- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
teşekkürler canım...eşimin durum vahim yani???
bu durumda bahar döneminde bu kaldığı dersleri tekrar mı alıcak?? evet birinci sınıf...
Şartlı geçme durumu olan derslerinden kalıyor şu durumda malesef.1. sınıfsa ortalaması bu şekilde.
Hayır bahar döneminde bu kaldığı dersler olmayacak.Gelecek sene güz döneminde alttan alacak bu derslerini.
Canım bahar dönemiyle birlikte 2 ortalamayı tutturursa bu derslerden de geçecek. Yani şu anda akademik yetersizlik uyarısı alacak. Bahar döneminin sonunda 2 ortalamyı tutturamazsa o zaman önümüzdeki güz döneminde bu dersleri tekrar alacak...
Bu gerçekten böyle mi? Merak ettiğimden soruyorum, bizim örgünde böyle değildi çünkü. Dönem ortalamasına bakılıyordu, ikinci dönem istersen 4.0 yap ilk dönem 2nin altındaysa kaldın mı kalıyordun.
deme biberonnnnnnnnn :) kız ölümü gör takılmıyon demi bak..kuzum ben yaşlı başlı gacıyım kalbim tansiyonum şekerim var benim
şaka tatlım..ya gerçekten hangi belge kaçla alınıyor...???
eşim gıcık etti adamın durum vahim, hala diyor ki amaannn takılmam hiç..gıcık....
ben onunkini hesaplayacam diye uğraşıyorum, o da tv izliyor...
Zaten çalışmadım diyenden korkucan
hımm anladım canım 2 ortalamanın altında kaldığı için şartlı olanlar kalıyor yani...
tüh üzüldüm eşimin adına...
gerçi öylesine okuyor ama olsun :) geçse iyi olacaktı...
Bu gerçekten böyle mi? Merak ettiğimden soruyorum, bizim örgünde böyle değildi çünkü. Dönem ortalamasına bakılıyordu, ikinci dönem istersen 4.0 yap ilk dönem 2nin altındaysa kaldın mı kalıyordun.
Kız ciddi finallere hiç çalışamadım tatildeydim ben
Taktik yaptım emin olduğum bi kaç sorudan sonrasını 4a 4b 4c 4d 4e olacak şekilde salladım
Cidden bunu yaptım yani
Ben açıköğretimin videosunu izlemiştim, böyle anlatıyordu. Aşağıdaki linkte de daha net anlatıyor...
Aöf kredili sistem aöf sınav geçme notu açıklaması
Evet ben bu yöntemden dolayı bilgisayardan notumu düşürmüşüm,hukukun temel kavramlarınıda batırmışım
Ama aynı yöntemle bi derstende 90 aldım
Ya işte deneyeyim dedim çalışmayınca işe yaradı bende
Hukuk ben batırmamış ya idare eder gelmiş
Ya MyosotisArvensis ortalamamı hesapla demişti.
Notlarını aradım ama göremedim buralardaysa notlarını kredileriyle birlikte paylaşsın hesaplayayım.
Neyseki ortalamayla hepsinden geçmişim çok şaşkınım
Ben çıkıyorum artık.Herkese hayırlı geceler.Bu stresten de kurtulmuş olduk.
MyosotisArvensis notlarını paylaştın mı göremedim ortalamanı hesaplayacağım demiştim.
Hakkını helal et olur mu?
Ya sen bi de bendeki şaşkınlığı görsen
Loto gibi sonuç bekliyordum finallere 2 hafta kala tatile gittim ben sınavlardan bi gün önce döndüm
Soruları dahi hatırlamadım bakıcaktım açıklandığında
Hakikaten bu ortalama olayı iyi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?