Geçmişi okuyamadım arkadaşlar , umarım herkes geçmiştir.
Bende beklentilerimin üstünde notlarla karşılaştım .
AA - BA - BA - BB - BB - CB
Ortalamam da 3.1 .
Bu dönemi atlattım şükür , gelsin yeni dersler.
Kızlar şimdi dc olan derslerden geçip geçmediğimiz yani ortalama hesaplaması önümüzdeki sınavların sonunda belli olacak değil mi ?
Kızlaar. Ortalama nasıl hesaplanıyor. Benim en düşük notum bir tane DC. Ortalamam 2 olmazsa bitek dc kalıyor dimi kızlar.
canım notlarını harfli şekliyle yazarsan hesaplarız....
eğer bahar döneminde ortalaman 2 olmazsa kalmış oluyorsun dc den evet... yani benim bildiğim bu..
ama sen notlarını yazda hesaplayıp görelim...
slm kızlar internetimde bağlantı sorunu olduğu için giremedim bugün..
sayfalar baya ilerlemiş tek tek okuyamadım hepsini...
aus gzdbky hayatsultan biberon gareng ve aklıma gelmeyen dostlarım sonuçlarınız nasıl..sadece biberonu biliyorum..
diğerlerini okuyamadım, kötü olan yoktur inşallah...
Ayy canım. Sağolasın sanada zahmet olacak ama
maşallah canım yaa güzel notların, korktuğun gibi olmadı işte gördünmü :)selam canım
genelde herkesin iyi çok şükür
ortalamalarda verilseydi tam olarak herkes nefes alacaktı
benimkilerde iyi beklediğim gibi hepsi
bir inkılap dc geldi işte
onuda ortalamayla zaten kurtarıyorum
3,24 gelecek sanırım ortalamamda
puanlarımd böyle sanırım en fazla dersi olan benim liste kabarık
OKULÖNCESİNDE MÜZİK EĞİTİMİ-----------4.0 --------58,00 CB
ANNE VE ÇOCUK BESLENMESİ---------------6.0 -------89,50 AA
ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE GELİŞİM----5.0 --------72,00 BA
OKULÖNCESİNDE FEN EĞİTİMİ---------------4.0 -------79,00 AA
OKULÖNCESİNDE YARATICILIK---------------4.0--------59,00 BC
OKULÖNCENSİNDE DRAMA--------------------3.0 --------81,50 AA
ÖĞRETİM İLKE VE YÖNTEMLERİ--------------3.0--------49,00 CC
OKUL DENEYİMİ ------------------------------4.0 --------84,10 AA
EĞİTİM SOSYOLOJİSİ ------------------------ 5.0 -------84,50 AA
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ ------3.0 ------- 40,00 DC
TÜRKÇE SÖZLÜ ANLATIM----------------------4.0---------77,50 BA
maşallah canım yaa güzel notların, korktuğun gibi olmadı işte gördünmü :)
üstten aldığın için çok zorlandın ama bak kurtuldun işte....seney uğraşmayacaksın ıvır zıvır derslerle..
bu arada gözdecim inkılapla cebelleştin sen, bende arapçayla epey stres olmuştum hatırlarsan :) ben arapçanın sonucunu görünce aynen şok :)
hiç beklemiyordum emin olarak vermediğim cevaplar doğru çıktı :) 80 almışım düşünsene..ödüm kopuyordu fazlada çalışmamıştım :)
ben bu arapçayı sökmüşüm haberim yok
Bravo gazelim, daha evvel de tebrik etmiştim arapça için ayrıca, ama ikinci kere tebrik etmekte mahzur görmüyorum.Ben tahmin etmiştim ama senin iyi gelecekti, içime doğmuştu cidden. Bu dönem senin o bilgilerin bana lazım gazelim, biz de bu dönem gramere başlıyoruz. ( Artık bu arkadaşına bir el uzatırsın anlamadığım bir şey olursa....
Geçmişi okuyamadım arkadaşlar , umarım herkes geçmiştir.
Bende beklentilerimin üstünde notlarla karşılaştım .
AA - BA - BA - BB - BB - CB
Ortalamam da 3.1 .
Bu dönemi atlattım şükür , gelsin yeni dersler.
ah kurban olurum ben kuzuma yaaa :) bildiğim herşey sana feda olsun gözdem ayıpsın :) el atmak ne demek elim kolum omzum senindirama ne grameri onu anlamadım, osmanlıca için olan mı? yanlış hatırlamıyorsam eğer dimi?
bu arada tebrik edebildiğin kadar et kuzum yaa :) ben sıyırdım dünden beri yat arapça kalk arapça...:) anneme telefon ettim anne kızını tebrik et sınavlar açıklandı geçtim diye, :) annemin sorduğu ilk soru şu..arapça noldu arapça????
tabi bende aynen bu smile gibi şok...
kızlar notlarım bc ba ba bc dc cb
durum nasıl ortalamanın üstündemiyim
dc olan dersten kaldım mı acaba
yardımcı olan varmıdır :44:
Canım benim bilmem mi, canımsın benim. :))) Osmanlıca gazelim ama arapça grameri, yani osmanlıcanın temeli arapça ya, o nedenle arapça sıfat, zamir vs. var diye biliyorum bu dönem. Kime rastladıysam benim bölümden, ileriki sınıflarda olanlar, ilk dönem gördüğünüz osmanlıca ne ki, bir de ikinci dönem ve ikinci sene arapça kısmını okuyun da anlayacaksınız diyorlar. Bakalım, ne kadar çakacağım dibe...:))
Anneciğini de telaşlandırdın tabii, kadıncağız ne yapsın, seni strese sokan şeyi sormuş hemen. :))
Aaaaa, gazelim, şimdiii hemen telefonu eline alıyorsun, o seni arayıp kıskançlıkla notlarının nasıl olduğunu soran tanıdıklarına ağzın dolu dolu yüksek onur belgemi aldım, elime geçer geçmez size fakslayayım isterseniz diyorsun. Lütfen, bunu benim için yapıyorsun. :)))
sorma biberonum yaaa inan afiş yaptırıp evlerinin önüne bilboard gibi yapıştırmak istiyorum
asla kasıntılık yapmayı sevmem ve asla övünerek caka satmam kimseye ama bunlar dediğin gibi hakediyor...
anneme kaç defa sormuş o kadının kızı, gazel naptı geçebildi mi bari bütün derslerden demiş...annemde daha görüşmedim ama açıklanınca emin ol ilk sen duyarsın bu merakla demiş :) kız acaip bozulmuş ama altta kalmak istemiyor ya demişki anneme, ay çok komik bu gazel yaa aöf ye bile gece gündüz çalışıyor zavallım, iyice abarttı demiş...ben örgündeyim sınava üç gün kala çalışıp giriyorum notlarım tavan yapıyor ben senin kızı anlayamadım ayy çok güldüm falan demiş :26:
nasıl sinir oldum yaa, annemde aöf ve örgün nedir pek ayırt edemez kadın ne bilsin, pek bişey diyememiş...resmen kız benle yarış halinde.... bunu diyen kızın da geçen yıldan dersi var uğraşıyor onu veremedi bi türlü...
valla biberonum ben bu işi anlamadım, çokmu abartıyoruz gerçekten bu kadar çalışmakla....üç gün çalışıp geçmek ne demektir yaa...resmen alaya alınıyoruz...abarttığımızı düşünüyor falan...
allah aşkına şu aöf nin neden üniversiteden sayılmadığını, fuzuli olduğunu yata yata geçilebileceğini bana bi izah edin iyice sinir oldum bu kıza...bi görsem iki laf diyecem ama göremedim bi...
canım sürekli bağlantım gidip geldiği için giremedim internete..biraz beklettim kusura bakma...
senin ortalamanı hesapladım 2,235 çıktı...
bu durumda geçmiş görünüyorsun...
Bu durum tamamen adı çıkmış dokuza, inmez sekize durumu. Eskiden herkes soru ezberleyip geçiyormuş ya, milletin zihninde böyle yer etmiş. Demek ki onun okuduğu örgün bölüm de o kadar zor değil ki 3 gün çalışıp geçebiliyor. Peki bir şey öğrenebiliyor mu, hiç sanmıyorum... Sen en iyisini yapıyorsun gazelim, bir amacın var, bu işin öğreticisi olmak istiyorsun, bunun için de çok iyi öğrenip bilmelisin elbette... Bilmelisin ki başkasına da öğretebilesin... Bırak dileyen dilediği gibi konuşsun, karşılaşırsan ve sana da aynı lafları ederse, devir değişti, o kolaylıklar eskidenmiş, sen de işin içine girsen anlarsın dersin. Bir şey de diyemez. Ya da sana bir şeyler söylediğinde böyle yaparsın.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?