Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

kitaplar cok mu gecikiyor ya? benim bi tanesi haric hemen verdiler. ayy insallah bu donem herkesinkini hemen verirler

Aöf den mezun olursan önlisans sınavına girememe durumunu anlamadım ama anladığım yerini cevaplayayım canım . Ben olsam ; illa mezun olmamak için bir ders bırakacaksam , bu sene nasıl olsa ders çalışmakla geçecek , bir sonraki sene yine ders derdi yaşamamak için kolay olan dersimi bırakırdım.

anaam ben çatlarm meraktan oldu mu şimdi bu görmem lazım

:)) kızlar çok hoşsunuz isim veremem ki ama

Önlisans sınavı derken kpss önlisans demek istemiştim ama diyememişim

kızlar bu gece matematikten 27 aldığımı gördüm , 1 sene daha kaybettim diye ağlaya ağlaya kalkmışım. iyice yedim kafayı

peki ama aofte kaydn varken ygs ile kazandigin yere gidebilecek misin? kayitta problm ckmasin?

Yok canım aöf ile örgün birbirini etkilemiyor
Hem öyle olsa bile sınavsız geçiş yaptım kontenjansız bölüme
2. üniversite olarak okurum yine öyle böyle birbirinden alakasız

Yok canım aöf ile örgün birbirini etkilemiyor
Hem öyle olsa bile sınavsız geçiş yaptım kontenjansız bölüme
2. üniversite olarak okurum yine öyle böyle birbirinden alakasız

anladim canim insallah istedigin bolume girersin
benim bildigim, orgunde okurkn aof e de baslayabiliyoruz ama tam tersi olamiyor. demek yanlis biliyormusum :)

suan biberonu izliyorum maasallah fark atiyor :)

Biberoncum süpersinnnnn maşallahh tekrarını izledim bugün saatini kaçırdım yine yarışmanın ilkini izledim devamını izleyeceğim inşallah...

Hakkında hayırlısı olsun canımmm 23ündeki yarışmanın tekrarını izledim elendiğini doğal olarak görmedim ama canın sağolsunn...Darıısı diğer yarışmalara..:)

Bugün aöf den bana bir zarf geldi.

Dedim heralde üstün onur belgemi yolladılar performansımdan ötürü

Tabii ki de kayıt yenileme ücretlerinden sevgili öğrencilerini haberdar etmek istemişler

Tabii ki de kayıt yenileme ücretlerinden sevgili öğrencilerini haberdar etmek istemişler

Ayyy aöf deme bana sinir oluyorummmm.

Ya bide bu bütünleme olayı noldu kızlar ben hiç bi duyum almadım
:26:

Ayyy aöf deme bana sinir oluyorummmm.

Ya bide bu bütünleme olayı noldu kızlar ben hiç bi duyum almadım
:26:

Bütünlemenin olmayacağı açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam , hatta burada da konuşulmuştu canım.

Bütünlemenin olmayacağı açıklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam , hatta burada da konuşulmuştu canım.

Kaçırmışım demek ki.. Açıkcası hiç şaşırmadım biliyodum olmayacağını ama bi yandanda belki olur yök bastırır falan diyodum..
Gitti işte bi dönemim daha oturup ağlayasım var valla... Çalışsamda bitmiyo bu okul, çalışmasamda napıcamı şaşırdım..
Artık kendimi gerizekalı gibi hissediyorum bitirenler nasıl bitiriyo peki diyorum...

Bana da geldi o zarftan, hatta eşim yanımdaydı, asansörde açmaya başladım zarfı. Dur eve girelim acelen ne dedi, dedim aöf bu hiç hayra alamet değil, bayram değil seyran değil merak ettim...Tabii ki kayıt yenilemeyi haber veriyormuş sevgili okulumuz, aman kaçırmayalım diye iyilik etmişler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…