- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
canım bu linke girdim ama ulaşmaya çalıştığınız sayfaya erişilemiyor yazıyor
nerden bakıcam ben yaa...off öğrenemedim bi türlü merak ettim..
Selam kızlar, telefondan yazıyorum, laptopum cöktü yaabugun ders mers calismadim zaten, babam ameliyat oldu allah dermansız dert vermesin baya huzunluyum. 3 unite beni bekliyor off, sizler naptınız?
Bu banada oluyo özellikle tarih dersinde dibte gibi hissediyorum kendimi.Çok korkuyorum bende aynı durumdayım:18: ders bitirip başka derse geçtiğimde sanki hiç çalışmamışım gibi geliyor.Allah yardımcımız olsun finallerde umarım notlarım düşmezde ders bırakmadan atlatırım bu dönem.Allah hepimize zihin açıklığı versin
Selam kızlar, telefondan yazıyorum, laptopum cöktü yaabugun ders mers calismadim zaten, babam ameliyat oldu allah dermansız dert vermesin baya huzunluyum. 3 unite beni bekliyor off, sizler naptınız?
Hafta sonu sıkı bir program hazırladım , bu geceden başlayarak hemde ...
Eğer uyabilirsem 10 ünite bitirmek üzere harekete geçiyorum
Herkese zihin açıklığı diliyorum , çok ihtiyacımız var .Bir de yanında çalışma isteğide gelse fena olmaz benim gibilere
Kızlar çok önemli bu konu birilerinin cep telefonuna aöfden msj gelmiş geçmiş yıl sorularına çalışın vs diye mesajıda yayınlamış sizede böyle bir msj geldimi bana gelmedi eğer böyle bişey varsa hemen türk dili iktisat ve tarih sorularına çalışıcam
Evet TRT de bir program mı olacakmış ne onla ilgili mesaj geldi.
Bu zamana kadar hiç kitaba sorulara çalışın diye mesaj gelmedi bana
Söylemezler de zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?