- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
sevgicim canım
ben dün 2 ünite daha bitrdim
toplamda 37 oldu eklermisin
Ve ben sanırım inkilaptan hiç bişey anlamamışım.. :18:
Kitabtaki sorulara bi bakayım dedim ama yok sanki o üniteleri çalışan ben değilim..
Eyvahlaaaaarrr olsunnnn
hayatcım nasılsın kuzum...derslere gömüldün gittin heraldeaz kaldı canım sabır..bu sefer baya çalıştın karşılığını alıcaksın inşallah...hep birlikte inşallah...
konuyu okuyup geçerken sanki yaladım yuttum gibi oluyor ama iş soru çözmeye gelince rezalet dimi hayatcım yaa
bende aynıyım valla....o yüzden hep burdan tavsiye ediyorum herkese kızlar gece gündüz soru çözün konu çalışarak öğrenilmiyor diye...
1 ünite çalıştım kolaymış allahtan. 1 sayfa ancak olur özeti. özet çıkarayım 4 dersim tamamen bitmiş oluyor konusuyla sorusuyla.
2 ünite daha çalışıcam yarında 2 tamamen bitmiş oluyor derslerim.
Tekrar yaparım bırakırım sınava gireceğim zamanda bir tekrar yeterli.
Bu sefer güzel çalıştım ama sallamasyon yapmadım
Ünite çalıştıktan sonra arkasına bide özetmi çıkarıyosun canım.. ? Aslında iyi fikir ama hiç yapmadım yapamamda sanırım..
Ünite çalıştıktan sonra arkasına bide özetmi çıkarıyosun canım.. ? Aslında iyi fikir ama hiç yapmadım yapamamda sanırım..
ya ne güzel çalışıyorsunuz siz böyle.....ben anlamıyoruuuuuuuuuuuuuummm anlamıyorum bu işletme derslerini ya hiç sevmedım ne olacak benım bu halimm
valla canım hangi bölümdesin bilmiyorum, çünkü her bölümün revaçta olan ek kitapları var...
ben ilahiyatım, murat soru bankasını aldım...ama arkadaşımda egem var ve çok faydası oldu diyor...
egem yayınlarını çok övüyorlar ama ben burda bulamadım o yüzden murat aldım...
sen hangi bölümdeydin...? ona göre bölümdaşın varsa burda fikir verebilir...
Son hafta, asıl çalışmam gereken zaman..
Fakat ben çalışamıyorum..
Elele verelim, çanı düşürelim.
Elele verelim, çanı düşürelim.
ünitelerin bitsin sonra gel kahve içelim :)
oh oh oh maşallah kuzuma :) çok güzel gidiyorsun canım maşallah hakkaten...durdun durdun bi uçtun tam uçtun :)
nazar etmeyelim maşallah diyelim...
annen keşke bir hafta daha bekleseymiş yaa, sınav zamanı kötü olmuş ev kaldırmak nedir bilirim illet bişey, heryer birbirine girer sil süpür of allahım bayılacam :) ben evi falan bıraktım gözdecim..inanırmısın yaptığım temizlik bulaşıkları makineye tıkıp, oturma odasındaki halıyı gırgırlayıp geçmek
valla napıyım canım yaa eğer birde bunca dersimin arasında evi temzile sil süpür yapsam günler kısacık zaten hemen akşam oluveriyor sonra yorgunluktan çalışamıyorum...
eşimde dedi boşver temziliği kaynana varda başına mı vuracak diyo :)
bırak sınav bitince toptan yaparsın diyo :)
bu bende kalıcı olmasa bari...pasaklı bi kadın olur çıkarmışım...ayyy aman allah korusun....
bu arada ben bugün hiç çalışmadım...arapçanın metin tercümesini yapıp bırakacam...yarında grammer kısmını hallederim artık...vayy be iki günde bir ünite pehhh
hayırlısı bakalım...sınavdan iki gün önce de şöyle bi sanat tarihi tekrar edicem...aklımda kalsın...ayy çok az kaldı yaa, ben geçen vizelerde şimdiye üniteleri çokktan bitirmiş ve soru bankamın sonuna yaklaşmıştım
yetişemezsem çok moralim bozulacak....zaten sınav yerim yine kampüs çıkmışbir buçuk saatlik yol...sabahın köründe okadar yol hiç çekilmiyor....ardından sınava gir okafayla hadiiii...
allah hakkımızda hayırlısını versin hepimizin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?