Kredili Sistem Açık Öğretim Ders Çalışma Sayfası

Bu dönemi örgünden ve açıköğretimden toplam 15 dersten kalmadan geçtim çok şükür.
Darısı bu döneme inşallah.
Tabi açıköğretim ortalamam çok vasat ama buna da şükür.Yeterki dersten kalmıyım düşük ortalamaya razıyım.

Kızlar pazar gunu sınava girememiştim simdi butun derslerden kalıyor muyum ?
muhasebe cc bari ondan gecseydim .moralim sıfır nolur birseyler soyleyin :'(

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar. Akşamdan beri hala kendime gelmiş değilim bir dersim ff geldi ve sırf o ders yüzünden bir dönem uzattım okulu. Diğer bütün derslerimin notları çok yüksek olmasına rağmen maalesef alttan dersim beni mahvetti

kızlar hesaplama yaparken geçen seneden 2 dersim vardı onları ayırıyormuyuz yoksa dahil ediyormuyuz.

2. 3. ve 4. sınıflar için ortalama hesaplama:
Her dönemin ortalamasını ayrı ayrı hesaplayın. (örnek:2011-2012 güz dönemi ortalaması 2011-2012 bahar dönemi ortalaması 2012-2013 güz dönemi ortalaması )
Hesapladıktan sonra hepsini toplayıp kaç tane böyle dönem varsa dönem sayısına bölün.Mesela burada 3 dönem var.3'e böleceğiz.

Keşke bütünlemeyi kaldırmasalardı.Örgünde bizim mezun olacaklar için böyle kalan tek dersler için tek ders sınavı diye birşey var.
Ama açıköğretimde var mıdır bilmiyorum.

selam sevgicim beni de eklersin artık listeye egrçi eklemiştinnnnnnn amaaa artık kesinkez çalışacam... hepsiini geçmişim en düşük notum bb
ve bir çoğu bb
bu dönem daha yüksek tutmam gerek yoksa dgs hayali suya düşcek

Ben ortalamada bi yanlışlık yapmışım bugün arkadaşlarıma da hesaplattırdım 2.05 çıktı yani ucu ucuna..
FF dersimde yok çok şükür.. İnşaAllah geçeceğim ama yinede sevenemiyorum aöf bu nolur nolmaz ..

Geçmişi okuyamadım arkadaşlar , umarım herkes geçmiştir.

Bende beklentilerimin üstünde notlarla karşılaştım .

AA - BA - BA - BB - BB - CB

Ortalamam da 3.1 .

Bu dönemi atlattım şükür , gelsin yeni dersler.

slm kızlar internetimde bağlantı sorunu olduğu için giremedim bugün..
sayfalar baya ilerlemiş tek tek okuyamadım hepsini...
aus gzdbky hayatsultan biberon gareng ve aklıma gelmeyen dostlarım sonuçlarınız nasıl..sadece biberonu biliyorum..
diğerlerini okuyamadım, kötü olan yoktur inşallah...

ahretlik bende dün gece seni göremeyince bi sorun var sandım iyi iyi sevindim..yırttık hep beraber allahın iznyle... :)
artık mart 11 den sonra sıkı bi çalışma yoluna giriyoruz allah izin verirse...

Kızlaar. Ortalama nasıl hesaplanıyor. Benim en düşük notum bir tane DC. Ortalamam 2 olmazsa bitek dc kalıyor dimi kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…