Kaçırmışım demek ki.. Açıkcası hiç şaşırmadım biliyodum olmayacağını ama bi yandanda belki olur yök bastırır falan diyodum..
Gitti işte bi dönemim daha oturup ağlayasım var valla...Çalışsamda bitmiyo bu okul, çalışmasamda napıcamı şaşırdım..
Artık kendimi gerizekalı gibi hissediyorum bitirenler nasıl bitiriyo peki diyorum...
2. üniversite kapsamında bilgisi olan var mı acaba? bir dahaki sene tarih bölümüne kayıt yaptırmak istiyorum ama tekrar sınava falan girmem gerekiyor muydu ki. Sınava girmeden kayıt yaptırabilir miyim acaba?
2. üniversite kapsamında bilgisi olan var mı acaba? bir dahaki sene tarih bölümüne kayıt yaptırmak istiyorum ama tekrar sınava falan girmem gerekiyor muydu ki. Sınava girmeden kayıt yaptırabilir miyim acaba?
bahar dönemi kitapları yayınlanmış arkadaşlar
2.üniversite için sınava girmek gerekmiyor
bende incelemiştim ama tarih bölümü varmıydı hatırlayamadım vardı sanırım
Adacığım ben ikinci üniversite kapsamında okuyorum, sınavsız; önce internetten formu doldurup çıktı alıyorsun, sonra parayı yatırıp büroya gidip kayıt oluyorsun. Tarih bölümü de var, hatta bildiğim kadarıyla istanbul üniversitesinin uzaktan eğitiminde de tarih var, auzefte...
Az önce bir yerde okudum, 1 Mart cuma günü öğleden sonra sonuçlar açıklanacak diyor. :26:
Tşk ederim şu okulu bir bitirsem inşallah hep istiyordum tarih okumak, başlamayı düşünüyorum ama yüksek lisansta düşünüyorum ikisi birden olur herhalde
Aöf'de hangi bölümdesin okuyorsun canım sen ???Olacak inşallah ben ikisini bir arada yürütmeye çalışıyorum.
Aöf'de hangi bölümdesin okuyorsun canım sen ???
adalet bölümü 1. sınıf okuyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?