- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
Ben daha yeni başlıyorum sanki
Yarınki sınavlarımdan çalışmadığım 2 ünite kaldı final ünitelerinden.
Şimdi oturup 2 saat onları okuyayım.Oldu mu saat 01:00 ....3' kadarda tekrar yaparım genel olarak 4 dersi
Sabahta 8' de evden çıksam .... Yolum bir saat neredeyse , eee Rabbimde zihin açıklığı verdi mi ; daha ne isterim ?
Birde bunun sınavdan gelmesi var , pazar günü olan 2 derse daha hiiiiiiiiiiiiiçççççççç çalışmadımCumartesi akşamımda onlara tabi artık .
Herkese bol bol çalıştıklarını hatırlama ,çalışmadıklarını bile aniden çözebilme , gördüğü soruyu aaaa ben bunu biliyorum deme hissi diliyorum ve tabii topuklu ayakkabı giymemiş bir gözetmen de diliyorum
Allah kolaylık versin hepimize ,yarın bomba gibi dönelim buralara :13:
İlk ünitelerden beklediğimden fazla soru geldi hiç beğenmedim soruları
sallamanın bile bir usulu olmalı dedim......
düzenli sallamalar gerçekleştirdim umarım tutarda kalmadan geçerim.
Kızlar size bir sorum olucak.. Ben iki yıllık bölümde okuyorum ortalamam 2,00 üstünde ama 1.sınıftan 1 dersim kalmıştı o dersi bu sene veremiycem gibi.. ortalama ile geciliyomuşş.. Peki 1.sınıf ortalamama göremi 2.sınıf ortalamama göremi değerlendirilcek.. kaldığım ders 1.sınıftan :S...
Kızlar size bir sorum olucak.. Ben iki yıllık bölümde okuyorum ortalamam 2,00 üstünde ama 1.sınıftan 1 dersim kalmıştı o dersi bu sene veremiycem gibi.. ortalama ile geciliyomuşş.. Peki 1.sınıf ortalamama göremi 2.sınıf ortalamama göremi değerlendirilcek.. kaldığım ders 1.sınıftan :S...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?