Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

kızlar bugün hiç ders çalışmadım çok moralim bozuk, öğleye kadar yattım, gece geç yatınca kalkamadım sabah... kaltıktan sonrada çok uyumanın verdiği uyuşuklukla akşama kadar sersem gibi bi sağa bi sola saf saf oturdum...iş güç temizlik falan hiç bişey yapmadım...
sabah geç uyanmak hep böyle etkiliyor...
ne kadar erken kalk, okadar dinç ol dersler ya doğru gerçekten...uyuşukluk var hala üzerimde, sanki çok ağır iş yapmışta yorgunluktan olmuş gibiyim...
akşama kadar kafam ağrıdı...halada ağrıyor...off bugün hiç çalışmadan geçecek heralde...
sizler naptınız, üniteler ne alemde...

Canım aynı durum bende de olur... Bende ne kadar çok uyursam o kadar kötü olurum.. Mesela yaz günleri işten gelince arkadaşlarım falan hep en az bi saat uyuduğunu söylerler ben yarım saat uyusam uyansam başım ağrır.. Çok fazla uyku iyi değildir ama sende kırk yılın başında bi sefa yapayım mı dedin naptın.. Ders çalışmamışsın onu geçtim de keşke zinde bi gün geçirseydin bi sonraki güne çalışmadığını telafi ederdin.. Canım zorlama kendini çalışmak istemiyosan bi gün mola ver sakin kafayla anlayarak çalış.. Bende işten geldim yemek yedim burdayım şimdi bakalım ne zaman alacağım elime kitabı..

Gazelcim ; biz konuşmuştuk öyle bir kaç kelam ... Belki beni anımsamışsındır

Sen ki bu topikte herkese gayret , moral , güç aşılayan gazel ....Hadi bakalım sıra kendine gaz vermekte .Bütün gün uyuşuk uyuşukta olsa dinlenmiş işte hem bedenin hem kafan . Akşam kapat kendini odaya , 2 ünite bekliyorum senden

Bende bugün havanın güzelliği ile oğlumla dışarıdaydım , bu saat oldu sayfa açmadım ama geceden ümitliyim .

ah ah aus'cum valla niye böyle oldum ben yaa sınava yakın tam aksine delirmişce çalışacağımı düşünürken, bütün koca gün boşa gitti
ben güya dün 3, üniteyi bitirmemiştim ki bugün sakin kafayla çalışayım diye pefff maşallah pek güzel çalıştım...
bir uyku böyle etkilermi etkiliyomuş...keşke erken kalkaydım ama ders çalışmasamda en azından işimi güzcümü temizliğimi yapar sonrada gece yatmadan bir ünite bitirirdim ama şuan okadar uyuşuğum ki, şu yazıları yazarken bile parmaklarım birbirine dolanıyor...uzun zamandır böyle olmamıştım...
birileri bana ters konuşsun nolur kızın azarlayın saç baş yolun ne bileyim gözümü açın nolurrrrr
benim daha full iki dersim var daha hiç başlanmamış, ayrıyeten bir ünite de kalan derslerden...benim toplanmam lazım....of allahım yardımcı ol yetişemeyecem diye korkuyorum....

yemek falan yemedik biz canım yaa, gündüz geç yiyince işte bu saat oldu geç acıkınca...
bugün böyle geçti bakalım hayırlısı yarına gün çok aydın olur inşallah....
sen birde çalışıyorsun, yorgun gelip ders çalışıyorsun...senin karşında utandım valla, böyle uyuşuk geçirip sızlandığım içinn :26:
yemeği yiyip mutfağımı falan toparlayım artık bir ünite bari bitiririm inşallah...
dualarımızı birbirimizden eksik etmeyelim kızlar...kişinin kendine ettiği duadan çok, din kardeşinin ettiği dua daha makbul olurmuş..
rabbim zihin açıklığı versin hepimize....
kimin ne sıkıntısı derdi varsa, kurtulsun inşallah...
sağlık sorunu borç maneviyat ayrılık....her ne sorunumuz varsa rabbim kurtarsın hepimizi...
güç sağlık dirlik huzur bereket yağdırsın yuvalarımıza....
AMİN.....

Oyyy ne güzel Dua ettin öyle içten bir Aminnn diyorum.. Canım hepimizin sorumluluğu farklı farklı sen evlisin bir sürü sorumluluğun var doğal olarak... Ama bunca işin gücün arasında ders çalışmak için azmediyosun.. Ben bekarım ev sorunum yok sağolsun annem yemeğimizi falan yapıyo ev sorumluluğu onda.. Benimde işimde sorumluluklarım var.. Ve benim işim bilgisayar başında olunca akşama kadar maruz kaldım radyasyon beni sarhoşa çeviriyo resmen.. Ama yinede bu çalışmamak için bahanem değil... Hadi bi gayret kalk aç bi pencereyi derin bi nefes al bi kendine gel ünitesiz bitirme günü.. Bende gidiyorum bakalım kaç ünite çalışıp geri gelirim... 2 ünite çalışabilirsem ne ala inkilap çalışacağım bir sürü sayfadır bi ünite..

Gazel çabuuuuk git ders çalış

Yeter yahuuuu ; aaaaa

Zaten uyumuşsun öğlene kadar , dur bakayım hele , tam 17 gün kalmış sınava ...Yat sen daha yat miskin miskin

(oldu mu )

Gazel çabuuuuk git ders çalış

Yeter yahuuuu ; aaaaa

Zaten uyumuşsun öğlene kadar , dur bakayım hele , tam 17 gün kalmış sınava ...Yat sen daha yat miskin miskin

(oldu mu )

oyyyy aus valla süper oldu he :)
yanımda olsan saçlarımı eline dolasan sanki daha iyi olacak
hakkaten yaa amma miskindim bugün valla, neyse ama iyi geldi bu azar bana, en azından bir ünite bitireceğim inşallah...
teşekkür ederim auscum beni azarladığın için

Abla azarı bu , faydalıdır çok

canım bilgisayar başında ben yarım saat geçirsem gözlerim pörtlüyo sanki :)
iyi dayanıyorsun valla bütün gün allah yardımcın olsun...
bende bekarken ön muhasebecilik yapıyordum ozamanlar iyi dayanıyormuşum ama şuan en fazla yarım saat durup kapatıyorum...insanın poposu uyuşuyor yaa oturmaktan pc başında :)

Ben bugün inkilaptan 1 ünite çalışabildim sadece.. Ahh keşke bi ünite daha çalışabilsem ama zor..
Tarih söz konusu olunca zor giriyo kafama işte..

Bugunun 1.si benmiyimmmm :)
3 unite bitirdim ne guzel bi duyguymus ya böyle kaptırıp çalışmak :)
Toplamda 13oldu 46da 13
Digerleride yetisir umarım eve kapadm kendimi sınava kadar herseye kapattm kendimi :)

Kızlar hepinize hayırlı kandiller.. Dualarda birbirimizi unutmayalım inşaAllah.. Ben bugün çalışabilirmiyim bilmiyorum, dedemlerde olacağız çünkü yinede kitabımı götürmeyi düşünüyorum belki çalışırım... Regl olduğum için ibadette sınırlıyım.. Dilimizden esma-ül hüsnalar ve salavat-ı şerifeler eksik olmasın inşaAllah..

Eve gidip yemeğimi duşumu alıp yasinimi okuyup ders çalışacağım:))))

yarın buraya 3 ünite bitti diye yazacağım ben sözümde duracağım ahahaha

herkese hayırlı kandiller inşallah...rabbim dualarımızı kabul günahalrımızı af buyursun inşallah...
ben bugün bir ünite bitirdim kızlar...böylelikle toplam 5 dersim full bitmiş oldu...
bitirdiğim ünite sayısı 19..sevgicim eklersen sevinirim...
geri kaldı 8 ünitem....biri en zor derslerimden bir olan arapça ki ödüm kopuyor arapçadan...
biride vize zamanında basit diye ciddiye almayıp sonra sınavda şok geçirdiğim ders olan bilgisayar :)
bir ünite daha bilgisayardan bitirirsem yatmadan önce, yarında kalan 3 ünitesini bitirir, ondan sonraki kalan zamanımda da arapçaya yoğunlaşmak ve bol bol test çözmek istiyorum..hepmize allah yardımcı olsun inşallah...
kızlar dualarınızı ederken nolur gazel'e sabır, eşine de selamet ver allahım deyin nolur çok ihtiyacım var sabıra, eşiminde yanımda olmasına...
cümle ile dualarımız kabul olur inşallah...

Mevlid kandiliniz mübarek olsun

Bol bol dua edelim bugün birbirimiz için ... Çalışıyoruz ve bunun karşılığını alırız inşallah .

Sevgimeleği canım , listeye 2 ünite daha ekler misin benim için ?

4 ünite daha bitirdim daha çok ünite var ve çok az zamannn kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…