Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

derste oldugum icin bn izleyemedim
halbuki cok merak etmistim :-D
ama pts kesin izlicem evdeyim cunku. yine ayni saatte mi? finale kalmissin tebrikler :))

Şebboycum , trt 1 de hafta içi 17:20 de başlıyor , cevap soruda yarışması.
Pazartesi izlersin.

çok güzel yarış çıkardın bacım çok çok tebriklerrrr... başarılarının devamını dilerim...

yahu hep istanbul ve civarını alıyorlar ama yarışmalara bende katılmak istiyorummmmmmmm

Yarışma demişken ;

Hadi oy kullanmaya herkes ,kk yı da unutmayalım lütfen .

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html

telden beceremedim anket görünmüyordu
şimdi oyumu kullandım
sadece seni tanıyorum sen davet ettin ankete falan diye değil, bana en çok hitap eden yemek seninki oldugu için (yani emin diğerleri de lezzetlidir de çok klasik göründükleri için bana bir çoğu hiç hitap etmedi) gerçekten çok çok beğenerek oyumu sana verdim. sonuçta burdan ancak resim gördüğümüz ve tatmadığımız için görünüş ve farklılık çok önemli diye düşünüyorum :) ellerine sağlık

Evet bende izledim akşam artık finalide soluksuz izleriz

Sağol adacığım, çok teşekkür ederim.:))

çok güzel yarış çıkardın bacım çok çok tebriklerrrr... başarılarının devamını dilerim...

yahu hep istanbul ve civarını alıyorlar ama yarışmalara bende katılmak istiyorummmmmmmm

Sağolasın kgokceciğim, İstanbul civarının yarışmaya gelip gitmesi kolay olur diyedir belki ama sen başvurmaya devam et mutlaka bir sonuç çıkacaktır. Ben de çok yarışmaya başvurdum, ilk deneyimim bu oldu, umarım daha da devam eder çok zevkli çünkü yarışmak. :))

Bende izledim Gözde ablacım, çok tebrik ederim. :)
Sizi de çok beğendim. :))

Çok teşekkür ederim canım benim, beğenmenize ayrıca seviniyorum.:))

Aöf sonuçları bu hafta içinde açıklayacak diye bir dedikodu dönüyor kızlar, sizce doğru olabilir mi? Bana biraz erken gibi geldi ama düşününce kayıt tarihi de 11 martta başlıyor, belki de açıklayabilirler ne dersiniz?

Vizeleri daha geç açıklamışlardı bu hafta açıklamayacaklarmış gibi geliyor bana
Çünkü işleri daha uzun ortalamalar alınıcak çan hesaplanıcak ohooo çok uzun sürer çoook
Ama keşke açıklasalarda geçtikmi kaldıkmı öğrensek biran önce

ausencia arkadasimiz yanitlamis zaten :)) cuma vardi kacrdik pazartesi izleriz.

ben de cok yarsmaya basvrdm tipimi mi begenmediler amaclarimi mi bilmiyorum :) hic kabul etmediler cok istiyorum halbuki.

Aksine ben hangi yarışmaya başvurduysam çağrıldım. Hatta bir kaç kere arandım çıkın diye ama utandım, çekindim çıkamadım :)
Paraları elimle teptim
en büyük pişmalığın kim milyoner olmak isteri elimle tepmemdi :84:

Sevgiciğim valla herkes milyonere çağrılmanın zor olduğunu söylüyor, keşke gitseydin yaaa... Ben de başvuracağım ona, umarım çağırırlar... Cevap sorudaya mutlaka git ama, ekip çok iyi, insanlar çok sıcak, eğleniyorsun da...

Son düzenleme:

sevgicim seni forum olarak pataklayacaz :) kız sen delimisin cinlimisin :) milyonere çağırıldın gitmedin öylemi....
umarım bu smile anlatır içimizdekileri

sevgicim seni forum olarak pataklayacaz :) kız sen delimisin cinlimisin :) milyonere çağırıldın gitmedin öylemi....
umarım bu smile anlatır içimizdekileri

ayyyy ne güldüm inme incek sakinol
bende çıkamazdım heralde sevgi gibi utanırım
annemde bu ara takmış bana başvursana sen şanslısın çağırırlar diyo aklıma giriyor
ama bende utanırım kekelerim falan rezillik
zaten hemen herşey düşüyor internete en ufak bir şeyde maskara yapıolar insan korkuyo

aman gözdem yaa, ne insanlar çıkıyor iki kelimeyi bi araya getirip konuşamayan ama milyonları alıp gidiyorlar valla :)
onların komik duruma düştüğü anları kim hatırlıyorki sonra..beş dakka sonra unutuyoruz..onlar da milyonlarla mutlu mesut yaşıyorlar :)
ben başvurmadım ama niyetim var...

Aynı saatte canım, çok tesekkür ederim. :))

gözde ablacım adaşım yarışmayı izleyemedım ama sana baktım netten merak ettim
boş bi zamanımda izlicem bende baştan
hiç izlemediğim bir yarışmaydı merak ettim
belki bede katılırım bi bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…