Kız ciddi finallere hiç çalışamadım tatildeydim ben
Taktik yaptım emin olduğum bi kaç sorudan sonrasını 4a 4b 4c 4d 4e olacak şekilde salladım
Cidden bunu yaptım yani
Sen helal et canım hakkını asıl.
Allah ömür verirse yarın karşılaşır, bakarız notlara.
İlgin için çok teşekkür ederim.
dershaneler bu taktiğini duymasın sedulu, seni imha etmek için peşine adam takarlar
Onu bir kaç soruda bende yaptım hangi şık da cevap azsa bilmediğimi ona işaretledim o şekilde bir sorum doğru çıktı hatta
Biz bu işi çözdük
Sırf şaka olarak algılama diye sonuna gülen surat koyuyordum vazgeçtim, valla. 3.00 ve 3.50 arası onur belgesi, 3.50 üzeri yüksek onur belgesi diye biliyorum, bir daha bakarım şimdi...
Ders sayın gözüme pek bi az gözüktü kız bu ne
biberonum eğil kuzum öpecem alnından
ben bazı dersler çok kötü gelicek beklerken bu şimdi penisilin gibi geldi.....
aaa bu arada biberonum farkındamısın ufkundamısın dikkatindemisin bak arapçama bak
ilk gördüğümde aynen gözlerim böyleydi
vallahi 30 bile gelmez demiştim ama 80 geldi...
pek sallamadım ama yakın gelen şıkkı işaretlemiştim...
biz yaşlanmamışız daha biberonum...kim demişti bize yaşlı diye heytt beee
şaka bi yana çok rahatladım cnm yaa ..allah herkese hayırlı notlar versin...eşimde geçseydi iyiydi
alttan dersim yok 4. sınıf olduğum için üstten de ders seçmiyorum. 2 dersten de muafım örgünde aldığım için
geçen sene 4. sınıfta millet toplam 6 dersle okul bitirdi neresi az yaw 5 tane de bahar döneminde toplam 10 ders çokkkkkk bile
kızlar dc olan derslerimizden direk kalıyormuyuz yardımedermisinizzzzzzzzzzzzzzzzzz
Sevgi meleğiiiiiiii..
Gece gece içimi rahatlattın canım, buradan da yazıp teşekkür etmek istedim..
DCler gözümü korkutmuştu çok.
Teşekkür ederim ortalamamı gecenin bu saatinde hesaplamaya üşenmediğin içinnn..
ortalaman 2 üzerindeyse geçiyorsun altındaysa kalıyorsun canım
Canım benim, bir sayfa evvel gönderdiğim linkteki yazıyı okudun mu? Eşin kalmadı, sadece bahar döneminde 2.00 üzeri ortalama getirmesi yeterli, böylece sadece ff olanları tekrar etmiş olacak, diğerlerinin hepsinden geçecek.
Arapçana ayrıca dikkat ettim gazelim, benim osmanlıca da 85 geldiBenim asıl o 7 krediye gözüm büyüdü, ne yapmışlar gerçekteni insan biraz adaletli dağıtır kredileri...Yaşlı değiliz canım sadece olgunuz işte...
Rica ederim 4 ders hepi topu ne zahmeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?