Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Bana 2 ünite ekleyebilirsin sevgicim...

Bi sonraki ünitem bi nebze daha kısa gazelimin sözünü tutayım onuda çalışayım bi gayret..

canım notların fena değil...finalden az daha iyi alırsan düşük olanları kurtarırsın..
ama inkılabın düşükmüş...sınava kadar inkılaba yoğunlaş bence...nede olsa finalde yüzde yetmiş baz alınacak...daha önemli yani...

Bana 2 ünite ekleyebilirsin sevgicim...

Bi sonraki ünitem bi nebze daha kısa gazelimin sözünü tutayım onuda çalışayım bi gayret..

gazelin kurban olsun sana :) canım benim..hadi bi gayret...
ben senin ve gözdenin gazıyla çok üniteler bitirdim biliyorsunuz...
burası sanal bi ortam bile olsa hepimiz aynı durumdayız umutsuz vakayız :)
laf olsun diye tavsiye etmiyoruz...gerçekten birbirimizi anlıyoruz hepimiz aynı konumdayız o yüzden gazlıyoruz...
hadi canım söz ver bana o üniteyi bitirmeden yatmak yok..saat daha erken bir saate bitirirsin..sonra cup yatağa...allah yardımcın olsun tatlım...

gazelim canım ciğerim nasıl çalışaım yaa vallahi billahi çoook uzun okuyorum anlıyorum derken baştakini unutuyorum.acaba şeymi yapsamki hani bu ünite başlarında anahtar kavramlar varya dikkatini çektimi yada dikkatini çeken varmı sadece o başlıklaramı ağırlık versemki nasıl yapsamki

sevgi canım 23 oldu biten ünitelerim düzeltirmisin
yatmadan 1 ünite daha bitircem inşallah

canım benim sakın bütün ümidini o başlıklara bağlama, onların içinde önemli olanlarda var ama önemsiz bilgilerde var..sadece onlara çalışıp bitirme...
ben taa ilk günde söylemiştim hala da söylüyorum yine diyorum ve diyecem hep diyecem bunu...ben konuları okurken roman okur gibi okuyup gidiyorum hiç bişey anlamıyorum...birinci sayfayı okuyup ikinci sayfaya geçince ilk sayfayı unutuyorum...ama eğer soru çözmeden bu sınava girseydim eminim hepsinden kalırdım...çünkü soru ve test çözerek insan daha iyi anlıyor, bilinç altına yerleşiyor soru..ama konu okurken beyin onu o anlık algılıyor devamında unutyor...
soru çöz soru çöz soru çöz soru çöz...
soru soru soru soruuuuu:)
soru çözerek daha iyi anlarsın...çözdüğünüz yeri tekrar çözün tekrar tekrar bakın, rüyanıza bile giriyor sorular...:)
bi kardeş tavsiyesi size kızlar...soru bankanız mutlaka olsun, belki sınavda aynısı çıkmasa bile mutlaka benzerleri çıkacaktır....görür görmez beyin sınavda anımsıyor...

ben çıkıyorum kızlar bu gazla elimdeki kitabı bitireyim bari keşke daha erken açıklasalardı ama oldu işte hadi hepinize bol şanss öpldnz

bende çıkıyorum kızlar....arapçayı yarın başlıcam allah izin verirse, ama sanat tarihinden tekrar yapmam lazım hepsini unuttum
bi yandan test çözecem :)
herkese başarılar mutlu olacağınız sonuçlar diliyorum..
hadi bakalım burda oyanlamayalım :) ders başına..hayırlı geceler herkese...

herkese merhaba
arkadaslar ben 1. sinif oldugum icin pek bilemiyorum finalde vize konulari da dahilmis ama cok soru cikar mi yoksa basit bir kac soru mu cikar? gecmis yillarda nasil oldu? henuz finallere calismaya baslamadim bu durum kafami karistiriyor nerden itibaren calisayim?
simdiden tesekkurler herkese basarilar ve iyi calismalar

canım çok bilmişlik yapmak istemem ama ben kendimden örnek vereyim...
benim final ünitelerim sınava kadar ancak kıtı kıtına yetişecek zaten, ara sınavın ünitelerine çalışamayacam...
ama eğer zamanım olsaydı da fazla çalışmazdım heralde...illaki ara sınadanki ünitelerden çıkacak ama sayısını bilemeyecem..
ben mesela geçen yılların çıkmış sorularından kontrol ettim, neredeyse 10 civarı soru vizeden çıkmış...ama geçen senelerde soru sayıları 30 olduğu için, yaklaşık 10 soru civarı sormaları normal...ama bu sene sınavlarda sorular 20 şer soru olduğu için ben en az 5 tane gelir diye düşünüyorum...zaten burdan çoğu kişi aynı şeyi düşünüyor...
eğer zamanın varsa bi göz atman yeterli olur gibi...ama eğer vaktin yoksa, vizeleri bırak final ünitelerine çalış...çünkü final ünitelerinden yüzde 75 civarı çıkar...en kötü ihtimalle vize sorularının hepsi yanlış bile olsa, final sorularından 15 civarı yapsan yeter de artar bile...
ama yine de sen bilirsin canım...

kızlar ya bişi sorcam,hani şu bahar dönemindeki sınavlar varya işte ben o 5 mayıstaki sınava hazırlanamicam düğün hazırlıklarımdan dolayı,çünkü 12 mayısta evleniyorum:)neyse işte bahar dönemi için kayıt yaptırmasam sonraki sene yine bahar döneminde mi girerim sınava yani 1 dönem değilde 1 sene mi uzatmış olurum

zaman azaldı zaten son ünitelere ağırlık ver
dönüp geriye bakmaktansa
tabiki senin kararın

canım dönem arası dondurulmuyor diye biliyorum ben..sen iyice araştır...eğer harcı yatırmazsan kalmış oluyorsun bildiğim kadarıyla....

hadi ya kalıcamı bile bile de o kadar para yatırmak istemiyorum,hem öylede kalıcam böylede yani iyisimi ben bi araştırim.

tesekkur ederim
7 tane dersim var
ee daha hic baslamadim bile en iyisi bn sadece ara sinav sonrasina bakayim
ara sinavlarim da fena gelmedi zaten bi sekilde idare ederim

canım dönem arası dondurulmuyor diye biliyorum ben..sen iyice araştır...eğer harcı yatırmazsan kalmış oluyorsun bildiğim kadarıyla....

benim bildigim kadariyla harc yatirmazsan da sinavlara girip gecebiliyorsun ancak bir dahaki harc doneminde yatirman gereken miktara bu yatirilmayan da ekleniyor
galiba yine ortalikta efsaneler dolaniyor her kafadan farkli bir ses cikmis :)
bence bu arkadasimiz iyi arastirisn yetkili kisilerden bilgi alsin cunku herkesin kafasi karisik gibi... yaniltmayalim

bende duyduğumu kulağıma gelenleri söyledim zaten...mutlaka aöf bürosuna telefon edip sorsun...kulaktan duyma fikirle hareket edilmez zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…