Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

evet arkadaşım yaa kafama vuran yok neyi bekliyorsam.zaten kalırsam 1 dersten falan hepden pesederim.benimde son senem uzamasını istemiyorum.ama yapamıycam sanki bunu bildiğim için heralde böyleyim bilemedimki.buraya giriyorum bakıp bakıp maşallah diyip çıkıyorum

canım benim yaa, keşke dediğin kadar hırslı olabilsem...
ama bazen pişmanlık duyuyorum neden başladım aöf ye diye, oğlumu eşimi evimi çok ihmal ediyorum gibi geliyor, sanki hata yapmışım suç işlemişim gibi geliyor, bazen üzülüyorum hatta içerliyorum, eşim de oğlumda evimde hep benden bişeyler beklerken ben onları ihmal edip derslerimle uğraşıyorum
bazen de diyorum okumanın yaşı mekanı olmaz diyorum, eşim destek oluyor sağolsun ama haliyle oda zorlanıyor ev işlerine falan yardım etmekle çocuğun bakımın yarısını üstlenmekle acaba haksızlık mı yapıyorum diye düşünmeden edemiyorum kendimi...

bi vakit geliyor zorluklar aşılmadan nimetlere kavuşulmazmış allah sıhhat versinde aşarım ben bu zorluğu inşallah diyorum...

off canım valla bilemedim ki yaa, bazen böyle melankolik bi havaya bürünüyorum duygusala bağlıyorum bakma sen bana :) bazende iyiki okuyorum tahsil gibisi varmı diyorum...:) değişken durumlar işte...

bu arada senin ders çalışmanda minicik bir payım bile olduysa ne mutlu bana... kendim neysem aynen izah etmeye çalıştım nasıl çalışıyorsam yansıtmaya çalıştım umarım faydası olmuştur ve inşallah sınavlarda da bu sistem yardımcı olur sana canım..allah yardımcımız olsun inşallah...

Canım, benim ara sınavlarda yaptığım hatayı şimdi sen yapma lütfen.. Bende senin gibi düşündüm hep o yüzden salladım ama şimdi nasıl pişmanım anlatamam şimdi çalıştığım kadarıyla o zamanda çalışsaydım vize notlarımda biraz yüksek gelirdi..Şimdi onların düşük geleceğini bilmek moralimi bozsada yinede gayret edip çalışıyorum.. Bak seninde son senenmiş ve daha sürende var lütfen biraz gayret et..

bende senin gibi ara sınav zamanı topiğe girip milletin bitirdiği üniteler maşallah çekip içerleyip çıkıyordum :) ama baktım sonra böyle olmayacak,,
aldım elime kitabı ve bi gaza geldim sorma...:) çoğu kişiden önce bitirdim ünitelerimi :)
en çok da gzdbky canımım benim onun çok tavsiyesini aldım ve gazlandım...

Sakın pişmanlık duyma canım.. Okumanın gerçekten yaşı yok.. İş yerinde annem yaşındaki insanların bile okuduğunu görünce hem şaşırıyorum, hem imreniyorum..
Boş boş durmaktansa hayatı boşa yaşamaktansa okuyup en azından bi diploma sahibi olmak fena mı ?
Hem bence sen öyle dediğin gibi ihmal etmiyosundur.. Yazdıklarından seni tanıdığım kadarıyla mükemmel bi eş ve annesin ..
Sana destek olan bi eşin var ne mutlu..
Benim ders çalışmamda kocaman bi payın var bunu bil..

canım sen evladını ve eşini ihmal ediyorsan keyfinden etmiyorsun.onlar için uğraşıyorsun.ihmalin en fazla 1 ay olur.sonra nolur güzel bir gelecek olur.hepimizin çabası bu hiçbişey hazır önümüze gelmiyorki.ne mutluki bize geçde olsa bişeylerin farkına varmışız ve bu yola girmişiz.üzülmek yok sonra sefasını sürcez.İNŞALLAH

canım benim :) nasıl moral verdin bi bilsen :)
elimden geldiğince ihmal etmemeye çalışsam da mecburen bi ihmal oluyor ama allah razı olsun eşimden onun desteği ile okuyorum şu anda...çoğu zaman oturur beni çalıştırır arapçası çok güzel ana dili gibi bilir...onun sayesinde arapçayı söktüm..canım kocam :) allah ayırmasın beni ve bütün huzurlu evliliği olanları inşallah...
dileyen herkese de nasip etsin huzurlu evlilik..

inşallah canım çok teşekkür ederim.. çok moral verdiniz bu gece valla rahatladım :) çok sağolun canım..

kızlar ben müsade alayım bir ünite daha çalışmaya niyetliyim inşallah bitiririm..hepinize hayırlı geceler...allah derslerimizde sınavlarımızda yardımcı olsun inşallah...

Size kocaman bi maşallah diyelim ve benim gibi bekar olan herkesede senin evliliğin gibi mutlu, huzurlu bi evlilik dileyelim..:123:
Canım yarın görüşürüz inşallah, kocaman öpüyorum seni.. İyi geceler.. Allah'a emanet.. Yarın en az 2 ünite çalışma hedefi koy kendine tamam mı ?

inanırmısın şurda yazılan 2 kelime bile insanı nasıl duygulandırıp şevke getiriyor.ara sınavda da geç başlamıştım.valla şu lütfen kelimesi beni çok utandırdı :26:ama tatlı bi utandırma. şimdik kalkıp bende başlıyorum.

Bende dün sadece 1 ünite bitirebildim hastayım diye ama aklım hep dersteydi niye çalışamıyorum diye

Tşk ederim canım... Bugün 2 ünite bitirdim bile
Eşim gelene kadar bir ünite daha kesin bitiririm de 2. ünite bitermi bilmem

oh oh maşallah canım..nazar etmeyeleim
bende buraya yazdıktan sonra bir ünite bitirdim baya uzun bi üniteydi...hemen ardından bi tane daha bitireyim dedim ama bi baktım çok çok uzunmuş gözüm yemedi :)
bıraktım artık akşama bitirmeyi deniycem... üniteler uzun olunca insanın hevesi kaçıyor yaa aslında çalışmak istiyorum ama üniteyi görünce vazgeçiyorum sadece banamı oluyor bu yoksa hepiniz aynımısınız?? aslında üniteler biraz daha kısa olsa sanki bi oturuştu iki üç üniteyi arka arkaya bitirirm gbi geliyor...

siz 2 -3 ünite bitiriosunuz ben daha dün geceden bu yana 3.sayfaya geçtim.yavaş yavaş sindire sindire okuyorum yoksa anlamıyorum okuduğumu böyle yapınca daha iyi anlıyomuşum onu anladım bide tekrar yapmıycam bu yüzden anlayana kadar okuyorum.
bu arada napmış bu aöf ya çalıştığım ders çalışma ilişkileri ama diğer 3 dersle aynı nie böldüler bunları anlamadım yani.birbirine giriyo hep

canım hepimiz bundan şikayetçiyiz zaten...konular dersler birbirine girmiş mahvetmişler...kısacası nasıl zorlaştırırız diye çabalamış ve başarmışlar...mezun olmayalım diye uğraşıyorlar...eee nolcak her mezun olamayan öğrenci demek, her dönem ödenecek harç demek...kısacası para demek...aöf nin amacıda bu zaten...mezun olmak zorlaşsın, para gelsin...

Kızlar sınava 22 gün kalmış off diyorum ya

aynın duurmdan bnde dertliyim çk kalın ya offf o kadar çk yoruluyorum işyerinde

uykuyu açmak için ne yapmak lazım kızlar yardımınıza ihtiyacm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…