bende 1 ünite bitirdim
artık sevinemiyorum bile çünkü çok yavaş gidiyorum
kirabın başına geçiyorum çalışim diye ama bi türlü elim gitmiyo o kitaba nolcak benim sonummesela yarın işim var dışarıda aklım hep orda diyorumki kendi kendime yarını atlatayım ondan sonra çalışırım :) sizde de oluyo mu böyle?
Evet canım ya ; artık günde 1 ünite bitirmek sevindirmiyor 2 ünite çalışmak lazım iyi sonuçalr için.
Ama yine de bozmamak lazım moralleri , sonuçta 3 hafta var önümüzde ve sadece biraz sabırla çalışmaya ihtiyacımız var , motive edelim sürekli birbirimizi
Olmaz mı ?
Kaç günüm '' aman şunu da atlatayım , aman bu da geçsin '' diye tükendi . Ama hala sıkı bir çalışma ile geç kalmış değiliz bence .
Evet canım ya ; artık günde 1 ünite bitirmek sevindirmiyor 2 ünite çalışmak lazım iyi sonuçalr için.
Ama yine de bozmamak lazım moralleri , sonuçta 3 hafta var önümüzde ve sadece biraz sabırla çalışmaya ihtiyacımız var , motive edelim sürekli birbirimizi
Olmaz mı ?
Kaç günüm '' aman şunu da atlatayım , aman bu da geçsin '' diye tükendi . Ama hala sıkı bir çalışma ile geç kalmış değiliz bence .
Sen ne güzel yürekli bi insansın yaaa..
Maşallah maşallahmotive mi dedin ? Adres belli aus,ben ederim motive seni :26:
işte tam şu an kendime gaz buldum ve kendi gazımı kendim veriyorum..sınava 3 hafta var benimde 3 dersim var 1 dersi 1 haftada bitirebilirim yuppiiii ama hafta sonu geldi ben pazartesi başlayım çalışmaya di mi :)
Kızlar ben çalışamıyoum bu aralar kursa gidiyorum oranın projeleri var onları yapıyorum tam derse başlayım diyordum ki 1 haftadı hasta yatıyorum ne kurs ne de akşam üniversitedeki derslere katılabildim bu hafta...Dua edin yetiştireyim vizelerden en düşük 50 bekliyorum...ve en çok korktuğum matematikten de 80 alıyorum inşaALLAH(C.C)...ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun...
Silkelen ve kendine gel gözde dedim ve 2unite daha bitirdim 2dersim btmis oldu kaldı 8ders :) ben delirmiymde kim delirsin 10ders ne ya kendimi ne sandmda bu kadar yuklendm ben bilemiorum :)
Gazelcim bozma moralini bugunlukte boyle olsun yarn toparlarsn artk
Az zamanımz kaldı kızlar artk hepimz hızlanalm şu finallerden sonra 1ay tatilimz var sıkalm disimizi
geçmiş olsun canım, toparlandıysan artık biraz sıkıştırmalısın süre çok az kaldı 20 günden şafak sayıcaz artık :)
ben kötü bekliyorum dicektim notlarını yazan bölümdaşıma birtürlü kabul etmedi form sadece aaayı kabul etmiş yeni gördümŞebboy ne oldu kuzum ?
Sende yazsana merak ediyorum seni ,bildiğim bir sen var U .İ 3 ' de olan .
ben kötü bekliyorum dicektim notlarını yazan bölümdaşıma birtürlü kabul etmedi form sadece aaayı kabul etmiş yeni gördümbenim notlarım öle olsa şükür sen gene iyisin heyecanım ve zor sorular mahvetti beni öle düşünüyorum bir süpriz olmazsa bakamıyorum korkudan sorulara
Bütün ünitelerim bitti sonunda artık yazıya dökme zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?