla iyi girmişsin yine de sınava helal olsun Ben olsam girmezdim bile öyle bir durumdayken.

merhaba canlar...hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorummm
nasılsınız bakalım aöf li güzeller :) ben yeni döndüm memleketten, sınav depresyonu bitti şükür ama hemen akşam yeni ünitelere bismillah diyecem çünkü geçen dönem iki aylık çalışma süresinde dörder üniteden sorumluyduk biz, ama bu dönem bir aylık sürede altışar üniteden sorumluyuz....
hemen başlamalıyım ki yetişsin...
sınav fena değildi şükür umarım herkesin iyi geçmiştir...yorumları okumadım ama tek tek bakıcam inşallah :)
aus'cum evet doğru demişsin :) memlekete gidince öğrenci modu diye bişey kalmıyor :)
direk gelin moduna oturdum ne ders çalıştım ne erken yatabildim
ah aahhhh annecim zamanında aman kızım bırak işi gücü temizliği sen dersine bak derdi, sınav gecesi erkenden yatırırdı, sabah erkenden kahvaltımı hazırlardı...dualarla yollardı sınavıma :)
ama şimdi pehhh....
kıymet bilin bekarlar...kıymet...

Sorular açıklandı arkadaşlar, kontrol edebilirsiniz...

sadece osmanlıcaya baktım en riskli ders benim için... net olarak 12 doğrum var, ama arada kaldıklarım ve hiç anlamadan attıklarım da var, ne işaretledim hiç bilmiyorum ama en az 12 dogru, bu da kitabın kapağını bile açmadığım için mükemmel bi sonuç, çok şükür.
sen neler yaptın 90lar 100ler :)

notlarım; 65-55-80-75-70 o halde bu kadarı oldu bu ara da 55 aldığım dersten 0 çalışma tamamen mantık yürttüm

Harika bir sonuç cemreciğim, tebrik ederim. :) Ben de osmanlıcaya baktım ilk olarak, 3 soruyu ben de ne yaptım hatırlamıyorum, onun dışında bir yanlışım var. Bu durumda osmanlıca minimum 80 max. 95 gelecek. Eğer yanlış hatırlamıyorsam ve bir aksilik olmazsa eski türk ed. 100, batı ed.akımlar 100, türkçe biçim bilgisi 100, halk ed.95, yeni türk ed.90 beni en çok sarsan temel bilgi tek. de 70...

biberon yürü bi git kızım yaa bu notlarla fazla dolaşma buralarda...
şaka tatlım süpersin her zamanki gibi maşallahın var...
bende bu kadar yüksek olmasa da iyi bekliyorum bakalım...
ama finallerden korkuyorum çünkü hem vizeden çok daha fazla ünitem var hemde vizede kolay soruyorlar finalde ise kazık....
bakalım nolcak

Bi git yahuu

Allahtan aynı bölümde değiliz seninle , ortalamayı yükseltiyorsun diye gıcık olurdum sana

Tebrik ederim canım arkadaşım

notlarım; 65-55-80-75-70 o halde bu kadarı oldu bu ara da 55 aldığım dersten 0 çalışma tamamen mantık yürttüm

Tebrikler meleğimmmm , sen isim değiştirdin ama dilim alışmış bi kere

Çok iyi notlar , darısı finallere

Çok sevgili arkadaşlarım, dedim ya daha önceden, ben de bu kadar iyi beklemiyordum. :) Hele osmanlıcadan hiç umudum yoktu, ama attıklarım da tutmuş, şanslıyım işte. :) Bir de 4 ayrı soru bankasından soru çözdüm, hele eski türk edebiyatının artık son kitapta son sorularını çözemedim o kadar kafam bulandı. O kadar çok soru görünce artık demek ki ezberlemişim bütün konuları.:))

Tebrik ederim canim inanilmaz sevindim senin adina. Ama hakettin yani. Daha kitap yokken basladin calismaya. Ben kontrol ettim. Temel bilgiyi bulamadim. Bicim 100 digerleri 80-90 o civarlar. Bi de osmanlica var yazdgm gibi minimum 60. Ama cok farkli bisey olmaz. Yani 80 85 fln olmasi imkansiz. Maximum 70e cikar. Ben son hafta yarim yamalak baktim. Kimini hic okumadm kimini ustten ustten. Ben bile bu kdr yaptysam sen herseyden 100 hakettin bence. Nazar degmesin.

4 soru bankasi miiiii
benim bi tane bile yok. Unite sonlarndakileri cozuyorum bi tek
biberon sana yuksek onur belgesi fln ytmez. Nobel alirsin yakinda :))
benim nazarim cok deger maasallah diyeyim.

sorulara bakmak için tc yi yazıp bakmıyor musunuz? Ben girince hata veriyor. 80 olan insan kaynaklarımı : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…