ayın 21inde açıklanıyormuş sanırımm notlar doğrumudur arkadaşlar...
Bi gün öyle bi gün böyle geçiyo günler.. Ben dün çalışamadım o kadar erken yattım ki yatsı namazını bile kılamadım..
Biraz kafayı koyayım sonra kalkar çalışırım dedim ama yok nasıl uyudum o kadar saat hayret ettim kendime.. Canımı sıkan bi kaç bişey oldu dün o yüzden değil ders hiç bişey düşünecek halim yoktu ama yinede hadi bari 1 ünite çalış dedim kendime aldım kitaplarımı ama öylece geri bıraktım.. Sınava kadar kafmada dersten başka bişey olmasa keşke.. Gece bi ara uyanıp üzüldüm halime ben ders çalışcaktım ama diyehatta gözümden yaş geldi ne garip..
Şu mübarek Cuma günü hürmetine herşey gönlümzce , hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşaAllah..
ben sana gaza verdim sonra naptın bil bakalaım
annemle sohbete daldık bak çalışamıyorum ben diyorum tamam ben yatıyorum çalış diyor sonra yine konuşuyoruz
en sonunda yarına kalsın boşver dedim yattım
bugün 2 ünite bitirmem gerekirken 3 ünite bitirmem gerekecek
bitiremezsem planım kayıyor bitiririm umarım
gnde 1 ünite bile zor gidiyor iş güç olunca
yoksa üniteler çok zorlayıcı değil
2de gider 3de ama kafamızı kitaplara gömemiyoruzki
Hoşgeldin tekrar dileklerin ne hoş öyle
Notlarında çok vasat değil iyi sayılabilir. Finalde sen kurtarır.
Ben çalıştığım üniteleri listeye ekliyorum buraya yazmıyorum
Hoş çok iç acıcı bir çalışma stilim yok üniteler manas destanı gibi oku oku bitmiyor
Günde 1 ancak kızlar
aferin kuzuma :) bana gaz verdin kendin yattın uyudun demi :) ana kız kaynattınız yani, sizi dedikoducular sizi
ben de bugün iki ünite niyetliyim ama gözdem o iki üniteyi bi görsen nasıl uzun valla 30 ar dan 60 sayfa civarı:18:
anowww yandım ben....:18:
sınava da bişey kalmamış valla paçalarımızı tutuşturmamız lazım gözdem...nasıl olacaksa bi tutuşsak artık geçen sınavdaki son günlerdeki gibi...:)
ara sınav zamanı bu günlerde ünitelerimiz bitmek üzereydi hatırlıyonmu? şimdi ise daha bismillahı zor dedik oy oy oy napcaz biz....
üzülme canım benim toparlayacaz inşallah...sanki sınava uzun zaman varmış gibi hissediyoruz ara sınav daha yeni bitince finale çok varmış gibi geliyor....
o yüzden böyle motive olamadık bi türlü...
her ne sıkıntın varsa allah sabır versin canım, her sıkıntıya sabretme olgunluğu nasip etsin...
dün geçti biz bugüne bakıcaz artık...her sıkıntıyı bi kenara bırakabilelim inşallah...20 gün kalmış sınava tatlım ha gayret lütfen...
Ben geldim ; kısa bir aradan sonra buradayım
Yeni başlık hayırlı olsun diyeyim öncelikle ve hepimize çalışma azmi getirsin.
Sevgi_meleği canım ; beni de ekleyebilirsin listeye.
Ben vize zamanında üniteleri çok çalışmadım maalesef , o sebeble 24 + 24 , 48 üniteden sorumlu gibi çalışacağım.
Şuan için 48 de 4 ünite çalıştım .
Sınavlarıma gelince , cevapların çoğunu hatırlıyordum .
Çok iç açıcı olmasa da o kadar az çalışmaya yine de bence iyi.
Strateji ve Güvenlik : 65
Balkanlarda Siyaset : 40
Uluslararası İktisat Teorisi : 60
Karşılaştırmalı Siyasal Sistemler : 40
Orta Asya Ve Kafkaslarda Siyaset : 55
İnsan Hakları ve Dem. Süreci: 75
Tabii sonuçlar açıklanınca bu tablodan çok daha alakasız notlar gelecek çünkü çan eğrisinin akıbeti var daha...
super notlar keşke benimkide öle olsa keşşke berbat geçti sınavlar tahmin ettmediğim yerlerden cıktı noluyoz falan dedim hıc görmedıgım syler cıktı
Herkese bol bol zeka fışkırmaları ve okuduğunu bir kerede anlama yetisi diliyorum şu kalan bir ayda
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mabella hoş geldin canım.iyikide geldin burası gerçekten çok güzel ve destekçi ben burda konuştukalrımı paylaştıkalrımı kimseyle paylaşamıyorum danışamıyorum çünkü etrafımda beni anlayan yookkkkk.burdaki arkadaşların her söylediği içten samimi ben geçen sene buradaki arkadaşlarla birlik içinde olup geçtim sınıfımı sende kendine bi yol çiz mesela ben şuan senin durumunda sayılırım ama burdaki arkadaşların ilerlediklerini görünce benimde yapmam lazım ya kalırsam arkadaşlar eğlenirken ben üzülcem diyerek daha dün başladım.ara sınava gelince geçmiş artık çalış ama finallere yüklen.umarım başarırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?