oh oh maşallah canım..nazar etmeyeleim
bende buraya yazdıktan sonra bir ünite bitirdim baya uzun bi üniteydi...hemen ardından bi tane daha bitireyim dedim ama bi baktım çok çok uzunmuşgözüm yemedi :)
bıraktım artık akşama bitirmeyi deniycem... üniteler uzun olunca insanın hevesi kaçıyor yaa aslında çalışmak istiyorum ama üniteyi görünce vazgeçiyorumsadece banamı oluyor bu yoksa hepiniz aynımısınız?? aslında üniteler biraz daha kısa olsa sanki bi oturuştu iki üç üniteyi arka arkaya bitirirm gbi geliyor...
maşallah gözdem bir ünite bir ünitedir üzülme hatta sevin...
önemli olan azmetmek dimi canımın içi....:)
ara ünitelerine çalışmıyorsun demi, onları es geçecem demiştin...aman onları bıraktım ben, birde onlara baksam tamam yandım ben..zar zor finale çalışıyorum zaten...
bir hafta öncesi diyordum ki, finali bitirir ara ünitelerede göz atarım sorularına bakarım diyordum ama maşallah bu gdişle yetişemeyecem ben, finali bitirsem ona şükür...artık ara ünitelerden bi kaç soru çıkar tahminimce, o çıkan bi kaç sorunun da bir iki tanesini hatırlar yaparız heralde, kökten unutmuş değilizdir dimi yaahepi topu bir ay var arada...anımsarız gibi geliyor...
1 ünite bitirdim 7 gibi başlamıştım bütün gün çalışamadım zaten yine
şimdi başka bir üniteye daha başlıcam onuda bitirmem lazım
çok az kalmış
nasıl yetişecek bilmiyorum yaaaa
şu saate kadar temizlikle uğraştım öldüm bittimsularda soğuk buz gibi dondum banyo mutfak derken..ders çalışmaya halim kalmadı
burdan okula gitmeye mırın kırın eden, anasının önüne getirdiği sıcak yemeği yeyip sonrada tv karşısında yan gelip yatan, ders çalışmaktan başka işi gücü olmayıp koca derdi çoluk çocuk derdi olmayıp hala da ders çalışmaya mızıklanan öğrencilere sesleniyorummmm
zamanınızın kıymetini bilin kızlarrrr, vaktinizi eğlenceye tv bilgisayar karşısında elinizde cep telefonuyla mesajlaşarak harcamayın....herşeyin bi zamanı var bakın olmuyor çoluk çocuk ev koca iş güç derken bi yandan okul gitmiyor...şu halimde bir ünite bitirebilsem havalara uçuyorum sevinçten....
önceden okul zamanımda sabah kahvaltımı annem hazırlar, kıyafetlerim yıkanmış ütülü hazırda bekler, okula gider gelirim yemeğimi önüme koyardı annecim...
hafta sonu geldimi deli gibi arkadaşlarla vakit geçirir kitap yüzü açmazdık ahh ah, o günleri geri verseler keşke bin kat daha çok çalışırdım...akıl başa sonradan geliyor ama işte böyle zaman mekan uymuyor...takıl tokmak okumaya çalışıyoruz...
şimdi kendim haricinde bide ev eşim çocuğum var sorumlu olduğum...kıymetini bilin kızlar vaktinizin....şu saat oldu hala oturamadım ders başına...bu yorgunlukla birde kalkıp çalışmak öyle zor geliyor ki...
hoşgeldin gözdem :) özletiin kendini...üzülme bende bir üniteyle kaldım bugün... gece yatmadan bi tane daha bitireyim diyorum ama ünitem çok uzun valla gözüm yemiyor offffff yetişemeyeceeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm
cancağızım ara sınav ünitelerine bakmıyorum hatta sonda da bakamıcam gibi geliyor
bence hatırlarız zaten az gelir gelenlerde belli başlı şeyler olur diye düşünüyorum
yine sizler tekrar yaparsınız vaktiniz kalır ama bende vakit yok malesef daraldm bunaldım iyice
niye böyle oldum bilmiyorum herşey üstüme üstüme geliyor
korkuyorum yetişmicek diye sürekli stres yapıorum
olduğu kadar diyip geçmek istiyorum artık bu gerginlik yedi bitirdi beni
tıp okusam bu kadar sıkıntı çekmezdim
sen neler yaptın nasıl gidiyor çalışmalar
nolur dua edelim birbirimize çok ihtiyacım var buna
ALLAHım hepimizin işini kolaylaştırsın inşallah
yetişeceeeeeezzzzzz başka yolu yooooooooooookkk veriyim gazı
hadi ben çalışmaya gidiyorum sende devam et yapcak bişey yok mecburuz
görüşürüz canım çalış send emutlaka yarımda olsa
kızlar listeye beni de ekleyin,beni de katın aranıza..hiç çalışma hevesim yok niyeyse gaz verin bana nolurben işletme okuyorum alttan derslerim kaldı Denetim,Sermaye piyasaları ve finasal kurumlar bide Türk vergi sistemi..vizelere giremedim finallere çok çalışmam lazım gaz verin bana a dostlar:)
türk vergi sistemi 5.üniteden başlicam şimdi..denetim ve sermaye piyasaları 1.ünitelerden başlicam..1 kitap 8 ünite zaten..ara sınava giremedim çünkü sınav yerini bulamadık,saatlerce aradık..halbuki daha önce o kulda sınava girmiştim..gitttik baktık ki okulun adı değişmiş,başka yere okul yapılmış adını oraya vermişler..sonunda okulu bulduk ama iş işten geçmişti,,saat 2yi 20 geçiyodu ve bina sorumlusu ağlayıp zırlamama rağmen almadı benihah tam yerine geldin canım :) kelin ilacı olsa başına sürermiş valla sende gaz varsa bize ver
şaka tatlım hoşgeldin aramıza...buranın çok faydası oluyor gerçekten...çalışanları gördükçe gaza geliyor insan...sen çalışacağın ünite sayısını söyle, sevgi meleği arkadaşımız listeye ekler seni...ordan sürekli kim nekadar çalışmış takip edersin...ilk sayfada listemiz sürekli ordan bak...
bu arada neden ara sınava girmedin...
kızlar listeye beni de ekleyin,beni de katın aranıza..hiç çalışma hevesim yok niyeyse gaz verin bana nolurben işletme okuyorum alttan derslerim kaldı Denetim,Sermaye piyasaları ve finasal kurumlar bide Türk vergi sistemi..vizelere giremedim finallere çok çalışmam lazım gaz verin bana a dostlar:)
gazelimmm canımm kız bi evli bizmiyiz burdaüzülme bak benimde şimdi bitti işim.oğlumun dersleriyle uğraştım neler yaptı bana neler ağlıycaktım nerdeyse 10 dakikalık yazısını tam 4 saatde yaptı ders arasında tatlı iste dinlencem dedi üşüdüm dedi dedeme gidicem dedi dedide dedi saatlerimi aldı götürdü ayaklarım nasıl ağrıdı insaf yaaaaa yazık banada beee.
kuzumm benimm hoşgeldin yaa nerdesin bende dedim derslere bi gömüldü unuttu bizi buralarda
kız valla nolcaz biz böyle bilmem, evli barklı karı olmuşuz ne işimiz var bizim sınavla okulla falan dimi :))
yok kuzum yok şaka yapıyorum, biz başaracaz sonra oğluşlarımıza tahsilli anne olarak eğitim verecez, işimizi gücümüzü elimize alıp kocalarımıza destek olcaz :) hah haa hiç gülesim yoktu kız güldürdün beni...
benimki daha 3 yaşında olunca şükür ders mers işleri yok ama benimki de sürekli dışarıyı istiyor parka gidelim oynayalım diyip duruyorkış günü olunca nasıl çıkarayım zaten hasta olmaya çok müsait bi yapısı var, geçen yıl bronşit olmuştu doktorumuz soğuktan koruyacaksın demişti o yüzden dışarı da çıkaramıyorum o da strese giriyor sıkılıyor çocuk haklı olarak ama napıyım işte...
o strese girdikçe sıkıldıkça bana eziyet ediyor onla uğraşmak öyle yoruyor ki bedenen değil ama beynim kazan gibi oluyo sonra oturup çalışma isteğim kaçıyor
ama bugün şükür 2 ünite bitirdim, az önce tamamladım ve geri geldim :)
duramıyorum buraya bakmadan :) müptela gibiyim kim ne kadar çalışmış kim kaç ünite bitirmiş illa bi göz atıyorum
zaten bu topiğin amacı da bu değil mi :) amacına ulaşmış demektir...birbirimizden gaza geliyoruz...
sağolsun gözdecim bugün zorla kaldırdı beni, o ısrar etmese bir ünite daha bitirmeden yatardım :) canım gözdem teşekkür ederim tatlım...
sen naptın ders çalışmadın mı bugün, sürürüm bak saçlarından ona göre :)
zor da olsa imkan fırsat da olmasa illaki en az bir üniteyi bitirecez demiştik bak bu kurala riayet etmezsen yoluveririm saçlarını
hep dualarımdasınız hep birlikte nasip et rabbim diyorum
nasıl gitsin canım yaa pek iyi değil valla zar zor bi tane günlük anca yapıyorum...günde ikiyi bitirmek yok olmayacak canım yaa, eğer derslere yüklenirsem her işim kalıyor...yemeği temziliği çocuğuma bakmayı birlikte götüremiyorum...bir ünite gidicem böyle yetişirsem yetişcem yeteişemezsem de napıyım yaaallah yardımcımız olsun...
bu arada gözdem sen ıhlamuru hiç içiyormusun...tıbben kanıtlanmış bişey ıhlamur çok sakinleştirici ve zihin açıcı... stresi sıkıntıyı kısacası bütün vücudu gevşetiyor sakinleştiriyor huzur veriyor...akşamları şöyle bi fincan içsen inan çok faydası olacak...
kuzumm benimm hoşgeldin yaa nerdesin bende dedim derslere bi gömüldü unuttu bizi buralarda
kız valla nolcaz biz böyle bilmem, evli barklı karı olmuşuz ne işimiz var bizim sınavla okulla falan dimi :))
yok kuzum yok şaka yapıyorum, biz başaracaz sonra oğluşlarımıza tahsilli anne olarak eğitim verecez, işimizi gücümüzü elimize alıp kocalarımıza destek olcaz :) hah haa hiç gülesim yoktu kız güldürdün beni...
benimki daha 3 yaşında olunca şükür ders mers işleri yok ama benimki de sürekli dışarıyı istiyor parka gidelim oynayalım diyip duruyorkış günü olunca nasıl çıkarayım zaten hasta olmaya çok müsait bi yapısı var, geçen yıl bronşit olmuştu doktorumuz soğuktan koruyacaksın demişti o yüzden dışarı da çıkaramıyorum o da strese giriyor sıkılıyor çocuk haklı olarak ama napıyım işte...
o strese girdikçe sıkıldıkça bana eziyet ediyor onla uğraşmak öyle yoruyor ki bedenen değil ama beynim kazan gibi oluyo sonra oturup çalışma isteğim kaçıyor
ama bugün şükür 2 ünite bitirdim, az önce tamamladım ve geri geldim :)
duramıyorum buraya bakmadan :) müptela gibiyim kim ne kadar çalışmış kim kaç ünite bitirmiş illa bi göz atıyorum
zaten bu topiğin amacı da bu değil mi :) amacına ulaşmış demektir...birbirimizden gaza geliyoruz...
sağolsun gözdecim bugün zorla kaldırdı beni, o ısrar etmese bir ünite daha bitirmeden yatardım :) canım gözdem teşekkür ederim tatlım...
sen naptın ders çalışmadın mı bugün, sürürüm bak saçlarından ona göre :)
zor da olsa imkan fırsat da olmasa illaki en az bir üniteyi bitirecez demiştik bak bu kurala riayet etmezsen yoluveririm saçlarını
[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
2013 Güz Dönemi Final Çalışma Grubu
[TR]
[TD="align: center"]Kişiler[/TD]
[TD="align: center"]Sorumlu olduğu
ünite sayısı[/TD]
[TD="align: center"]Çalışmış olduğu
ünite sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Piolin[/TD]
[TD="align: center"][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sebboy[/TD]
[TD="align: center"]49[/TD]
[TD="align: center"]8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Bulancak28[/TD]
[TD="align: center"]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]GzdBky[/TD]
[TD="align: center"]44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]HayatSultan[/TD]
[TD="align: center"]38[/TD]
[TD="align: center"]3[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sevgi_melegi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]December90[/TD]
[TD="align: center"]36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Biberon[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Sedulu[/TD]
[TD="align: center"]36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]betulyakup[/TD]
[TD="align: center"]16[/TD]
[TD="align: center"]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]ada[/TD]
[TD="align: center"]34[/TD]
[TD="align: center"]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]IncirRecelii[/TD]
[TD="align: center"]24[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]anzer_bali[/TD]
[TD="align: center"]34[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gazeldustubaglara[/TD]
[TD="align: center"]27[/TD]
[TD="align: center"]1[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]cottonsugar[/TD]
[TD="align: center"]64[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]EbRuLi[/TD]
[TD="align: center"]7[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]gulbebek[/TD]
[TD="align: center"]30[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]kgokce[/TD]
[TD="align: center"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]Maritsa[/TD]
[TD="align: center"]72[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?