aman gözdem yaa, ne insanlar çıkıyor iki kelimeyi bi araya getirip konuşamayan ama milyonları alıp gidiyorlar valla :)
onların komik duruma düştüğü anları kim hatırlıyorki sonra..beş dakka sonra unutuyoruz..onlar da milyonlarla mutlu mesut yaşıyorlar :)
ben başvurmadım ama niyetim var...
Sevgiciğim valla herkes milyonere çağrılmanın zor olduğunu söylüyor, keşke gitseydin yaaa... Ben de başvuracağım ona, umarım çağırırlar... Cevap sorudaya mutlaka git ama, ekip çok iyi, insanlar çok sıcak, eğleniyorsun da...
sevgicim seni forum olarak pataklayacaz :) kız sen delimisin cinlimisin :) milyonere çağırıldın gitmedin öylemi....
umarım bu smile anlatır içimizdekileri
ayyyy ne güldüm inme incek sakinol
bende çıkamazdım heralde sevgi gibi utanırım
annemde bu ara takmış bana başvursana sen şanslısın çağırırlar diyo aklıma giriyor
ama bende utanırım kekelerim falan rezillik
zaten hemen herşey düşüyor internete en ufak bir şeyde maskara yapıolar insan korkuyo
ama şu kim milyoner olmak ister yarışması benim içimde kaldı hep
çocukluğumdan beri takık bir durumdayım o yarışmaya nedense
hep derdim büyüyünce gitcem bende diye
Benden sonra bir arkadaşım daha gitti mülakat için pazar gitti çarşamba gününe kadar olumlu olursa çağırılıyor
ama aranmamış....
Şöyle bir şey itiraf edeyim size; yaklaşık 4 hafta filan önce benim gönlümdeki kişi katıldı milyonere
60 bine geldi bilemedi 15 bin aldı
gözde ablacım adaşım yarışmayı izleyemedım ama sana baktım netten merak ettim
boş bi zamanımda izlicem bende baştan
hiç izlemediğim bir yarışmaydı merak ettim
belki bede katılırım bi bakayım
Kızlar ya ders çalışmaya başlayan varmı aranızda... Ne zaman başlayacağız
Benden sonra bir arkadaşım daha gitti mülakat için pazar gitti çarşamba gününe kadar olumlu olursa çağırılıyor
ama aranmamış....
Şöyle bir şey itiraf edeyim size; yaklaşık 4 hafta filan önce benim gönlümdeki kişi katıldı milyonere
60 bine geldi bilemedi 15 bin aldı
Kızlar ya ders çalışmaya başlayan varmı aranızda... Ne zaman başlayacağız
Daha kitaplar internette yayınlanmadı galiba ama yayınlansa bile ben en azından bir 10 gün daha tatil ilan etmeyi düşünüyorum. Biraz da vaktimiz olacak vizeye kadar sanırım 2 ay kadar, ne kadar geç başlarsam o kadar sıkılmam diye düşünüyorum...
benim aynı dönemi 2. kere okuduğum için kitaplar elimde zaten.. Bende tam tersine erken başlayayımda geniş zaman diliminde rahat rahat çalışayım diyorum ama nerdeeee aöfe sinir oluyorum çalş çalış boşaaaa
ben öyle netten metten çalışamam hayatcım, illa kitap olacak elimde...sayfalarını hissedecem...:) kitap kokusu gelecek burnuma :)
öyle pc ekranından çalışmak yalan gibi geliyor bana...sanki boşu boşuna okuyorum gibi hissediyorum aklımda da kalmıyor zaten...kitap iyidir kitap :) kitaplar verilene kadar da çalışmayı düşünmüyorum zaten...
Aynen gazelim aynen, ben kitabı çizerek ve sonra ondan özet çıkararak çalışıyorum. Netten okuyunca bir şeyler eksik oluyor, illa elimde olmalı kitap. Ama bu dönem vizeden 2 hafta önce alabildim kitaplarımı, mecburen netten çalıştım. Gözlerim şeşi beş oldu ekrana bakmaktan, umarım bahar döneminde kitapları çabucak verirler...
inşallah gözdem yaa, bende senin gibi çizerek önemli yerleri not alarak çalışıyorum...netten anlamam ki ben yaa...
birde malum seninde oğlun var benimde oğlum var bilgisayarı elime aldımmı tepemden inmiyor, pepe coilue, keloğlan çizgi filmleri varya aç aç diye tutturuyo :)
o yüzden benim netten çalışma durumum olamaz...
kitabı elime alacam, masama oturacam,bi yandan çayımı kahvemi yudumlarken bi yandan çalışacam :) benim tarzım budur :)
merhaba hanımlar bende aöf işletme fakültesi işletme 4. sınıftayım umarım güz döneminden hepsini geçerim ve bahar dönemi son dönemim olur.bu dönem bende sizin çalışma grubunuza katılmak istiyorum
merhaba hanımlar bende aöf işletme fakültesi işletme 4. sınıftayım umarım güz döneminden hepsini geçerim ve bahar dönemi son dönemim olur.bu dönem bende sizin çalışma grubunuza katılmak istiyorum
Hoşgeldin aramıza .
Tam yerine geldin . Burada biraz ders çalışmak istemesen ,biraz içinde tembellik oluşsa ; müthiş güçler seni hemen ders kitaplarının başına yolluyor
Tecrübe ile sabittir.
Umarım son dönemin olur ve bizde bu sene mezun veririz aramızda .
sormayın kızlar ya yaptım böyle bir delilik
ama çok çekindim sorulara cevap veremem diye utandım çekindim valla
sonra elalemin diline sakız olmak var
ama sonradan pişman oldum en azından bir kaç bin alırdım diye
güven banaya ne mantığa sahipsem diğer kişi alır giderse emek verdiğimle kalırım diye gitmedim
delilik işte bendeki :)
Ama tekrar arıyorlarmış başvurunca belkim başvururum cesaretimi toplarsam
Cevap soruya katılırsam sırf eğlencesi için katılırım çok zevkli bir program
Ablacım, ben bu sene mezun olmayacağım aöften
Ygs gireceğim bir üni daha okumak niyetindeyim
İStanbulda özel sağlık bölümleri yazacağım
Aöf den mezun olursam bir daha önlisans sınavına giremem
Niyetim bu dönemde ki derslerin hepsini vermekti
Bahar döneminden 1 ders bırakacağım
Ama en zorunu mu bıraksam kolayını mı bilemedim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?