Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

bende 1 ünite bitirdim
artık sevinemiyorum bile çünkü çok yavaş gidiyorum

Evet canım ya ; artık günde 1 ünite bitirmek sevindirmiyor 2 ünite çalışmak lazım iyi sonuçalr için.
Ama yine de bozmamak lazım moralleri , sonuçta 3 hafta var önümüzde ve sadece biraz sabırla çalışmaya ihtiyacımız var , motive edelim sürekli birbirimizi

Olmaz mı ?
Kaç günüm '' aman şunu da atlatayım , aman bu da geçsin '' diye tükendi . Ama hala sıkı bir çalışma ile geç kalmış değiliz bence .

Maşallah maşallah motive mi dedin ? Adres belli aus,ben ederim motive seni :26:

işte tam şu an kendime gaz buldum ve kendi gazımı kendim veriyorum..sınava 3 hafta var benimde 3 dersim var 1 dersi 1 haftada bitirebilirim yuppiiii ama hafta sonu geldi ben pazartesi başlayım çalışmaya di mi :)

kızlar ben bugün bir ünite bitirebildim malesef çok moralim bozuldu...
sınava 20 gün kala günde bir ünite bitirmek marifet değil ki....
en az iki ünite bitirmeliyiz ki sınava yakın üniteler bitsin de soru çözmeye zaman kalsın....
aslında iki ünite bitirebilirdim ama ünitelerim okadar uzundu ki,,,ara sınav üniteleri ve final ünitelerini kıyaslarsam en uzun ünite bu son çalıştığımdı ve tabiri caizse geberdim resmen oku allah oku bitmedi...zaten bi süre sonra okuduğumdan da bişey anlamadım
ilahiyat okuyanlar bilir, iş ahlakı diye bi üniteydi ne meret şeymiş azizim resmen yangın var diye bağıracaktım yahu
neyse yine de şükür diyelim hiç kitap açmadan geçirmekten iyidir dimi
sizler neler yaptınız gözde, hayat sultan ada sevgi meleği..... daha ismi aklıma gelmeyen canlarım?? kimler nekadar çalıştı bakalım...
bu arada ayın 21 inde açıklanıyormuş sonuçlar acaip tırsıyorum nedense

Maşallah maşallah motive mi dedin ? Adres belli aus,ben ederim motive seni :26:

Hadi bakalım kuzum , her daim bekliyorum .

işte tam şu an kendime gaz buldum ve kendi gazımı kendim veriyorum..sınava 3 hafta var benimde 3 dersim var 1 dersi 1 haftada bitirebilirim yuppiiii ama hafta sonu geldi ben pazartesi başlayım çalışmaya di mi :)

Tabii tabiii pazartesi başla

Bence hafta sonu ne işin olursa olsun gece de olsa birer ünite çalışmalısın , hadi bakalım bekliyoruz haberlerini

Silkelen ve kendine gel gözde dedim ve 2unite daha bitirdim 2dersim btmis oldu kaldı 8ders :) ben delirmiymde kim delirsin 10ders ne ya kendimi ne sandmda bu kadar yuklendm ben bilemiorum :)
Gazelcim bozma moralini bugunlukte boyle olsun yarn toparlarsn artk
Az zamanımz kaldı kızlar artk hepimz hızlanalm şu finallerden sonra 1ay tatilimz var sıkalm disimizi

canım benide eklermisin listeye
27 üniteden sorumluyum / 8 ünite bitirdim
sayfaya şöle bi göz attım da cezbettiniz beni kızlar

nasıl biticek üniteler de ne zaman soru bankasıyla pekiştircem bilmiyorum
bu kadar da kastırılmaz beee
bari üniv.kitaplardaki üniteler kısa olsa
gerekli gereksiz kelime israfı yapmışlar

Dün akşam 1 ünite bitirmiştim yani toplamda dünkü bitirdiğim konu sayısı 4 oldu.
Sanırım son 3 konum kaldı bugünde onları bitirmeyi planlıyorum
Sonra altını çizdiğim yerleri yazarak tekrar etmeyi düşünüyorum
Ve her ünite sonrası soru çözeceğim iyice pekişsin diye
En son vaktim kalırsa vize konularının ünite sonlarındaki sorulara bakıcam...

Kızlar ben çalışamıyoum bu aralar kursa gidiyorum oranın projeleri var onları yapıyorum tam derse başlayım diyordum ki 1 haftadı hasta yatıyorum ne kurs ne de akşam üniversitedeki derslere katılabildim bu hafta...Dua edin yetiştireyim vizelerden en düşük 50 bekliyorum...ve en çok korktuğum matematikten de 80 alıyorum inşaALLAH(C.C)...ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun...

geçmiş olsun canım, toparlandıysan artık biraz sıkıştırmalısın süre çok az kaldı 20 günden şafak sayıcaz artık :)

bende bugün 2 ünite niyetliyim ama dünde demiştim ya bu ahlak dersindeki son ünite acaip uzun yaa onu bi bitirsem 3 dersim full bitmiş olacak...islam sanat tarihine geçecem...2 günde sanat tarihini bitiririm gibi geliyor bakalım hayırlısı....
en sona arapçayı bırakıcam...aslında geçen sefer arapçayı sona bıraktığım için baya üzülmüş ve pişman olmuştum hatta sende pişman olmuştun inkılap için hatırladınmı :)
ama bi yönden iyi olacak gibi gözdecim yaa yoksa sınava kadar arapçayı unuturum şimdiden bitirirsem..taze bilgiyle girmek istiyorum...
daha şimdiden önceki bitirdiğim dersleri unuttum bile yaa sanki boşu boşuna çalışıyormuşum gibi geliyor ya size de oluyormu öyle...
en son test çözümüne geçecem ve final testleri bitince, ara sınavın testlerine tekrar göz atıcam....
allahım 20 günde bunlar nasıl yetişecek ya rabbim yaaa, yazarken bile yoruldum şuan, çalışırken napıcam ben yaa çalışmaya yorulmaya bile razıyım ama yetişsem keşke...ona da razıyım...

geçmiş olsun canım, toparlandıysan artık biraz sıkıştırmalısın süre çok az kaldı 20 günden şafak sayıcaz artık :)

Teşekür ederim gazelcim geçmiş olsun dileğin için...Tam toparlanamadım canım ama dün başladım artık kaldığım yerden....

Şebboy ne oldu kuzum ?

Sende yazsana merak ediyorum seni ,bildiğim bir sen var U .İ 3 ' de olan .
ben kötü bekliyorum dicektim notlarını yazan bölümdaşıma birtürlü kabul etmedi form sadece aaayı kabul etmiş yeni gördüm benim notlarım öle olsa şükür sen gene iyisin heyecanım ve zor sorular mahvetti beni öle düşünüyorum bir süpriz olmazsa bakamıyorum korkudan sorulara

bende bakamıyorum sebboy sorulara :) hem korkuyorum hemde çan eğrisi herşeyi değiştirecek diye boş yere sevinip veya boş yere üzülmek istemiyorum...
bu çan olayı zaten şimdiden sevinenleri hüsrana uğraabilir yada üzülenler süprizle karşılaşabilir...
en iyisi bilmeden beklemek

Bütün ünitelerim bitti sonunda artık yazıya dökme zamanı

adacım tebrik ederim maşallahın var biz daha yarıya bile gelemedik sen bitirmişsin
offf sürekli de çalışıyorum ama bitmiyor yaa nasıl yetişcem ben 20 gün kaldı...
üniteler bitince ilk iş test çözmek ve ara ünitelerin sorularına soru bankamdan göz atmak olacak inşallah...

selam kızlar, bugün niyetim olan iki üniteyi bitirdim şükürler olsun....
hatta yatmadan önce bir ünite daha niyetim var bakalım inşallah, kısa bi ünite olduğu için bitirip yatmak ve ertesi rahat rahat iki üniteye devam etmek istiyorum bakalım...
sizler naptınz, kimseler yok topikte, herkes harıl harıl ders çalışıyor sanırım...nerelerdesiniz kızlar...üniteler ne alemde.....

gözdecim listeye baktım, daha çok üniten var tatlım ha gayret biraz yüklenmen lazım canım...
bilmişlik yapmak istemem ama ara sınavdaki performans ve azmini finalde göremedim...biraz sıkıştıracaz canım benim ha gayret...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…