bir oturup başlasan gerisi geliyor beni gaza getiren düşüncelerim oldu.Mezun olucam nasipse 1 sene kaybı demek birsürü para demek mezun olamamak demek demekte demek.Sende düşün böyle şeyler seni hadi kalk ders çalış deedirten bişeyler muhakkak vardır
Asıl ben sana imreniyorum olanakların kısıtlı olmasına rağmen pes etmiyosun, gayretle çalışıyosun..
Ben mesela ara sınavlarda sırf çalışmamak için kendime o kadar çok bahane buldum ki.. Yok işte akşama kadar çalışıyorum, akşamda kafam almıyo ders falan diye kendi kendime ket vurdum..
Ama finallerde yok dedim bu böyle olmayacak, çalışmam için önümde hiç bi engel yok ki niye ben çalışmıyorum ve bu okul uzadıkca uzuyo dedim ve çalışmaya başladım..
Bunda senin payın ve burdaki kızların payıda büyük.. Her yazılandan pay çıkardım kendime.. Mesela senin çizelge önerin inanılmaz bi hırs verdi bana hemen çizelge yaptım odama astım çalıştıkca oraya bi çeltik atmak mutlu etti beni.. Sonra hergün düzenli olarak çalışırsam altından kalkabilirim diye güç buldum kendimde..
Sonra soru çözmeslisin demende bugün çok iyi anladım ki çok ama çok işime yaradı..
Ama ben inanıyorum sende çok başarılı olacaksın tek ihtiyacın olan şey biraz daha hırs yapmak.. Onuda çok rahat yapabilirsin..
evet arkadaşım yaa kafama vuran yok neyi bekliyorsam.zaten kalırsam 1 dersten falan hepden pesederim.benimde son senem uzamasını istemiyorum.ama yapamıycam sanki bunu bildiğim için heralde böyleyim bilemedimki.buraya giriyorum bakıp bakıp maşallah diyip çıkıyorum
evet arkadaşım yaa kafama vuran yok neyi bekliyorsam.zaten kalırsam 1 dersten falan hepden pesederim.benimde son senem uzamasını istemiyorum.ama yapamıycam sanki bunu bildiğim için heralde böyleyim bilemedimki.buraya giriyorum bakıp bakıp maşallah diyip çıkıyorum
canım benim yaa, keşke dediğin kadar hırslı olabilsem...
ama bazen pişmanlık duyuyorum neden başladım aöf ye diye, oğlumu eşimi evimi çok ihmal ediyorum gibi geliyor, sanki hata yapmışım suç işlemişim gibi geliyor, bazen üzülüyorum hatta içerliyorum, eşim de oğlumda evimde hep benden bişeyler beklerken ben onları ihmal edip derslerimle uğraşıyorum
bazen de diyorum okumanın yaşı mekanı olmaz diyorum, eşim destek oluyor sağolsun ama haliyle oda zorlanıyor ev işlerine falan yardım etmekle çocuğun bakımın yarısını üstlenmekleacaba haksızlık mı yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum kendimi...
bi vakit geliyor zorluklar aşılmadan nimetlere kavuşulmazmış allah sıhhat versinde aşarım ben bu zorluğu inşallah diyorum...
off canım valla bilemedim ki yaa, bazen böyle melankolik bi havaya bürünüyorum duygusala bağlıyorum bakma sen bana :) bazende iyiki okuyorum tahsil gibisi varmı diyorum...:) değişken durumlar işte...
bu arada senin ders çalışmanda minicik bir payım bile olduysa ne mutlu bana... kendim neysem aynen izah etmeye çalıştım nasıl çalışıyorsam yansıtmaya çalıştım umarım faydası olmuştur ve inşallah sınavlarda da bu sistem yardımcı olur sana canım..allah yardımcımız olsun inşallah...
canım benim yaa, keşke dediğin kadar hırslı olabilsem...
ama bazen pişmanlık duyuyorum neden başladım aöf ye diye, oğlumu eşimi evimi çok ihmal ediyorum gibi geliyor, sanki hata yapmışım suç işlemişim gibi geliyor, bazen üzülüyorum hatta içerliyorum, eşim de oğlumda evimde hep benden bişeyler beklerken ben onları ihmal edip derslerimle uğraşıyorum
bazen de diyorum okumanın yaşı mekanı olmaz diyorum, eşim destek oluyor sağolsun ama haliyle oda zorlanıyor ev işlerine falan yardım etmekle çocuğun bakımın yarısını üstlenmekleacaba haksızlık mı yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum kendimi...
bi vakit geliyor zorluklar aşılmadan nimetlere kavuşulmazmış allah sıhhat versinde aşarım ben bu zorluğu inşallah diyorum...
off canım valla bilemedim ki yaa, bazen böyle melankolik bi havaya bürünüyorum duygusala bağlıyorum bakma sen bana :) bazende iyiki okuyorum tahsil gibisi varmı diyorum...:) değişken durumlar işte...
bu arada senin ders çalışmanda minicik bir payım bile olduysa ne mutlu bana... kendim neysem aynen izah etmeye çalıştım nasıl çalışıyorsam yansıtmaya çalıştım umarım faydası olmuştur ve inşallah sınavlarda da bu sistem yardımcı olur sana canım..allah yardımcımız olsun inşallah...
Sakın pişmanlık duyma canım.. Okumanın gerçekten yaşı yok.. İş yerinde annem yaşındaki insanların bile okuduğunu görünce hem şaşırıyorum, hem imreniyorum..
Boş boş durmaktansa hayatı boşa yaşamaktansa okuyup en azından bi diploma sahibi olmak fena mı ?
Hem bence sen öyle dediğin gibi ihmal etmiyosundur.. Yazdıklarından seni tanıdığım kadarıyla mükemmel bi eş ve annesin ..
Sana destek olan bi eşin var ne mutlu..
Benim ders çalışmamda kocaman bi payın var bunu bil..
canım sen evladını ve eşini ihmal ediyorsan keyfinden etmiyorsun.onlar için uğraşıyorsun.ihmalin en fazla 1 ay olur.sonra nolur güzel bir gelecek olur.hepimizin çabası bu hiçbişey hazır önümüze gelmiyorki.ne mutluki bize geçde olsa bişeylerin farkına varmışız ve bu yola girmişiz.üzülmek yok sonra sefasını sürcez.İNŞALLAH
canım benim :) nasıl moral verdin bi bilsen :)
elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışsam da mecburen bi ihmal oluyor ama allah razı olsun eşimden onun desteği ile okuyorum şu anda...çoğu zaman oturur beni çalıştırır arapçası çok güzel ana dili gibi bilir...onun sayesinde arapçayı söktüm..canım kocam :) allah ayırmasın beni ve bütün huzurlu evliliği olanları inşallah...
dileyen herkese de nasip etsin huzurlu evlilik..
Canım, benim ara sınavlarda yaptığım hatayı şimdi sen yapma lütfen.. Bende senin gibi düşündüm hep o yüzden salladım ama şimdi nasıl pişmanım anlatamam şimdi çalıştığım kadarıyla o zamanda çalışsaydım vize notlarımda biraz yüksek gelirdi..Şimdi onların düşük geleceğini bilmek moralimi bozsada yinede gayret edip çalışıyorum.. Bak seninde son senenmiş ve daha sürende var lütfen biraz gayret et..
Bende dün sadece 1 ünite bitirebildim hastayım diye ama aklım hep dersteydi niye çalışamıyorum diye
geçmiş olsun canım...üzülme zaten hepimiz günde bir ünite ancak bitirebiliyoruz...belki bazen iki...
kafanı takma iyileşmeye bak.
Tşk ederim canım... Bugün 2 ünite bitirdim bile
Eşim gelene kadar bir ünite daha kesin bitiririm de 2. ünite bitermi bilmem
siz 2 -3 ünite bitiriosunuz ben daha dün geceden bu yana 3.sayfaya geçtim.yavaş yavaş sindire sindire okuyorum yoksa anlamıyorum okuduğumu böyle yapınca daha iyi anlıyomuşum onu anladım bide tekrar yapmıycam bu yüzden anlayana kadar okuyorum.
bu arada napmış bu aöf ya çalıştığım ders çalışma ilişkileri ama diğer 3 dersle aynı nie böldüler bunları anlamadım yani.birbirine giriyo hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?