Krem yardımıyla girilen ilşkide hamile kalmak zorlasıyomu lutfen yardım edın bana

azeemmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
117
0
46
Bilecik
1 bucuk sene vajınusmusla ugrastım allaha sukur atlattım ama krem yardımıyla ilişkiye giriyorum pekı bu hamıle olmamı ne derece etkılıo tecrübesı olanlar lutfen yardımcı olun bana

bildgim kadariyla eger kremin ph si uygunsa birsey olmaz ama alalede bir kremse spermleri oldurebilir,
bebe yaginin da kesinlikle oldurdugunu biliyorum. eczaciya bir sor istersen

canım onlar spermi öldürüyor :(
hiç kullanamamk lazım ama o zaman da olmuyor onun için preseeed al ben ce o sperm ph sın uygun
buarada da topği var
ben de aldım 6 aydır kullanıyorum az sürüyorum çünkü
sadece kolaylık sağlasın ilişkide diye

Kullandığın kreme göre değişir, evet kimisi sperm öldürücü oluyor, hatta korunma yönetimi olarak kullanılabiliyor da..
Ama ben okey ve durex marka kayganlaştırma kremini kullandım, ve hatta şimdi hamileyim, ne yazıkki senin gibi kremsiz ilişkide de bulunamıyorum.
Yani hamileliğe engel teşkül etmiyor :)))

bende 3 ay uğraştım vajinismusla kurtulduğum ay hamile kaldım hemde vazelin kullanıodum sorada 1 sene falan kullandım
bişiy olmaz yani

bende 3 ay uğraştım vajinismusla kurtulduğum ay hamile kaldım hemde vazelin kullanıodum sorada 1 sene falan kullandım
bişiy olmaz yani

gerçektenmi arkadaşımm.bende ilk zamanlar uğraştım bu sorunla ve vazelin kullan demişlerdi ve kullandım şimdi neredeyse 1.5sene olcak bebek sahibi olamadım.ve hep aklımda soru işaretiydi acabba vazelin benim tüplerimi mi tıkadı diye.:1: demekki öle bi etkisi yok

ve o ayda hemen hamile kaldım doktorada sordum zaten bii olmaz dedi sen nekadr zaman kullandınki vazelini

canım bende 4 5ay kadar kullanmak zorunda kaldım.ama zaten o dönemde doğum kontrol hapıyla korunuyordum.bu sorunu atlatmadan bebek sahibi olmak istemedim.sorun bitti ama bebek hala yok:43:

Back
X