Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Ben çalışamadım diye üzülüyordum.Bir tane dersi 2 kez çalıştım sadece.Onda hiç birşey yapamadım.Yani 1 soruyu bile tam emin olarak işaretlemedim.
Bir tane dersi de sadece dolmuşta baktım yüzeysel yarım saatte neye bakılırsa o kadar baktım.O daha iyi geçti.
Demekki çalışmamak lazım burdan bu sonuç çıkıyor

nihayet bu sınavda bitti
ama artık bende bittim
gerçekten söyleyecek o kadar laf var ki
ama anca kendi kendimize konuşup duruyoruz
kimse sesimizi duymuyor
duysalarda bahane açık
açıköğretim fakültesinden nitelikli donanımlı mezun vermeye çalışıyorlar
o tarz sorularla biraz zor o aradıkları sıfatlar ama neyse
eylül ayından beri köpek gibi ders çalışıyorum
millet gülüo
aöf de bu kadar ders mi çalışılırmış
madem bu kadar çalışcakmışım örgüne gitseymişim
sanki biz bilmiyoruz bu tantanaları
artık açıköğretimin kolay bi yanı kalmadı bu bi gerçek
ama normal bi yanıda kalmadı
adamların amaç belli
kalalım para yatıralım bidaha kalalım yine gelsin paralar

ben o kadar çalışmama rağmen fullemem gereken derslerde bile donup kaldım bazı sorulara
resmen kasıtlı sorular sormuşlar
hele inkılap
kaldım kesin

bütün hevesimi kırdılar
3 senede bitiricem okulu diye seviniodum sıkıodum kendimi
senede 20küsür ders vermeye çalışıyodum ama artk yok kendi haline bırakıcam nasıl olsa çalışsamda olmuo çalışmasamda

herkes düşük alırsa geçeriz ama ben vize ortalamalarını görünce çok şaşırmıştım bizim bir dersimizin ortalaması 59 mesela çok yüksek bence

ben de kaç tane forum gezdiysem hep herkes osmanlıcadan dert yanıyor
bugun sınavdan once diğer bekleyenlerle konustuk yine herkes osmanlıcadan dertli
ama nasıl oluyorsa ortalaması diğer derslere göre hiiç düşük değil
Allahtan ki bizde ortalamalar öyle 59 filan değil iki adet 55 var ama basit dersler gercekten
gerisi 43 44 46 fln

50 km çokmuş ya

gzdbky canım çok haklısın ama ümidini yitirme yinede çalış sen Allah emeğini boşa çıkarmaz inşallah.Gerçekten iğrençti sorular o tarihte dondum kaldım ağladım sınavda sonuna kadar bekledim belki aklıma gelirde yaparım diye ama nerde malesef berbattı ortalamam 2.00ın üstünde ama inkılap tarihinde 3 tane anca doğrum vardır o yüzden tek dersten kalıyorum sanırım.9tane derse çalıştım deli gibi 1 dersten kalmak çok zoruma gidiyor.5 doğru yapmış olsam ortalamaya bağlı geçicem ama 5 doğrum varmı yokmu belirsiz.Çok moralim bozuldu.Bütünleme için dilekçe yağdı acısını bizden çıkardılar yinee

nitelik ve donanım anlayışları farklı
o zaman daha etkili kitaplar yazsınlar, kitaba daha güzel sorular koysunlar
kitaplar insanı hayattan soğutmasın, biz de bölümümüzden soğumayıp çalışalım
şu ünite sonundaki testler yok mu, ne kadar saçma, sınavdakilerle alakasız tipte sorular ve 60 sayfadan 10 soru sorması çoook manidar

bugün yine enteresan bi aöf sorucuklarıyla karşıkarşıyaydık

Merhaba kızlar,

hepimize geçmiş olsun

bu kadar zor sorular olamaz ,soruları görünce bi kalakaldım berbattı yani sadece 1 dersim iyi geçti ondanda zaten 45 felan bekliyorum bu kadar mı zor olur sorular ya..

Matematik ve İstatistik iyiydi bende sanki. İlk notlarımla da geçerim sanırım, inşallah hepimize iyi sonuçlar gelir.

Vizelerde Çarşamba günü mü açıklanmıştı cevap anahtarları ?

Offf sınav stresi bitti , şimdi kaç dersten geçeceğim , kötü geçen dersten Türkiye ortalaması kaç acaba ? , şartlı geçer miyim stresi başladı.

Benim derslerimim vizede Türkiye ortalamaları çok düşüktü ,35-45 arasıydı hepsi ...

merhabalar kızlar ..Eskiden ne kadar güzel geçerdi sınavlarımız eskiden olanlar bilir şimdiyse herkes dert yanıyor.Gerçekten sorular artık zor.Herkes bu konudan hemfikir sanırım..

Kızlar gno şu andan belli mi? Kimileri ortalamam 2 üzerinde filan diyorda ben baktım göremedim:26:

Canım yazmıyor ama, geçen yıllardan en az 50 ile geçip buraya kadar geldiğimiz için, ortalamamız en az 2.00 oluyor muhabbeti var..
Bir program buldum, bir sitede, puanlarımı oraya yazdığımda ucu ucuna 2yi doğrultuyor, gerçek değil yani o söylenti sanırım..
Bu dönem sonunda yazacak ortalama bakalım ne diyecekler..

Ayrıca, ara sınav ders ortalamaları da silinmiş sistemde...
Final sonuçlarına hazırlık mı yapıyorlar ne..

Ayrıca, ara sınav ders ortalamaları da silinmiş sistemde...
Final sonuçlarına hazırlık mı yapıyorlar ne..

O notlarla fazla hayal kurmayın , daha beterleri geliyor diyorlar heralde .

Gerçi bu durumda daha beterleri iyi bir şey

Arkadaşım kitabın içinden soruyorlar dedi
Onun 1 dersi vardı rahat rahat çalıştı vizeye çünkü
Ama biz hangi ders için öyle vakit ayıracağız ki? Mümkün bile değil.
Artık varya baydı beni bu sınavlar
Hazirana kadar 50 tane sınava gireceğim ben daha

oturup beklicez dört gözle nezaman soruları ve cevap anahtarları yayınlayacaklar
zahmet edip sonuçlar ne zaman açıklanacak

ne zaman ne zaman
zaman
zaman
püüüffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…