Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

aaaa bak görüyomusun kalp kalbe karşı
hadi beraber başvurak
bende böle heves eder eder otururum totomun üstüne
yok ki cesaret
yoksa dediğin gibi ne insanlar çıkıyor
bizim gibisini zor bulurlar dimi ama
ama şu kim milyoner olmak ister yarışması benim içimde kaldı hep
çocukluğumdan beri takık bir durumdayım o yarışmaya nedense
hep derdim büyüyünce gitcem bende diye

sevgicim seni forum olarak pataklayacaz :) kız sen delimisin cinlimisin :) milyonere çağırıldın gitmedin öylemi....
umarım bu smile anlatır içimizdekileri

sormayın kızlar ya yaptım böyle bir delilik
ama çok çekindim sorulara cevap veremem diye utandım çekindim valla
sonra elalemin diline sakız olmak var
ama sonradan pişman oldum en azından bir kaç bin alırdım diye
güven banaya ne mantığa sahipsem diğer kişi alır giderse emek verdiğimle kalırım diye gitmedim
delilik işte bendeki :)

Ama tekrar arıyorlarmış başvurunca belkim başvururum cesaretimi toplarsam
Cevap soruya katılırsam sırf eğlencesi için katılırım çok zevkli bir program

ama şu kim milyoner olmak ister yarışması benim içimde kaldı hep
çocukluğumdan beri takık bir durumdayım o yarışmaya nedense
hep derdim büyüyünce gitcem bende diye

Benden sonra bir arkadaşım daha gitti mülakat için pazar gitti çarşamba gününe kadar olumlu olursa çağırılıyor
ama aranmamış....

Şöyle bir şey itiraf edeyim size; yaklaşık 4 hafta filan önce benim gönlümdeki kişi katıldı milyonere
60 bine geldi bilemedi 15 bin aldı

çabuk itiraf et çabuk
çatlarız merakımızdan...

Adaşım, canım kardeşim, katıl gerçekten çok eğlenceli. Şoray Bey de yarışmadan evvel bir-iki dakika konuşuyor yarışmacılarla, heyecanını alıyor daha iyi oluyor.:)) Bir de eğlenceli, dediğim gibi ekip de çok iyi, çok güzel vakit geçiriyorsun...

Kızlar ya ders çalışmaya başlayan varmı aranızda... Ne zaman başlayacağız

Daha kitaplar internette yayınlanmadı galiba ama yayınlansa bile ben en azından bir 10 gün daha tatil ilan etmeyi düşünüyorum. Biraz da vaktimiz olacak vizeye kadar sanırım 2 ay kadar, ne kadar geç başlarsam o kadar sıkılmam diye düşünüyorum...

Edit: 125 binlik soruyu bilememiş beyefendi

benim aynı dönemi 2. kere okuduğum için kitaplar elimde zaten.. Bende tam tersine erken başlayayımda geniş zaman diliminde rahat rahat çalışayım diyorum ama nerdeeee aöfe sinir oluyorum çalş çalış boşaaaa

ben öyle netten metten çalışamam hayatcım, illa kitap olacak elimde...sayfalarını hissedecem...:) kitap kokusu gelecek burnuma :)
öyle pc ekranından çalışmak yalan gibi geliyor bana...sanki boşu boşuna okuyorum gibi hissediyorum aklımda da kalmıyor zaten...kitap iyidir kitap :) kitaplar verilene kadar da çalışmayı düşünmüyorum zaten...

Aynen gazelim aynen, ben kitabı çizerek ve sonra ondan özet çıkararak çalışıyorum. Netten okuyunca bir şeyler eksik oluyor, illa elimde olmalı kitap. Ama bu dönem vizeden 2 hafta önce alabildim kitaplarımı, mecburen netten çalıştım. Gözlerim şeşi beş oldu ekrana bakmaktan, umarım bahar döneminde kitapları çabucak verirler...

inşallah gözdem yaa, bende senin gibi çizerek önemli yerleri not alarak çalışıyorum...netten anlamam ki ben yaa...
birde malum seninde oğlun var benimde oğlum var bilgisayarı elime aldımmı tepemden inmiyor, pepe coilue, keloğlan çizgi filmleri varya aç aç diye tutturuyo :)
o yüzden benim netten çalışma durumum olamaz...
kitabı elime alacam, masama oturacam,bi yandan çayımı kahvemi yudumlarken bi yandan çalışacam :) benim tarzım budur :)

Ayy evet gazelim, bilgisayar onun, kumanda onun, zaten bütün günüm çizgi filmle geçiyor. Ben de geceden geceye çalıştım hep, ama bu sefer ben de kitaplarımı erken istiyorum. İnşallah kayıt sırasında verirler...

merhaba hanımlar bende aöf işletme fakültesi işletme 4. sınıftayım umarım güz döneminden hepsini geçerim ve bahar dönemi son dönemim olur.bu dönem bende sizin çalışma grubunuza katılmak istiyorum

Hoşgeldin aramıza .

Tam yerine geldin . Burada biraz ders çalışmak istemesen ,biraz içinde tembellik oluşsa ; müthiş güçler seni hemen ders kitaplarının başına yolluyor

Tecrübe ile sabittir.

Umarım son dönemin olur ve bizde bu sene mezun veririz aramızda .

Ablacım, ben bu sene mezun olmayacağım aöften
Ygs gireceğim bir üni daha okumak niyetindeyim
İStanbulda özel sağlık bölümleri yazacağım
Aöf den mezun olursam bir daha önlisans sınavına giremem
Niyetim bu dönemde ki derslerin hepsini vermekti
Bahar döneminden 1 ders bırakacağım
Ama en zorunu mu bıraksam kolayını mı bilemedim:26:

ben sorular konusunda kendime cok guveniyorum ama hani gider en basit seyi bilemeyebilirim de. heleki deyim falan sorarsa veya sesli sorular. eski turk sarkilarini ve sanatcilarini eserlerini filan pek tanimiyorum.
ama yine de cok istiyorum. olmazsa da olmaz. joker moker derken bi kac sey bilirim elbet.
cunku bu tip sorular disinda cok iyi biliyorum.

ya cahilligime ver, onlisans sinavi nedir? ve aoften niye mezun olmayacaksn? bn anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…