Kızlar çok önemli bu konu birilerinin cep telefonuna aöfden msj gelmiş geçmiş yıl sorularına çalışın vs diye mesajıda yayınlamış sizede böyle bir msj geldimi bana gelmedi eğer böyle bişey varsa hemen türk dili iktisat ve tarih sorularına çalışıcam
Selam kızlar, telefondan yazıyorum, laptopum cöktü yaabugun ders mers calismadim zaten, babam ameliyat oldu allah dermansız dert vermesin baya huzunluyum. 3 unite beni bekliyor off, sizler naptınız?
Selam kızlar, telefondan nete girmek .cok gıcık bisey ya of. Gecmis olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim allah razi olsun kızlaruzgun zamanımda desteginiz icin,.. Arapcamdan son 2 unite kaldi, oglen 1 civari basladim ve inanin daha az önce bitirdim cok zorluyo bu ders beni, ustelik ara vermedim sadece yemek ve cay molasi verdim o halde bile saatlerimi aldi. Sevgicim son 2 unite kaldi eklersen sevinirim. Hepimize allah yardimci olsun kızlar. Laptopum cöktü, gürusemezsek simdiden herkese basarilar, mgbyte biticek sanırım cepten giriyorum, insallah sınav sonu mutlu döneriz hepimiz
canımm ha gayret bak çok az kalmış ünitelerin
inşallah güzel dileklerin kabul olur hepimiz başarıyla atlatırız bu dönemi
bi an önce yaptır laptobunuda gel aramıza fazla özletme
canım benim geldim şükür geldim :) ben sensiz, hayat sultansız, ausencia'sız yapabilirmiyim :)
idareten geri yükleme falan vs eşim uğraştı şimdilik girebilecek kadar onardı sağolsun eşim...
ama daha sonra garantiye gidip gelecekinşallah çabuk gelir...
gerçi garantiye gideni allah bilir artık da neyse :)
evet canım 2 ünitem kaldı..2 ünitecik ahh 2 cik kaldı ama o 2 cik nasıl gözümde büyüyor biliyomusun...bir ünite 2 gün sürüyor..ah arapça bitirdin beni...
o iki ünitede bitseydi sınava kadar testlere yüklenecektim ama nerde...
sen naptın gözdem...baya ilerlemişsin maşallah listeye baktım şöyle...ilk başlarda üzülüyodum senin için yetişemeyeceksin diye ama maşallah yetiştin kız :) tebrik ederim vallahi...azimli gacısın vesselam :)
elinden bi uçan kurtulur, bide kaçan... :)
aman maşşallah kuzum nazar etmeyim
aynen devam çok az kaldı alahın izniyle..hadi bakalım..
Oyyyy oyyy oyyyy
Sen bensiz yaparsın da , ben senin ve kızların motivesi olmadan ne yaparım bilemem
Var ya şu Arapçayı bitir sen ben topikte kutlama yapacağım sana
Bu arada benimde gözümden kaçmadı gzd arap atı sonrdan açıldı , çoştu bu aralar ,aman nazar değmesin kuzuma
nasılsın auscum yaa özlemişim sohbetini...anam varya iki gün bilgisayardan uzak kaldım gurbette gibi oldum yaww :) haha nolcam bilmem böyle...
bağımlı yaptınız beni.. :)
kutlama sözünü unutma ama :) özel süpriz istiyorum ona göre...bilmem artık naparsın, bul bişiler :)
konyalıyım ya ben, kaşık oynarız burda :) haha
Sen bitir gerisini benim hayal gücüme bırak
İyiyim, bugün tüm gün maaile dışarıdaydık ve hiiiç çalışmadım :26:
Ama Allahın izniyle yarından ümitliyim . Baba -oğul sabahtan akşama kadar yoklar evde , bende ya derslere gömüleceğim ya K.K ' ya....
sakın ha sakın, bi bakıp çıkayım diye giriyo insan sonra saatlerce oturup kalıyoruz kk da :)
sen hazır böyle fırsatı bulmuşken mutlaka değerlendir...evde çocuk yokken çok güzel çalışırsın..aksi halde tepende anne anne diye inmeyen bi ufaklıkla çalışması çok zor canım...
yarın seni burda görmeyecem, bak ona göre....
ünitelerin bitince buyur gel tatlım :) aksi halde yarın musait değiliz
Peki:26:
Sabahtan şöyle 4 ünite patlatayım
Sonra da nette çoşayım
canım benim geldim şükür geldim :) ben sensiz, hayat sultansız, ausencia'sız yapabilirmiyim :)
idareten geri yükleme falan vs eşim uğraştı şimdilik girebilecek kadar onardı sağolsun eşim...
ama daha sonra garantiye gidip gelecekinşallah çabuk gelir...
gerçi garantiye gideni allah bilir artık da neyse :)
evet canım 2 ünitem kaldı..2 ünitecik ahh 2 cik kaldı ama o 2 cik nasıl gözümde büyüyor biliyomusun...bir ünite 2 gün sürüyor..ah arapça bitirdin beni...
o iki ünitede bitseydi sınava kadar testlere yüklenecektim ama nerde...
sen naptın gözdem...baya ilerlemişsin maşallah listeye baktım şöyle...ilk başlarda üzülüyodum senin için yetişemeyeceksin diye ama maşallah yetiştin kız :) tebrik ederim vallahi...azimli gacısın vesselam :)
elinden bi uçan kurtulur, bide kaçan... :)
aman maşşallah kuzum nazar etmeyim
aynen devam çok az kaldı alahın izniyle..hadi bakalım..
Oyyyy oyyy oyyyy
Sen bensiz yaparsın da , ben senin ve kızların motivesi olmadan ne yaparım bilemem
Var ya şu Arapçayı bitir sen ben topikte kutlama yapacağım sana
Bu arada benimde gözümden kaçmadı gzd arap atı sonrdan açıldı , çoştu bu aralar ,aman nazar değmesin kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?