kredimini bana kazık attı

sanat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
589
3
96
Diğer
%1 faizli halkbankasının krediminisi hem çok komisyon kesti hem bana %1,5 dan kredi verdi. imzaları atıp parayı aldıktan sonra gördüm. 3000 ytl nin üstünden 1.5 alıyoz dedi öfff be her yere de imza attım. ben vazgeçecem dedim olmaz artık dediler internette heryerde %1 yazıyo sonra kazığı atıyo ben buna itiraz ed3emezmiyim artık %1 ilan edip %1,5 verdiler diye kafamçokkarıştı

Tüketici haklarına şikayet etsen,belki bir işe yarar.CADIARZU
Yada aldığın parayı harcamadıysan geri ver...
CADIARZU

ay canım çok üzüldüm inan.maalesef millet ne kazıklar atıyo böyle.önce reklamlarla insanları kandırıyolar sonrada altından neler çıkıyo neler.milleti resmen soyuyolar yazık yaaaa.

Canım bence hemen şikayet etmelisin beyaz masaya şikayet dilekçeni ilet durumunu anlat
olurmu oyle şey

artık bişeyler alırken çok dikkatli olmak gerkiyor.biz bayanlar aslında alışverişlerimizde biraz bizlerde ince ayrıntılara dikkat etmiyoruz.milleti zaten kazıklamak için ufak ufak ama farkına vardığımız zaman kocaman tuzaklar kuruyolar

kredi ben de çekecektim geçen hafta vazgeçtim o kadar oyunlar dönüyor ki aklınız almaz bayanlar.geçen sene kredi çekmiştim,sonra parayı toplu iade ettim sadece 400 ytl dosya sigorta parası kaldı. mayıstan beri öde öde en son bitireyim dedim bir baktırdım 315 ytl ödenecek dendi.aylardır ödediğim para ne oldu dedim elma hesabı varmış.çıldırdım.niye bana demeden elma hesabı açıyorsunuz dedim.otomatik açılıyor dediler.
315 ytl yatırdım banka otomatik 288 ytl diye kabul etti 24.88 tyl daha yatırmanız gerekiyor hesabı kapatmak için dediler.lanet olsun dedim onu da yatırdım.aylardan beri ödediklerim ne olmuş anlamadım.ayrıntılı döküman istedim verdiler +++++,,-------- acaip acaip hesaplar,birsürü rakamlar eklemişler....400 ytl bana 650 ytl ye maloldu.

ben bunu yaşayınca tövbe dedim bi daha kredi mi. zaten bi bankada hesap yaptırdım %5 komisyon yani 5000 ytl için 500 ytl dosya parası 100 ytl sigorta. bi de faiz oranlarını hesaplattırdım 1.70 den hesaplayıp yanlış bilgi vermişler farketmesem onay verecekler yanlış kredi çekeceğim.son anda hatalarını söylediler ama benim kafam kazan gibi olmuştu bile.

aman aman mümkünse tüm bankalardan uzak yaşayım.

İşte canım o heryerini imzaladığın sözleşmede yazıyordur %1,5 diye...
Keşke dikkatlice okuduktan sonra imzalasaydın.....

bugün aradılar kendi hataları olduğunu söylediler bana %1 DEYİP 1.5 YAPTIKLARINI. DÜZELTMEK İÇİN YAZIŞTIKLARINI DÜZELTECEKLERİNİ SÖYLEDİLER YARIN ARIYCAK. YENİ ÖDEME PLANI VERECEK. YARIN YAZARIM DÜZELTTİLER Mİ.

içerik nedeniyle konunuz" hukuk köşesine" taşınmıştır

editör arkadaşımın da bilgisine

bugün gittim eskiödeme planımı aldı yeni ödeme planımı verdi
yeni ödeme planıma imza attım. bu sefer de eskisi iptal olmadımıyki diye içime kurt düştü ben 2 kere borçlanmış olmayayım

Back
X