Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

35.5 not ortalamasında ki dersten , genel not ortalaman 2.00 ve üzeri ise evet şartlı geçebiliyorsun.
Bu kolaylık neden var ,çünkü büt.ler yok bu sene

Çok tşkler verdiğiniz bilgiler için gerçekten faydalı oldu
Ben yinede çalışayımda çok düşük gelmesin en azından kurtarılacak notlar alayım
Tek o 25 lik ders korkutuyor beni diğerlerinden geçmesine geçerimde
Tek derstende kalırsam o kötü işte
Tek ders sınavıdamı yok kesin olarak hadi büt kalktı bari tek ders sınavı yapsalardı

canım, benim eşim tarih bölümünde okuyor, hiç çalışmadan girdiği halde 60 almış osmanlıcadan :)
gözün korkmasın osmanlıcadan...eğer kuran okumayı biliyorsan yaparsın...çünkü hep arap harfleri harekeleri falan çıkıyormuş..hiç çalışmadan 60 aldı :)
korkma bence...

Sonuçlarım fena değil ya o kadarlık çalışmaya anca bu olur.
Ama neyseki 30 falan yok içlerinde kurtarması kolay diye düşünüyorum.
Finallere çalışmaya haftaya başlayacağım.
Aralıksız çalışırsam o zaman anlayabiliyorum.

kızlar muhasebe ve iktisata nasıl çalışmalıyım ya daha doğrusu bu derslere çalışan var mı

Canım kaç dersin var ? Hangi bölüm okuyosun ? Son bi hafta kala nasıl çalışıyosun hepsine, anlamadım şaştım kaldım hatta...
:26:

yahu notlar cidden çok düşük umduğumdan ya 4 üniteyi bitererek girmiştim böyle geldiyse finallerde nanayı yedimmm... çalışamadımda hiççç ne olacak

eski ünitelere çalışmayacam... ve 1 ünite çalıştımmmmmmm ne olurr lütfen benide yazın listeyeeeeeeeeeeeeeee artık başladım çalışmayaaaaaaaaa yalnız çarşmba perşembe misafirim var uf uffffffffff

canım beni eklemişinnnnnnn çok sağol çok vahim durumum eski üniteleri 8*4=32 üniteyi çalışmayacam yani o
rtalama 30 ünite üzerinden gidecemmmm bakalım 1 ünite bitirdim hukukdan.... uffff yaaaa acaip vahim haldeyimmmmmm helpppppppp help....

yahu ingzceden bile istediğim notu alamamışmm ne olck

benide ekleyebilirmisiniz 16 üniteden sorumluyum daha hiç çalışmadımm

birde bu sistem çok karışık bütler yok sanırım çan eğrisi var biri bana anlatabilirmi

canım misafir olayını bir süreliğine ertelemen lazım..bana da haber ediyorlar gelecez diye, kusura bakmayın sürekli sınava çalışıyorum, diyorum..sınavdan sonra ben sizi müsait bi zamanıımda çağırırım diyorum..kimse gülmesin valla napıyım kızlar... zaten oğlum küçük ondan fırsat bulup çalışamıyorum evin işi gücü yemek temizlik eşim falan derken birde misafir olayına giremem...bende birine misafirliğe gitmeyeli çok uzun zaman oldu...kendimi derslere vermeye çalışıyorum...

Arkadaşlar diyelim ki not ortalamamız 2 nin altında o zaman otomatikman bütün derslerden kalıyor muyuz ?

Kalınca 2. donemin derslerinini alıp harcı odeyemiyor muyuz ?

dönem not ortalaması 2nin altındaysa 32nin altında olan derslerden kalınıyor arkadaşım

kaldığın dersleri yine bir üst dönemde vermen gerekiyor

yani 2.döneme devam ediyorsun

ama 3.döneminde 1.dönemde kaldığın dersleride vermen gerekiyor

güz döneminde kaldığın dersleri 1sene sonraki güz döneminde
bahar döneminde kaldığın dersleride 1 sene sonraki bahar döneminde vermen gerekiyor

ben çalışmıyorum canım derslere....ona rağmen 10 falan almamışım finallerde hepsinden 50 alsam hatta 40 alsam gecerım heralde:)

inş canım ben son hafta çalışıyorum ondan kalıyorum zatenevlenmeden önce 1 ay önceden başlardım çalışmaya.daha başlamadım çalışmaya yarın başlicam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…