- 3 Şubat 2018
- 25.778
- 110.914
- 598
- Konu Sahibi byzaahuseyin
nişanlımla 6 yıldır birlikteyiz, ilk 4 yıl para biriktirdik, her ay maaşımızın yarısını kenara attık ciddi anlamda sııkıntılar çektik. Alacağımız evi bulduğumuzda 35 bin lira paramız vardı kenarda yarısını o biriktirdi yarısını ben. Ailelerimizden birakın 300-500 ü 1 lira bile almadık. Evin içini yaptırmamız gerekiyodu nişanlım krediyi öderken ben içini yaptırdım. Yeri geldi birer simitle karın doyurduk yeri geldi 5 liranın hesabını yaptık. 10 gün sonra düğünüm var onun ailesinden de beni ailemden de toplasan 15 bin ya çıktı ya çıkmadı düğün masrafları ve eşyalar için. aklına gelecek herşeyi birlikte yaptık. nişanlım duvarları boyarken ben kapıları boyadım. evimizin her cm inde emeğimiz var. bu muhteşem bir duygu. benim ailemin durumu iyi yardım edebilirlerdi ama ettirmedim babam 30 sene memurluk yapmış çalışmış emekli olmuş ben onun emekli parasını nasıl isterim o onun parası o parayla rahat edicek ben evlat olarak daha çok ona vermek isterim. siz de ev istiyorsanız çalışıp eşinizle birlikte yapmak zorundasınız. kimse size yardım etmek zorunda değil.
bu kadar yardım beklerseniz, yanlız kalmak zorunda olduğunuzda can verirsiniz.
Ay ne güzelsiniz böyle. Rabbim yuvanizda mutlu mesut yasamayi nasip etsin