Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Ama yapma böyle.O tek dersde bitecek eninde sonunda . Oturup ağlarsan sadece moralini bozmakla kalırsın canım.

Hep beraber bu dönem daha sıkı çalışacağız gör bak

Kizlar yeni topiğimiz hayirli olsun . Benide ekleyin ;-) bu sene bitse de mezun olsam.. avrupa birligi dersinden gecmismdir umarim :-\

2. üniversite kapsamında bilgisi olan var mı acaba? bir dahaki sene tarih bölümüne kayıt yaptırmak istiyorum ama tekrar sınava falan girmem gerekiyor muydu ki. Sınava girmeden kayıt yaptırabilir miyim acaba?

2. üniversite kapsamında bilgisi olan var mı acaba? bir dahaki sene tarih bölümüne kayıt yaptırmak istiyorum ama tekrar sınava falan girmem gerekiyor muydu ki. Sınava girmeden kayıt yaptırabilir miyim acaba?

2.üniversite için sınava girmek gerekmiyor
bende incelemiştim ama tarih bölümü varmıydı hatırlayamadım vardı sanırım

bana hiç yarın açıklanacakmış gibi gelmiyor
tabi inşallah yarın açıklanır
ama aof bu son günlere bırakmadan edemez diye düşünüyorum
birde arkadaşla iddaya girdik yarın açıklanmıcak diyorum o açıklancak diyor
inşallah açıklanır yinede tabi umarım çan puanlarınıda açıklarlar
parça parça iş yapmazlar inşallah

bu arada arkadaşım böyle birşey atmış
sizlerinde işine yarar belki
akıllı telefon kullananlar telefonlarına indirebilirler
kitaplar açılıyor güzel bir uygulamaya benziyor güz dönemi kitaplarım çıktı hemen
yarında bahar dönemininkilere ulaşıcaz inşallah
çok hayırlı birşey yapmışlar

Günaydın arkadaşlar..
Bir tarih verdiklerinde 00:00dan sonra internete yüklüyorlar diye; bir hevesle ders kitapları yüklenmiş mi diye baktım şimdi..
Ne yazık ki yüklenmemiş.
Şaşırmadım sanırım; bu okul beni şaşırtmıyor artık..
Ben de ayın ayın 4ü gibi açıklanır diyorum, bakalım.. Haftaya cumaya kadar açıklanır da; gününü bilemedim.. :)

Son düzenleme:

Adacığım ben ikinci üniversite kapsamında okuyorum, sınavsız; önce internetten formu doldurup çıktı alıyorsun, sonra parayı yatırıp büroya gidip kayıt oluyorsun. Tarih bölümü de var, hatta bildiğim kadarıyla istanbul üniversitesinin uzaktan eğitiminde de tarih var, auzefte...

bahar dönemi kitapları yayınlanmış arkadaşlar

Ben bu aöf ün sitesinde labirent misali hep kayboluyorum ya , bir müddet sonra ne aradığımıda unutuyorum, link versene canım bende bakayım .

2.üniversite için sınava girmek gerekmiyor
bende incelemiştim ama tarih bölümü varmıydı hatırlayamadım vardı sanırım

Tşk ederim şu okulu bir bitirsem inşallah hep istiyordum tarih okumak, başlamayı düşünüyorum ama yüksek lisansta düşünüyorum ikisi birden olur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…