Sagolasin canim benim, sizler izlediginiz icin ben ayri bir heyecanlandim...
Kaldim sevgim, bir de heyecanim yok olsaydi da cevap verebilseydim soruya keske.
Tanisacagiz ausum canim, nasilsa ayri sehir de olsa yakiniz, mutlaka tanisacagiz, ben cok istiyorum...
derste oldugum icin bn izleyemedim
halbuki cok merak etmistim :-D
ama pts kesin izlicem evdeyim cunku. yine ayni saatte mi? finale kalmissin tebrikler :))
hangi program anladınmı cnm sen??
Selam.Biberon'u izliyorum şu an Trt1de.Ne güzel oluyomuş ya böyle buradan birini görmek.Tanıdık birisini izliyomuşsun gibi oluyor
aileler yarışıyoramı katıldın biberoncum
Yarışma demişken ;
Hadi oy kullanmaya herkes ,kk yı da unutmayalım lütfen .
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/596822-deniz-urunleri.html
derste oldugum icin bn izleyemedim
halbuki cok merak etmistim :-D
ama pts kesin izlicem evdeyim cunku. yine ayni saatte mi? finale kalmissin tebrikler :))
Evet bende izledim akşam artık finalide soluksuz izleriz
çok güzel yarış çıkardın bacım çok çok tebriklerrrr... başarılarının devamını dilerim...
yahu hep istanbul ve civarını alıyorlar ama yarışmalara bende katılmak istiyorummmmmmmm
Bende izledim Gözde ablacım, çok tebrik ederim. :)
Sizi de çok beğendim. :))
Aöf sonuçları bu hafta içinde açıklayacak diye bir dedikodu dönüyor kızlar, sizce doğru olabilir mi? Bana biraz erken gibi geldi ama düşününce kayıt tarihi de 11 martta başlıyor, belki de açıklayabilirler ne dersiniz?
ausencia arkadasimiz yanitlamis zaten :)) cuma vardi kacrdik pazartesi izleriz.
ben de cok yarsmaya basvrdm tipimi mi begenmediler amaclarimi mi bilmiyorum :) hic kabul etmediler cok istiyorum halbuki.
Aksine ben hangi yarışmaya başvurduysam çağrıldım. Hatta bir kaç kere arandım çıkın diye ama utandım, çekindim çıkamadım :)
Paraları elimle teptim
en büyük pişmalığın kim milyoner olmak isteri elimle tepmemdi :84:
Aksine ben hangi yarışmaya başvurduysam çağrıldım. Hatta bir kaç kere arandım çıkın diye ama utandım, çekindim çıkamadım :)
Paraları elimle teptim
en büyük pişmalığın kim milyoner olmak isteri elimle tepmemdi :84:
sevgicim seni forum olarak pataklayacaz :) kız sen delimisin cinlimisin :) milyonere çağırıldın gitmedin öylemi....
umarım bu smile anlatır içimizdekileri
ayyyy ne güldüm inme incek sakinol
bende çıkamazdım heralde sevgi gibi utanırım
annemde bu ara takmış bana başvursana sen şanslısın çağırırlar diyo aklıma giriyor
ama bende utanırım kekelerim falan rezillik
zaten hemen herşey düşüyor internete en ufak bir şeyde maskara yapıolar insan korkuyo
Aynı saatte canım, çok tesekkür ederim. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?