Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Ya benim de 1 tane dersim kaldı hiç bakmadığım.Ne yapacağım bilmiyorum.Ama büyük ihtimal uyuyacağım.Vizesinden de 70 almıştım notum boşa gidecek
Her seferinde böyle sınırlarımı zorlamaktan bıktım ya.Ama biliyorumki 20 gün önceye dönsek yine ben bugüne bırakırdım.

Bel geldiiiimmmmm

Hemen durum analizimi bildireyim.

Uluslararası İktisat Teorisi ve İnsanlar Hakları Demokratişleme Sürecinden büyük bir süpriz olmazsa kesin geçerim.Vizelerimde 65 idi bu derslerden.

Kafkasalarda Siyasette durumum belirsiz.Çok soruda iki seçenek arasında kaldım

Ve Karşılaştırmalı Siyasal Sistemleeeeer.Maffetti beni.Hele İsviçre kantonlar ve Britanya konseyi..Hepsi birbirine karıştı sanki Ve bu dersin soruları gün yüzüne çıkmamış yerlerden seçilmişti.

Yarın iki dersten sınavım var.Şimdi çalışacağım her ikisinede.

Bu arada sınıfta son 1 saat 2 kişi , son 45 dakikada da bir tek ben kaldım.Görvlilerden biri lavobaya gidiyorum dedi ,dönmek bilmedi...Diğeride bildiğiniz uyudu

Hemde öyle böyle uyumak değil.Sonra baktım okuldan matkap ,çekiç vs...bilumum tamir sesleri yükseliyor.Tam iki seçenek arasında kaldığım sorulara bakıyordum ve son kontrolllerimi yapacaktım ki , okul panayır alanına döndü.
Görevli polis memuru boş sınıfları kontrole geldiğinde anladım ki ,sınıfta değil okulda tek kalan benmişim son 30 dakika

Eşim ne dalga geçti ,insan utanırda çıkar dedi de ; bana ne , son ana kadar hakkımı kullanırım ben.

Umarım herkesin iyi sonuçları olur.En azından atılanlar tutar

Son düzenleme:
İlk ünitelerden beklediğimden fazla soru geldi hiç beğenmedim soruları

Al benden de o kadar. Bazı derslerden neredeyse yarı yarıyaydı viza/final ünite dağılımı

Ben onları unutalı yıl oldu yahu

Yönetimde güncel yaklaşımlar nedir yahu
Çok mu aradı aöf bu dersi ilkokulda gördüğüm pavlovun köpekleri örneği var yani

hiç ummadığım yerlerden sorular geldi
aöf yine yaptın yapacağını

bugün sabah okula giderken devletin verdiği kitaptan bütün soruları çözdüm.
okula gidince orda bir kızla tanıştım onunla hepsini tekrar ettik.
sınava girdim ama soruları hiç hatırlayamadım ya çıkmadı ya da bilmiyorum
sorular verilince karşılaştıracağım ama kaç kere kitap sormaya gittik bir saat yol
çıkmıyorsa hiç dertlenmiyeyim bu dönem
benim orta geçti sınavlarım ama sorular kolay değildi bu bir gerçek
inşallah geçecek kadar alırım
yeter

Geçer miyim kalır mıyım hiç bilmiyorum çünkü soruları unuttum
Ama çok zordu baya hemde. Bir iki bilindik tarzda soru vardı vizeden geldi biraz karışık bir sınavdı
Ne anlamı varsa bu kadar zorlaştırmanın.
2 saatte ancak eve dönmüşüm o derece uzaktı

Strateji ve Güvenlik iyi geçti , tabii benim iyiden kastım geçer not

Ama ; Balkanlarda Siyaset felakketti . Bildiğim hiçbir yerden hiçbir soru yoktu , Sorulara mantıklı bir yanıt bulabilmek için , önce amuda kalkmam , çalıştığım ne vara unuttup...bugüne dek o ülkeler hakkında ne biliyorsam ona göre cevap vermem gerekti.

Kalır mıyım bu dersten ,şartlı geçer miyim bilemiyorum.Türkiye ortalaması vizede 35 lerdeydi.

Off offf...Şimdi sadece uyumak istiyorummmmmm

sallamanın bile bir usulu olmalı dedim......
düzenli sallamalar gerçekleştirdim umarım tutarda kalmadan geçerim.

Kızlar size bir sorum olucak.. Ben iki yıllık bölümde okuyorum ortalamam 2,00 üstünde ama 1.sınıftan 1 dersim kalmıştı o dersi bu sene veremiycem gibi.. ortalama ile geciliyomuşş.. Peki 1.sınıf ortalamama göremi 2.sınıf ortalamama göremi değerlendirilcek.. kaldığım ders 1.sınıftan :S...

Genel ortalamaya göre geçiliyordu bizde, bunda da öyle olması lazım.

Bence de genel ortalamaya göre değerlendirilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…